0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (8,399 puan) tarafından
Nişanlanmış abisine söylemiş kız kardeşine söylemis bize wasab durumundan öğrenmek düştü bu olayı 

5 Cevaplar

0 oy
(559 puan) tarafından
Hayırlı olsun bile demeyin bosverin
(8,399 puan) tarafından
Demedim canım bişey eşim biraz üzülüyo  sanırım
-Reklam-
0 oy
(10,948 puan) tarafından
halam nişanı işte sözü bizim evde oldu. annemin haberi yoktu, yarım saatlik mesafede anneanneme gitmiştik. apar topar geri döndük :) 
(10,948 puan) tarafından
gerçekten çok ayıp. yeğenim olacak ve ben onu görmeyeceğim... nişanlanacam abimin haberi olmayacak. hiç canını sıkma. böylesi uzak olsun daha iyi
(8,399 puan) tarafından
Evlatlık bu kız başka aileye verilmiş ama kardeşleriyle hep konuşurdu bizlede konuşürdu takı bebek oldu ozamandan beri konuşmuyo bizle anlamadım biseyde yapmadık  ne yaptım küstu  onu düşünüyom
(10,948 puan) tarafından
hıııı ama onun durum farklıymış. zaten o aileden hiç olmamış ki. kendini aileden görmemesi normal. belki kıskandı bebek olunca. ona da bir şey diyemem şimdi.
(8,399 puan) tarafından
Yok canım oğlanda var 3 yaşında ona geldi eti iyidik hep oğlanın mevlüdune cağırdım hep
(16,538 puan) tarafından
Halalar ( baba tarafı komple kapatılsın)  iyi olanları tenzih ediyorum bende halayım :)
0 oy
(818 puan) tarafından
Tek diyecek şey muhattap olmamak resmen sizi aileden saymamisler çok ayıp 
(8,399 puan) tarafından
Evet haklısın canım eşimde tam bu huyuma gıcık kapıyo cok düşünuyon  diye
(818 puan) tarafından
Esin ne derse sende ona uy yani yok gidelim yaziktir falan die israr etme çünkü öyle yapici taraf olunca sonunda pişman ediyorlar insani
(8,399 puan) tarafından
Tm canim sağol nedersi onu yaparım bende zorlamam
(818 puan) tarafından
Aynen öyle yap canım
(8,399 puan) tarafından
Napem saldım görümcelerin ikiside küs bana ya hep neyse artık takmıcem en iyisi uzak durmak
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Neden küsmüsünüz
(8,399 puan) tarafından
Küsmedik sebebini arıyom bulamıyom ki biseyde yapmadık en son bayram konuştuk da aradı bizi bebek oldu benim onu görmeye gelmedi daha hiç büyük görümceyle küsüz
0 oy
(758 puan) tarafından
Demek ki görümce değilmiş. Ya da eşinize kardeş değilmiş. Siz de ona göre davranın. E kaynananız da mı demedi birşey? Küs müsünüz 
(8,399 puan) tarafından
Kız evlatlık verildi canım ondan dolayı ama kız kardeşleriyle görüsuyodu nezaman ki benim bebek oldu konuşmayı kesti diğer kardeşleriyle konuşuyo
(758 puan) tarafından
Alla alla. E eşin yüzünden mi evlatlık verildi sizin ne suçunuz var ki.. Aman eşin bişey demiyorsa sen de arayıp sorma hiç boşver.
(8,399 puan) tarafından
Yok canım evlatlık veren eşimin dedesi ozamanlar bakamamışlar çocuklara en kücüğüne evlatlık verelim bı inek karşılığında kızı vermişler işte bı sorun yoktu bizle  sonradan konuşmamaya başladı son zamanlar
(758 puan) tarafından
Yani insan üzülür tabi, ama en nihayetinde kaç yaşında kadın o da. O istemiyorsa siz de görüşmeyin.  
Yazık bu arada ya, inek karşılığı satılıyorsun cidden kadının adı yok :(
(8,399 puan) tarafından
Evet canım o duruma tabi bizde üzüldük tabi o konuda haklı kız tabi ama kardeşleriyle arasını bozmamıstı bizle niye küstu onu anlamadım çok
(758 puan) tarafından
Canım haklı da sorumlusu siz değilsiniz ki. Bütün kardeşlerine küsse haklı derim, ama bir tek abisine küsmüş o çok garip. Uzak dur bence en temizi
(8,399 puan) tarafından
Aynen canım öyle yapacam yapacak bişey yok mutlu olsun yinede kimle evleniyosa artık gitmem düğüne cağırsa bile
(758 puan) tarafından
İmkanın varsa takısını yolla ama. Sonra o da laf olur. Ben çağırdım ama altın takmamak için gelmedi derler kendi yaptıklarına bakmadan
(8,399 puan) tarafından
Altın takacak durumum yok canım pek madi acım bu sıralar iyi digil ama eyer ozamana kadar düzelirsem kücuk bisey alır gönderim
(758 puan) tarafından
Çağırırsa yap onu da. Çağırmazsa hiç girme o topa, haberimiz olsaydı takardık der geçersin.
(8,399 puan) tarafından
Tm canim sağol

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 323 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,459 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 397 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 235 göst.
28 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Kbranur (219 puan) tarafından soruldu

403,554 soru

12,090,337 cevap

36,382 kullanıcı

...