0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (2,846 puan) tarafından
Çok dedikoducu ve çok iyi niyetli 2 tanıdığım daha önce samimi olmuşlardı. Ee bir şey desen kıskandı olur demesen içimde kalırdı daha ne yapsam diye düşünürken zaten kızın ne mal olduğunu anlamıştı:D öyle aklıma geldi size de sorayım dedim (bu arada iyi niyetinden anlamadıysa o insanın kişiliğini, canım cicimli ağzı bal bir insandı söylediğim pis dedikoducu olan)

5 Cevaplar

+3 oy
(559 puan) tarafından

Hic karismam kimse beni kimsenin hakkında uyarmiyor ben neden uyarıp arada kalayım zamanla görür gerçek yüzünü sa.lak değildir ya :D

(2,846 puan) tarafından
Aynen ben de öyle yaptım üzüldüm de ama fark etti şükür
-Reklam-
0 oy
(3,218 puan) tarafından
Aslında öyle birileri var ama hiç ilgilenmiyorum ya bir şey deseler bile he deyip geçiyorum işte ikisininde o kadar önemsemiyorum dediklerini bile takmıyorum zaten ruhsuz duygusuz biri oldum biri bir şey söylese olabilir deyip geçiyorum 
(2,846 puan) tarafından
Haklısın canım.. İnsan kendi evinde mutluysa gerisi gerçekten boş. Çünkü insanoğlu eleştirmek için varlar bu zamanda
(3,218 puan) tarafından
Evet her şekilde elestiriyorlar
0 oy
tarafından
Uzak duuur !!!
(2,846 puan) tarafından
Durdum canım, fesat kalmak arada her zaman kötüdür de şükür anlaşıldı zaten karakteri
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Karışmam illa karşıdaki insanın ne olduğunu görecektir 
(2,846 puan) tarafından
Dogru, ben de öyle yaptım anlaşıldı da zaten
0 oy
(16,529 puan) tarafından
Ben genel itibariyle beni ilgilendirmeyen durumlara karışmam bu da ilgilendiren bir durum değil sonuçta 
(2,846 puan) tarafından
Evet canım, ben de karismadim. Her ne kadar sevsem de arada fesat kalmak iyi bir şey değil diye uzak durdum zaten anladi da karşı tarafı ve niyetini

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 589 göst.
0 oy
13 cevap 198 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Minikii (647 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 398 göst.
29 Haziran 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 707 göst.
4 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Gamzenur25 (410 puan) tarafından soruldu