0 oy
659 göst.
Diğer kategorisinde (2,490 puan) tarafından
Yoldan geldik ne üstüm ne ev toplu idi hiç gelmeyen komşum geldi dedim seni sonra davet edeyim eşim diyor kapıya gelen geri çevrilmez bilemedim kimseye habersiz gitmem ben yani ayıp mı oldu bugün çağırdım tekrar çay drmledim diye oda gelmedi bilemedim

43 Cevaplar

+4 oy
(5,376 puan) tarafından
Haklısın sonuçta insan heran müsait olmuyor karşı tarafta anlayışla karşılaması lazım 
(2,490 puan) tarafından
Ya zaten ayakta duramiyordum on saat yolculuk sonrası evde oturacak yerde yoktu
(5,376 puan) tarafından
Hiç takılma kendisi anlayışsız sonuçta insan bi haber verir müsaitlik durumunu öğrenir
-Reklam-
+1 oy
(520 puan) tarafından
Yo senın yaptıgın ayıp degıl halden anlaması lazım vallah çocukla bır çıkıyorum ev savaş alanı gelınce topluyorum okul kahvaltı beslenme hazırlan derken ortalık karışıyor :) ama allah herkese tattırsın çok güzel bırsey :) 
+1 oy
(12,045 puan) tarafından
Ben ediyorum valla 2 tane bebek var evde. Altta bi abla var arada gelir kizimi sevmeye. Diyorum abla gel valla ama daginik ev olsun der heo çocuklu ev biz buyutmedikmi. Ben hic takilmiyorum valla. Gecen koyden geldim geldi. Bavulum kali girisinde agzi açik yarisi yerlesmis yarisi orda mutfak almis basini gidiyo heryer oyuncak. Ki toplayip gitmistim 1 gunde o hale geldik :) oturduk kahvemizi ictik biraz oturdu kalkti gitti. 
(2,490 puan) tarafından
Valla hiç gelen birisi değil her zaman gelen olsa kabul ederim birde çok yorgundum
(12,045 puan) tarafından
Bizimkide her zaman gelmiyo ayda 1 kere anca :) ben yorgunda olsam kapiya geleni ceviremem kiz diyemem yani yapimda yok :)
+1 oy
(3,632 puan) tarafından
Hiçte ayıp değil dağınıklığın içinde kendimi iyi hissetmeyeceksem, uygun olmadığımı tatlı bir dille söylerdim. Kaldıki ben onların evine çatkapı gitmiyorsam bir zahmet onlarda öyle gelmesin
(2,490 puan) tarafından
Bencede yani bence izin alınıp gidilmeli
+1 oy
(617 puan) tarafından
Yok valla bende olsam buyur edemezdim haberli gelsin beni mi gozlemis
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Yani bende çeviremezdim. Buyur eder evin de dağınık olduğunu belirtirdim. 
(2,490 puan) tarafından
Bilemedim ya  sevmiyorum ben o şekilde
0 oy
(13,431 puan) tarafından
Bende çevirmem gelen beni seven bilen biridir sonuçta ev bı canım yaşam alanı dağınıkda olur topluda
0 oy
(50,769 puan) tarafından
evde esin varken kendisnin gelmemesi lazim
(2,490 puan) tarafından
Eşim yoktu
(50,769 puan) tarafından
arasaymis catkapi gidilmiyor kimseye
0 oy
(111 puan) tarafından
Buyur etmen lazımdı anlatirdin zaten o da farklı dusunmezdi cokta durmazdi sizi o sekilde görünce.  Aynısını yaşadım kimse gelmez normalde yan komşu geldi ilk defa çocuklu ev o günde temizlik yapmadım dedim kusura bakma ev dağınık falan o da guleryuzle olur öyle hepimiz yaşıyoruz dedi olması gereken bu bence
(2,490 puan) tarafından
Valla ben etmedim yani etsem belki iyi olurdu ama halılar filan yoktu her yer oyuncak birde çok yorgun olunca  kabul etmedim
(111 puan) tarafından
O anlık yorgunlukla o şekilde yapmak istemişsindir o da alınganlık yapıp gelmemezlik yapmamıştır heralde
0 oy
(6,419 puan) tarafından
Dağınıklık sorun değil davet ederim ama sen 10 saat yolculuk demişsin yorumda sende hal kalmamıştır yol gitmek zor ya
(2,490 puan) tarafından
Valla ayaklarım şişmiş zor oturuyordum  yoksa iyi olsam belki bende sorun etmezdim
(6,419 puan) tarafından
Toparlanınca güzel bir çaya davet et durumu anlat eminim anlar
(2,490 puan) tarafından
Ettim gelmedi isim var sonra dedi bakalım bir daha cagiracagim
0 oy
tarafından
Komşunla arNdaki samimiyete bağlı elbete
(2,490 puan) tarafından
Valla merhaba merhaba
0 oy
(3,218 puan) tarafından
Buyur ediyorum istediğim kadar isim olsun işimi birakir ikramda ederim kahve falan sonra geri dönerim işime 
0 oy
(768 puan) tarafından

Ben olsam yoldan geldim evim çok dağınık, rahatsız olmazsan gel derdim. Ama o varken de bi yandan toplamaya devam edip işi varmış diye erken kalkmasını saklardım :D

(16,898 puan) tarafından
Misafir varken temizlik yapmak onu kapidam çevirmektem daha ayıptır
0 oy
(758 puan) tarafından
Evimin dağınık olmasından ziyade, eşim evdeyken gelsin istemem. Yakın biri değil sonuçta anladığım kadarıyla. Zaten o kadar yakınım olsa evi de birlikte toplarız. 
0 oy
tarafından
Buyur edip yoldan geldiğini belirtebilirsiniz ayıp yaptığınız 
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Benim bildiğim de çevrilmez yani. Ev pisse dağınıksa da yoldan geldik kusura bakmayın filan dersin açıklarsın yani. Komşun da ayrı bı düşüncesizmiş canım habersiz gelinir mi hiç. Benim evim müstakil. Ben komşulara gidiyorum bahçede oturuyoruz. Onlar buyur etmeyene kadar içeri girmiyorum. 
0 oy
(10,452 puan) tarafından
Ben olsam geri cevirmezdim ama kusura bakma haberli olsaydim hazirlikli olurdum bende bu ara yogunum evde daginik artik idare et derdim 
0 oy
(285 puan) tarafından
Gelenin arayıp gelmesi gerekir ben olsam bende davet etmezdim 
0 oy
(11,067 puan) tarafından
Komşularımla samimiyimdir. Samimi olmadığım kişinin evine gidip gelmem. O yüzden benim içimi dışımı bilir. Bizim temizlik günlerimiz bile aynıdır. İşlerimizin bitiş saati, kahve içtiğimiz saat, kocalarımız evde mi değil mi, dışarda işimiz mi var eve yeni mi girdik, hep biliriz ona göre davranırız. Komşudan öte olduk artık. Ama gidip gelmediğim biri zamansız gelse bende senin gibi kabul etmezdim
0 oy
(2,237 puan) tarafından
Yoldan geldiğini bilmiyor muydu komşun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 234 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ozgegzem (559 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 214 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
61 cevap 2,474 göst.