0 oy
657 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Yarım saattir şu şekil ayağımda sallıyorum yemin ederim aaaaaaa diye bağırasım var artık ayaklarım koptu ya bu 2 yaş neymiş böyle uyku düzeni yine bozuldu 2 tane koca arabayla ulaş ın ağırlığı yetmiyor gibi salla babam salla :D bu saate çocuk mu kalır ya :( siz niye uyumadınız ? 

22 Cevaplar

0 oy
(8,357 puan) tarafından

image

sefa çekenler postuda olsun sjsjs
tarafından
Ayy filiz 3 gündür anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor yani ya :/.
(8,357 puan) tarafından
O bizde de var da biz gribiz az atlattık ama huysuzlugumuz kaldı .Abisinde sıra  neyseki benimkiler uykudan odun vermezler uyurlar maşallah deyim Allah olmayanlara da versin uykulu çocuk ☺️
tarafından
Amin canım amin maşallah maşallah maşallah
-Reklam-
0 oy
(6,310 puan) tarafından
Kızçe saat 10 da uyudu bende kocamı bekliyorum bakalım bir yandan burda takılıp bir yandan soru çözüyorum ☺️
tarafından
Ne güzel ya acaba zeki müren de bizi görecek mi :D
3 gündür Ulaş yine bozuldu :D
(6,310 puan) tarafından
Ahahah iki sene daha sabır aşkım ☺️
tarafından
Ediyoruz bakalımmmm
0 oy
(769 puan) tarafından
Oğlumun ateşi var başında bekliyorum iki dakikada bir ağlıyor masaj yapıyorum sabahliyicam sanırım 
tarafından
Çok zor çok geçmiş olsun canım
(769 puan) tarafından
Saol cnm Allah razı olsun
(105 puan) tarafından
Benim kızda ya burun akıntısı ateş var acile götürdüm pedeifen yazdı verdim geçmedi yarım ölçek antibiyotik verdim şifa olur inşallah ya çocuklar hasta olmasın
tarafından
Aşırı salgın var :(
0 oy
(10,450 puan) tarafından
Benimki 10ubcu ruyasini goruyo masallah :) bende ugrasiyorum biseylerle hallederswm zibarcam 
tarafından
Nerde bende o şans ya :D 3 gündür yine heyheyli:S
(10,450 puan) tarafından
Yavru isigi kapatacan oyuncaklari aglasa da zirlasada elinden alacan cabuk uyu bak kizcam simdi dicen bak nasil uyuyo bi de uyku duzenine dikkat etcen
tarafından
Kızamam :D uyudu şimdi şükür de 2 yaş sendromu oluyor böyle şeyler sabrediyorum geçecektir elbet :D normalde uykusu sabit zaten
(10,450 puan) tarafından
Anasina cekmis olcak o kadar :)
tarafından
Niye öyle dedin kız :D
0 oy
(2,755 puan) tarafından
15 aylık benimki yaka iğnesi gibi sürekli emer uyurken yine uyandı beyfendi gece mesaisi yapıyor 
tarafından
Ayyy o aylarda kötü ya ne istediğini bilmiyorsun falan 2 yaş kötü ama bebek bakmak daha zor Rabbim sabır versin bize
0 oy
(1,561 puan) tarafından

Kız benimkide uyumadı bu saatte kadar noldu bu bebeklere normalde uyur:pouty:

tarafından
Ayy ben uyuttum Rabbime binlerce kez şükürler olsun valla ayak felci yaşıyorum kramp giriyor :D bizimkisi 2 yaş sendromu ama seninkini bilmiyorum
(1,561 puan) tarafından
Benimkide 1 yaş sendromu:D
0 oy
(3,921 puan) tarafından
Benimkide bu gün tersinden uyandı ağlama krizine girdi sakinledi biraz sonra tekrar başladı sallıyorum ayağımda bakalım :((
tarafından
O da çok fena onları da yaşıyorum hemde 2 hafta sürüyor burnumdan geliyor burnumdan :( Allah kolaylık versin
(3,921 puan) tarafından
Amin sanada canım Allah kolaylık versin hepimize ve bol sabır :)
tarafından
Amin amin amin
0 oy
(1,457 puan) tarafından
2 bebe ile gündüz yemek zor yapiyorum ikisi uyumuşken  dolma oydum iç hazırladım yarına dolduracam inşallah 

Gündüz basit yemekler yapabiliyorum kız diş çıkarıyor oğlan tepemden inmiyor  ben pert 
tarafından
Neden 2. Çocuk yapmamalıyız :D ayy şakası bir yana Allah can sağlığı versin evlatlarımıza ama gerçekten ben tekiyle çok zor başa çıkıyorum büyüsün diye gözüne bakıyorum inan 2. Yi Allah verirse başım üstüne ama mental olarak bakabileceğimi hiç düşünmüyorum
(1,457 puan) tarafından
Ya bizde ilki tedavi ile olunca
Zaten olmuyor dedik 2. De oldu
İyiki olmuş şimdi çok çok zorlanıyorum ama ilerde iyi olur inşallah
tarafından
Onun sizde kapısı varmış açılacak olacak açılmış :) ❤️
0 oy
(8,399 puan) tarafından
Ağlan uyudu benimde kız uyumadı daha
tarafından
2 çocukta zor :/
(8,399 puan) tarafından
Aynen çok zor çok acıktım bende ya bu sıralar acıkıyom bende napsam yesemi bişeyler düşünüyom ama çok kilo aldım ya
tarafından
Valla ben şimdi yiyom:D
(8,399 puan) tarafından
Afiyet olsun canim benim kücük kız uyusa bi
tarafından
Hadi inşallah sağol ❤️
0 oy
(1,185 puan) tarafından
Kolay gelsin.   İnşallah hemen yatar 2 yaş sendromu dedin bide sen 4 yaş sendromunu gör  bende çocukları yatağa uzatim uyumalarini bekliyorum kendi yatağıma kacacam bir an önce ama uyumuyorlad benim kiler biri 4 biri 8 yaşına girecekler hala zor ve sendromlari var düşün bu saat oldu odalarinda uyumalarıni bekliyorum
tarafından
Benim kuzenim de 4 yaşta süperdi şimdi 5 oldu teyzem çok zorlanıyor çocuktan çocuğa değişiyor mu acaba ya :/ 8 yaşında ne sendromu kız :D
(1,185 puan) tarafından
Kız bilmiyorum degişik degisişk sendorumlar cikyor sabaha kadar uyuyan 4 yaşındaki kızım kendi uyurdu.  Gece erken yatardı şimdi benim yakamı bırakmadan uyumuyor oğlan  zaten 8 yaşında 2 . sınıfa gidiyor ödevlerinden tut uyukusuna kadar ben yapıyorum bu yaşta geceleri kalkıp ağlıyor az kaldı kafayı yiyecem
tarafından
Ayy Allah bol sabır versin
0 oy
(2,167 puan) tarafından

Bende ölüyorum idilciiimm senin eve dönmeni göremeyecek bu gözlerim :Dneyse gerçekten hastayım grip ve boğaz ağrısı sıcak bişiler içiyorum 

tarafından
Evimi fareler bastı Büşra  :(

Çok geçmiş olsun canım hamilelikte hastalık berbat bir şey ben hiç hasta olmadım ama şükürler olsun
(2,167 puan) tarafından
Ahhh canım benim fareler mi bastı kaç tane fare var kız
tarafından
Valla çok en son 1 tane kalmıştı evimin tadilatı bitti işte en son fayanslar takılacakmış yarın eşimde hafta geliyor inşallah amma taktın kız sende benim evime gitmeme :D
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Benimkininde boğazı dolmuş antibiyotik de fayda etmiyo bu saate kaldı uyku
tarafından
Çok kötü salgın var ya çok geçmiş olsun
(1,272 puan) tarafından
Sağol canım heryer hastalık dolu
tarafından
Aynen öyle kuzenim okula başladı grip oldu bak 2. Haftadan valla
0 oy
(2,082 puan) tarafından
Ayy benim kızıminda uyku düzenini bı oturtamadim, ayakta sallanmak istemiyor ama şu saat oldu hâlâ gözünde uyku yok
tarafından
Benim oğlan öğle uykusunu yatmazsa eğer varya insana diyor ki ben sana mezar açayım sen gir içine yat o derece yani hayatta öğle uykusuz yapamam
Kendi kendine uyuması nimet nimet darısı bana
(2,082 puan) tarafından
Amin canım, inanır mısın bazen 12 saati buluyor ne yapsam uyutamıyorum sonra bakıyorum ki oturduğu yerde uyuyup kalmıs
tarafından
Kaç yaşındaydı ki
(2,082 puan) tarafından
23 aylık oldu tam
tarafından
Tam giriyor işte 2 yaşına belki onun eziyetidir
0 oy
tarafından
Ölmedim sürünüyorum bacım dışım çok ağrıyor ya
tarafından
Randevu alayım da gideyim canım
tarafından
Kesin al kesin dişlerimden bende çok çekiyorum ondan acısını bilirim
tarafından
Disciden çok korkuyorum inşallah cekmezler. 20lik iki tane dışım var cerrahiyle çekilmesi gerekiyordu daha gitmedim
tarafından
Her zaman o acıyo çekmektense 1 kerede çekerim yani
tarafından
İnşallah çektiririm
0 oy
tarafından
Eşimle konuşuyordum yeni kapattım hemen uyicem inşallah 
(351 puan) tarafından

image

10 günlük bebeğim gaz sancımız var uyumuyoda uyutmuyoda babasına sattım şimdi de mutfağa kaçtım anca 

tarafından
Yoruma nasıl foto attın kız sen
(351 puan) tarafından
Ay valla bende anlamadım ki önce yorumu yaptım yanlış yazmışım düzenlerken foto ekle vardı aslında direk posta yorum yaptım ama arkadaşın yorumda çıktı bende anlamadım
tarafından
İlk defa böyle bir şey görüyorum :D
(351 puan) tarafından
Bende valla
0 oy
(202 puan) tarafından
Yanlızım yanlız eşim oğluşum dışında kimsem yok buna canım sıkıldı yine ondan uyumuyorum kapımın zili aydan aya faturalar için çalıyor o kadar yanlızım  oğlum üç yaşında hayatıma bir heyecan katıp ikinci bebe yi mi yapsam kızlar :-))
tarafından
Amaaaan bende evimde yalnız kalıyorum ne yapcan Allah aşkına oğluşunla arkadaş ol gez toz otur kafeye mis canına susadıysan yap bir tane daha :D
(202 puan) tarafından
Malesef canım maddi durumum gezip tozmayi yapacak kadar iyi değil anca bir parka çıkarım oda en yakın park Suriyeli dolu kiraciyim bu sebepten gezmeye para harcayamiyorum oglumda laktoz intolersnsi alerjik bebek onun iyiliği beslenmesi ihtiyaçlari için paramı dikkatli kulanmam gerekiyor
(202 puan) tarafından
İkinci bebek konusuna gelince istiyorum ama korkuyorum maddi açıdan yetemem diye birde oglusuma haksizlik etmiş gibi olur sanki ikinci bebe yaparsam
tarafından
Yani ben senin yerinde olsam katti yapmazdım 2. Nin gunahına girmemek için yanlış anlama sakın benim de durumum o kadar iyi değil
(202 puan) tarafından
Şaka yapıyorum zaten şuan ikinci bebeği yapma kararını erteledim
0 oy
(4,082 puan) tarafından
Doğum günü kutludık herkes uyudu bulaşık yıkadım birşeyler atıştırıp yatacağım 
tarafından
Yaaa kim doğduysa kutlu olsun :)))
(4,082 puan) tarafından
Teşekkür ederim küçük oğlumun doğum günüydü:))
0 oy
(13,512 puan) tarafından
Efe de Defnede boğaz enfeksiyonu olmuş ateşi var ili ön dişleri patlıyor bi yandan 

Uyudu inşallah paşa
tarafından
Ayy ne diyorsun şirin ya çok geçmiş olsun boğaz enfeksiyonu dehşet bir şey :( Allah ım şifa versin aşklarıma ❤️
Uyudu şükür şükür
(13,512 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
Bol uykular olsun ❤️❤️
0 oy
(286 puan) tarafından
Benim oglumda uyumadi maalesef salatmiyorda kukuli izliyor simd
tarafından
Ayy ben uyuttum da bakalım ne kadar sürecek
0 oy
(638 puan) tarafından
Sabahlcam bende kızım çok öksürüyor bu ne pis grip bıtmedı gıttı tüm aile hastayız

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 777 göst.
0 oy
11 cevap 218 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde NAiF BiRi (245 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 428 göst.
9 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,584 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 285 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,110 puan) tarafından soruldu

403,544 soru

12,090,142 cevap

36,382 kullanıcı

...