+1 oy
227 göst.
Aile kategorisinde (3,467 puan) tarafından

Günaydın hanımlar gününüz aydın olsun nasılsınız çocuklar okula gittimi sabh kahveleri icildimi bugünün planlaması yapıldımi 

Kahvaltıyı eşimle hallettik buzdolabına girdim saklama kaplarında yemekler vardı onları imha ettim bulduğunu saklama kabına koyup dolaba atmış beyefendim şimdi yapabilirsem yikiycam ama üşenirsem bulaşık Makinesine basıcam kahvemi içtikten sonraki ruh halime bağlı 

image

10 Cevaplar

0 oy
(6,001 puan) tarafından

image

bebegi uyuttum kahve içtim.  Ocağa Kuru fasulye attım. Pirinç isladim.  Oturuyorum: ))
(3,467 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım keyfin bol olsun
(6,001 puan) tarafından
Amin inşallah seninde :))
(3,467 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(14,209 puan) tarafından

Kızım biraz öksürüyordu göndermedim bugün eşimi bekliyoruz çocuklar da sigara böreği yiyor bekleyemediler :) 

Koy makinaya yıkasın :)

(3,467 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm plastikler diye yikayim dedim ama makinaya atarım
0 oy
(3,735 puan) tarafından
Afiyet olsun, biz de kızımla kahvaltı yapıyoruz
(3,467 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm afiyet şifa olsun
0 oy
(3,015 puan) tarafından
Bebeler kahvaltı yapıyor ben akşam yemeği hazırlığı yapıyorum canım kızı 1 de ben okula götüreceğim 
(3,467 puan) tarafından
Ne var menude kolay gelsin cnm
(3,015 puan) tarafından
Sağol canım patatesli tavuk fırına sürcem pilav salata yada cacık yaparım kıza bağlı hangisini isterse çorba yaparım
(3,467 puan) tarafından
Bol bereketli olsun inşallah ♥️ bende düşünüyorum ne yapsam diye
(3,015 puan) tarafından
Sağol canım gel hazır yiyelim :)
(3,467 puan) tarafından
Eminim hepsi birbirinden lezzetli olmuştur bereketli olsun inşallah ♥️
0 oy
(4,544 puan) tarafından
Sabah 7 bucukta ictim kahvemi

Enes hasta bugun gondermedim 

Ayazi okula birakip geldim eliptige ciktim 45 dk 

Kahvalti hazirladim simdi kahvalti yapiyorum

Plastikleri makinaya atma bence sonra ici deterjan kokuyor koydugun yemegede siniyor 

Canin isteyince elinde yika canim 

Toprak napiyor ruzgar napiyor 
(3,467 puan) tarafından
Kolay gelsin afiyet olsun cnm

Toprak bey uyuyor gece 4 te uyudu

Rüzgar bey şuan karnımın içinde top oynuyor rabbime şükürler olsun ikiside iyiler

Rüzgar beyden sıvı almak istediler ilkten kabul ettim sonradan tehlikeli diye istemedim reddettim çünkü bir sağlık sorunu olsada asla aldirmiycam canına kiyamam evledimin onca ameliyata operasyona rahmen beni bırakmadı bende evladimin canına kıyamam dedim
(4,544 puan) tarafından
Aynen dogru karar vermissin Büşra
Allah can sagligi versin canim hepinize artik mutlu ol saglikli ol fazlasiyla hakettin
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Günaydın canım kolay gelsin 8 de uyandım boğazım düşmüş okanı uyandırdm hemen süt verdim hazırlandı çıktı şimdi çamaşır attım sağı solu toplucam bi taraftan heyecan var eşim evimize geçelim diyo normalde satmak için almıştık içini yaptırdı sıfır daire gbi oldu sağlmda bi bina geçmeyi düşünüyorum buraya kira ödemektense kendi evime geçer misler gibi yaşarım zaten koltuk takımını bi kaç eşyayıda değişcez bakalım neler olcak :))) satılırsa geçemem
(3,467 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm hayırlı olsun
(20,207 puan) tarafından
Bakalım sağol canım daha güzelleri sizin olsun
0 oy
(10,453 puan) tarafından

Kendini yorma hayatim oldugu kadar swn sagliginiza bak yeter ben de napiyim yeni twmizlik yapmistim zaten bi soyle toplayip girgir yapcam gorunen yerleri silcem wc ve lavabolari yikicam yemek yapcam tamam esim geceye gidecek cunku ses gorurultu yapamam sonrasinda Allah kerim var planlarim da insallah yapabilirim simdi bende niloya esliginde kahvemi iciyorum 

image

(3,467 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm yormuyorum ama ufak tefek yapmaya çalışıyorum sürekli yatmakta rahatsız ediyor ağrı yapıyor cnm mümkün olduğunca yere eğilmiyorum sandalye çekip oturarak yapıyorum
(10,453 puan) tarafından
Hih en guzeli sen yatmaya da gelemezsin zaten psikolojik olarak kotu hissedersin yap kafan dagilsin sen nasilsin
(3,467 puan) tarafından
Gerçekten alışmışım sürekli koşturmaya şimdi yatınca ağlama kirizine giriyorum
(10,453 puan) tarafından
Seni cok iyi anliyorum bende ilk isten ciktigimda oyle olmustum sen masallah cok hareketliydin ama bu bi surec ve gececek sonra yine ayni olacaksin bi bi imtihan
0 oy
(16,898 puan) tarafından

Gece 4 de uyandım eşime kahvaltı hazırladım uğurladım onu Irak'a gitti:'( sonra uyku tutmadı biraz telle oyalandim kızım uyandı ona kahvaltı hazırladım beslenmesini hazırladım okula bıraktım geldim. Sonra benle oğlana bir tost yaptım yedik..şimdi de küçük oğlanı uyutuyorum bulaşıkları yıkayacam. Kuzenime gitmeyi düşünüyorum ama daha karar veremedi. Akşama yemeğim de var. 

(3,467 puan) tarafından
Allah kolaylık versin inşallah cnm hayırlısı ile gidip gelsin inşallah Allah kavuştursun inşallah git bence kafan dağılır iyi gelir
0 oy
tarafından
İki  bebeyi huyutmeye çalışıyorum asla isyanımdan değil ama çok zormuş oğlumun tüm huyu değişti küçük kızım doğunca 

Aralarında kalıyorum 
0 oy
(1,455 puan) tarafından

Afiyet olsun bende ev işini yeni bitirdim içiyorum kahvemi 

image

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 284 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 447 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu