0 oy
648 göst.
Aile kategorisinde (111 puan) tarafından
Benim ki opmez hatta gidiyorum bile demez :) sabah kalktığımda kapıdan ses geliyordu baktım komşu kapıda kocasıyla konuşuyor kavga eder gibi sesli konuşmaydı delikten baktım konuştular öyle sonra adam sarıldı öptü gitti yaşları da orta yaş çok şaşırdım. Sizinkiler ne durumda:))

50 Cevaplar

+1 oy
(764 puan) tarafından
Yani banada eşim kahvaltı hazırlamasa bende öpmezdim sjsjsj :)
(417 puan) tarafından
of tamam sen oyle yap hadi kolay gelsin
(2,509 puan) tarafından
Alakası yok hiç kahvaltı hazırlamadım işe giderken her seferinde öper gider :D içinden gelen bir şey gelmiyorsa bahane arayana bahane çok.
(417 puan) tarafından
aynen oyle valla
(111 puan) tarafından
Dövüşmen guzuumm :))
(417 puan) tarafından
hahahahahahahsjsjjssh
-Reklam-
0 oy
(390 puan) tarafından
Vayy beee benimkide uyandirmamak için ses etmez sessizce çıkar eskiden beni öper giderdi valla şimdi kızını öpüp gidiyor hatta çoğu zaman uykulu onu bile gözü görmez direk çıkar 
(111 puan) tarafından
Benim ki de aynu kızını öpüyo seviyor gidiyor önceden söyleyince öpüyorum şimdi benimde umrumda değil:)
(66 puan) tarafından
Benimde öyle ya kızıma der kızım hadi ben cikiyorum öper gider :)))
0 oy
(663 puan) tarafından
İşe giderken yolculuyorum zaten çocuklara da bana da sarılır öper işten gelirken de öper sarılır bize uyurken de uyanınca da öper sarılır.
(111 puan) tarafından
Hay maşallah:))
(663 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım, eşim sadece bana karşı öyle değil ailesine karşı da öyle, güler yüzlü enerjisi yüksek, muhtemelen ailesinden kaynaklı sevgi bağı kuvvetli bunu hissediyorum onlarda
(111 puan) tarafından
Buna kesinlikle katılıyorum ailede ne gorurse onu yapıyorlar daim olsun
(663 puan) tarafından
Çok sağol canım. Tabi ki öyle benim ailem de öyle pozitif, güler yüzlü, sıcak kanlı temas etmekten de kaçınmayız. O yüzden bana çok normal geliyor zaten bunlar olması gereken şeyler. Mesala kayınvalidem bize misafirliğe gelmişti uyku saati geldi eşimle uyumaya gitmeden önce annesine iyi geceler dedik, birbirimizi öptük, birbirimizde helallik istedik öyle geçtik odaya annesi de çok mutlu olmuştu. Allah'ım senin de gönlüne göre versin herşey gönlünce olsun inşallah.
(111 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(170 puan) tarafından
Benimki de öper ailecek kapıda tek tek öperiz hatta buna 15 aylık kızım bile alıştı babası giderken bizi öpmemiz için yakınlaştırıyo
(111 puan) tarafından
Çok güzel ya böyle alışkanlıklar
tarafından
Ahahhaa benim oğlum gibi
(170 puan) tarafından
Aynen öyle düşünüyorum sevgiyle büyüsün istiyorum hır gür görceğine birbirimize sarılıp öptüğümüzü görmesi hoşuma gidiyo
(170 puan) tarafından
Tam şuara gördüklerini yapma zamanları ya
0 oy
tarafından
Dinleneyim uyuyayım diye kahvaltı hazırlamamı istemez ama öper sessizce beni uyandırmadan 
(111 puan) tarafından
Dünyada cenneti yaşayanlar:))
0 oy
(540 puan) tarafından

uyuyosun diyedir bence. belki de erken kalksan birlikte kahvaltı yapsanız ya da kahvaltı yapmıyorsa da sen uyansan uğurlasan öper bence.

ben başlarda kalkıyordum kahvaltı yapmak istemediğini söyleyince kalkmaz oldum. o bi ara öpüyordu ben de bi ara uğurluyordum kapıdan sonra işte çocuklar olunca artık bırak öpmeyi kafayı koyacak yastık bulana saygı duyup en büyük hediye olan derin sessizliği sağlamaya çalışıyoruz.
(111 puan) tarafından
Sabah kahvaltı yapmıyor kendi istemiyor yani :) önceden yatakta olurdum ama uyanık olurdum şimdi bebis var diye mecbur kalkıyorum ama yine aynı alışkanlık meselesi heralde
(540 puan) tarafından
gece bebeğe ikiniz de kalkıyorsanız adamın takati kalmıyordur. yani biz de durum öyle. sabah o öpse ben öpme yürü herkes işine diyeceğim o halde oluyorum bazen.
(111 puan) tarafından
Yok kalkmıyor o ben yapıyorum gece çok huysuzluk yapmıyor. Bizimki böyle şeyleri sevmiyor normalde öper falan ise giderken öpmez :)
0 oy
(12,045 puan) tarafından
Esim evde yokken ise gittigini gormuyorum 4 5 ay. Sonrada evde 5 6 ay hic ise gitmiyo o yuzdeb sikintimiz yok :)
(111 puan) tarafından
Kökten çözüm:))
0 oy
(2,294 puan) tarafından
Eğer kızımla ben uyuyorsak kendisi sessizce gider. Ama çoğunlukla ben onu uyandırdığım için öpüp gider
(111 puan) tarafından
Bizimki odun cinsinden biraz :)
(2,294 puan) tarafından
Siz öpün, eşinizi yolcu etmiyor musunuz?
(111 puan) tarafından
Uyanmış oluyoruz kızımla ilgileniyorum o da seviyor falan öyle çıkıp gidiyor yolcu etmiyorum kapıdan
(2,294 puan) tarafından
Her zaman karşı tarafın öpmesi beklenmez. Bu işler karşılıklı
(111 puan) tarafından
Evet haklısınız o konuda
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Giderim dönemem ne olur ne olmaz der öper. Aramız limoni olsa bile. Bazen ben ondan önce çıkarım o zaman da ben öpmeden çıkmam.
(111 puan) tarafından
Ay bende tam böyleyim çok düşünceli eşiniz maşallah
0 oy
tarafından
Evet öper sariliriz bende ugurlarim ise Allah'a emanet ol derim
(111 puan) tarafından
Sorun bende sanırım uğurlamıyorum diye sanırım:)
0 oy
(841 puan) tarafından
Her gün sarılıp, öper beni eşim. İş dönüşünde de aynısını yapar. 
(111 puan) tarafından
Çok güzel ya maşallah
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Giderken sessiz gider biz uyudugumuz için ama işten gelince öper bizi 
(111 puan) tarafından
Düşünceli maşallah:)
0 oy
(10,967 puan) tarafından
çocuktan önce öperdi ama şimdi kız uyanmasın diye sessiz sessiz çıkıyor :) ha uyanıksak öper ben de yolcu ederim
(111 puan) tarafından
İş yolcu etmekte bitiyo sanırım genelde kadınlar yolcu ediyor beyler de öpüyor :)
(10,967 puan) tarafından
kız gece düzgün uyuduysa ben de uyuduysam kalkıp yolcu ediyorum canım, benim de hoşuma gidiyor
0 oy
(3,477 puan) tarafından
Her ise gittiginde..isten geldiginde  öper sarılır ❤️
0 oy
(1,193 puan) tarafından
Evet cnm öper bana kalsa ben öpmem o devamlı öper sarılır ben kaçarım 
(111 puan) tarafından
Fazla ilgi bunaltıyor olabilir seni
(1,193 puan) tarafından
Evet cnm olabilir
0 oy
(302 puan) tarafından
Evet öpüyor ve bugün de öptü gitti bende erken yattığım için uyandım daha da uyuyamadım normalde pek anlamam öptüğünü 3. 4 gibi uyuduğum zamanlarda
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Öper mınciklar hamur gibi yoğurur ısırır her sabah bunları yaparken de kalkma kalkma uykun bölünmesin der lan mayalı ekmek hamuru gibi yoğuruyosun değil bölünmek uykum acildi diye bende ona saldiririm  sonra oğlumuzu öper gider kedi kö pek giji birbirimizi yesek te adamda aliskanlik oldu minciklamadan cikamiyor 
(111 puan) tarafından
Hahaha  sonra gelde uyu :) Allah daim etsin
0 oy
(769 puan) tarafından
Öper bahcedeyse bile beni çağırır balkona hadi görüşürüz hatun der gider 
0 oy
(3,478 puan) tarafından

Asla öpmeden çıkmaz odada özel kapıda masum sabah öpücüğümuzu verir Sabah selametle der yolcu ederim uyuyorsam bile beni uyandırmadan çıkmaz çünkü ben öyle istiyorum ben yolcu ederim o an yataktan kalkmasam bile öpüp öyle çıkar evden 

(417 puan) tarafından
abla bu kadar ayrintiya gerek var miydi sence allah bozmasin
(3,478 puan) tarafından
Ben ayrıntı verdiğimi düşünmüyorum ozel dedim geçtim siz fesatlıga cektiyseniz bu sizin sorununuz iyi günler
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Ben kalkıp kahvaltı hazırladığım için öpüp gider çok uykum olduğunda masaya hazırlarım gider yatarım oda yer sessizce çıkar uyaniksam ama kesin öper gider işten gelince gel bi sarılayım der :D

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 793 göst.
28 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 601 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 291 göst.
7 Aralık 2023 Aile kategorisinde Mersal (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
66 cevap 1,290 göst.