0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (3,223 puan) tarafından
Tabiki Allah ne Nasib ederse ama böyle programlar vs oluyor ya burda da hesap yapan vardı öyle bir şey yapıp doğru cıkan oldu mu?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğru değil ki onlar , cinsiyet babadan gelir. X Y kromozomuna bakar bu iş 
(3,223 puan) tarafından
Evet te yapanlar var doğruluk payını merak ettim
-Reklam-
0 oy
(10,442 puan) tarafından
Gecen bi video izlemistim kiz cocuk istemisler kiz olmus ve soyle bisey anlatti erkek sperm hizli ve cabuk oluyo kiz sperm yavas ve guclu gunlerce sag kalabiliyo dedi kadin yani yumurtlama gunlerini takip edip ilk ymurtlama gunu iliskiye girince erkek sperm hizlica gidip dolluyomus ama yumurtlamadan 2 gun once iliskiye girince erkek spermler gidip yumurta yok deyip oluyomus ama kiz spermler bekliyomus o arada da yumurtalar catlayinca dollenme gerceklesiyo bizde tuttu dedi kadin denemek istersen 
(13,430 puan) tarafından
Ay ben anlamadım:)
(2,711 puan) tarafından
Yani kiz istiyorsan yumurtlama gununden iki gun once iliskiye gir erkek istiyorsan yumurtlama gununu bekle
(10,442 puan) tarafından
Aynen :)
(3,223 puan) tarafından
Ben kızımda tam yumurtlama günü ve sonraki günü değerlendirmiştim ozaman ovulasyon testi yapıyordum
(10,442 puan) tarafından
Ne kadar dogrudur tartisilir boyle seyler bi de sans tamamen guclu olan sperm kazaniyo her zaman icin
0 oy
(477 puan) tarafından
Bire bir uydum günlerine falan kız olsun çok istiyordum ne denilirse yaptım erkek oldu :)şimdi de spiralliyim hamileyim kız her an düşebilir istemedik rabbim verdi bakalım yaşayacak mı 
(891 puan) tarafından
Yaa spiralle mi hamile kaldınız?
(477 puan) tarafından
Evet şuan 3 aylık olduk her an ölebilir kıza da benziyor dedi çok sevindim 2 oğlum var
(2,711 puan) tarafından
Neden oluyor anlamadim
(477 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm %99 koruyor ben o %1 ihtimalim spiralim kaymamış yerinde Allah'ın işi inş yaşar hayırlı bi kızım olur
(2,711 puan) tarafından
Insallah canim
(3,223 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım demek ki onu yap bunu yap ile olmuyor
(477 puan) tarafından
Öyle o yüzden rabbim dilerse alır bizden son aya kadar hiç bir şey almayacağım korkuyorum bağlanmaya sonra kaybetmeye

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 399 göst.
20 Ağustos 2022 Aile kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 388 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Rada (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 215 göst.
13 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 162 göst.

403,529 soru

12,089,617 cevap

36,380 kullanıcı

...