0 oy
103 göst.
Aile kategorisinde (771 puan) tarafından
Bazen insan boğazına kadar dolar birini aramak korkmadan ağzından çıkmayacağına emin olduğun bir gün anlattıklarını yüzüne vurmayacak kullanmayacak sen arkadaş dost sanarken içten içe haline sevinmeyecek derdinle dertlenicek birine ihtiyacı olurya ben hiç bı zaman öyle bir dosta sahip olamiyicam sanırım en yakınım sandığım arkadaşlarım bile bazen geçmişteki bir olayı uzulecegimi bildiği halde ortaya atar dalga konusu haline getiriyor kız kardeşim vardı vefat etti 6sene önce annemi arasam içimi döksem sen yaptın sen beni dinlemedin her zaman kendi bildiğini yaptın bişi olmaz sindir diyicek kelimeler insanın boğazına dizilirmi diyodum dizilirmiş 

3 Cevaplar

0 oy
(8,966 puan) tarafından
En iyi arkadaşım eşim. 

Ondan başkasına kör kütük anlatmam zaten 
(771 puan) tarafından
Bende eşime herşeyi anlatırdim ama bu sefer sorunun kendisi eşim
(8,966 puan) tarafından
O zaman aç ellerini Rabbime anlat
-Reklam-
0 oy
(7,461 puan) tarafından
Ne eş ne arkadaş En iyi dost annedir. Etini yer kemiğini atmaz. Sana sitem eder ama sırrını derdini ulu orta paylaşmaz. Ben bunu 30 lu yaslarıma gelince anladım. Kimseden dost olmaz canım. Derdin varsa sıkıntın varsa ve kimsenin seni anlamadığını düşünüyorsan seni tanımayan insanlara da anlatabilirsin mesela buraya anlat. Buradan kimse seni tanımıyor sonuçta. 
(771 puan) tarafından
Kimse tanımıyor ama kadın kadının en büyük düşmanı maalesef sen derdini yazar destek beklersin birileri oturduğu yerden linclemeye başlar hiç tanımadığın biri sözüyle kalbini kırar paylaştığına pişman ederler yaşandı yani
0 oy
(3,707 puan) tarafından
bende de aynisi oluyorm.bazen diyorum acaba ablam olsaydı 1 tane ona da derdimi soylemekten cekinirmiydim..annem var ama ona da anlatmiyorum derdimi fazla ..cunki oda benim derdime kendi derdinden beter üzülüyor 
(771 puan) tarafından
Benim annem anca suçlar eski konuları gündeme getirir bağıra bağıra konuşur mahalle duyar sesini

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 12345ae (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
0 oy
15 cevap 169 göst.
0 oy
2 cevap 51 göst.

404,243 soru

12,110,192 cevap