0 oy
344 göst.
Aile kategorisinde (766 puan) tarafından
Annemin evinde kendimi prenses gibi hissediyorum kızlar tam dinlenme yeri  orada yemek yapmasamda olur annem yapar.Ama kaynana evinde öyle değil kendimi hep zorumlu hissediyorum yemek yapmaya sanki sıkıntı olur hep kaynanam yaparsa bende sadece çocuklarımla ilgilenirsem.Sizde nasıl.

25 Cevaplar

0 oy
(3,018 puan) tarafından
Anne evinde bende aynıyım kaynana evinde ben geldiğim gibi elini ayağını herşeyden çeker bana yaptırır. Sorumlu olmayı geçtim. Çocuklarım küçük onlarla ilgilenirken anne çay suyu at diyorum onu bile atmıyor 
-Reklam-
0 oy
(141 puan) tarafından
Bizde Allah'ın izniyle kayinvalidemlere köye gideceğiz bir haftalık  

Geçen sene de gittigimizde her gün yemek bulaşık ben yapmıştım inek sagmasini bilmediğim halde denedim öğrendim 

Kayınvalideler bizi hizmetçi olarak görüyor da ondan böyle oluyor benimki zaten bunu çok önceden belli etmişti 

Bir gün köyde birisi vefat etti akraba değil ancak gelen giden oluyormuş yine de ben gidemedim ozaman ders çalışıyordum .

Kayınvalidem beni arayıp sağolsun eltin geldi de millete hizmet etti onu bunu yaptı demişti :Dsd ne bileyim degisikler .
0 oy
(6,313 puan) tarafından
Kaynana evinde daha çok dinlenen ben guruptan ayrılıyorum 
0 oy
(148 puan) tarafından
Yok valla anne evinde kat be kat yoruluyorum kaynanam da da öyle bana hiç dinlenme yok 

İkisi de hem hasta diye hemde yapım gereği asla oturamiyorum hep bir telaş hep bir aman şu işini de yapim de önlerinde kolaylassin derdindeyim iki de çocuk var onların peşinde dolan dur aman bir yeri kirletmesinler aman yüküm olmasın kafasındayım

Ee haliyle bir yere gidince çok yoruluyorum
0 oy
tarafından
Ben kaynanamın evinde daha prensesim kızım annemde beni daha çok yoruyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 230 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (718 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 753 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
1 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 490 göst.
18 Nisan 2024 Aile kategorisinde sweetlady (766 puan) tarafından soruldu

403,565 soru

12,090,706 cevap

36,383 kullanıcı

...