0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (1,623 puan) tarafından
Kızlar 1 haftadır cok fena hastaydım daha yeni kendimi toparlıyorum sırt agrısı bas agrısı baş dönmesi baska belirtilerde vardı meğerse mutasyona ugramış covid olmusum 2li antibiyotik tedavisiyle serumla kendime geldim cok şükür bugün daha iyiyim amanın dikkat edin kendinize de bebelerede özellikle okullu olan anneler el ayak hastalığı salgını baslamıs coğu okulda çok dikkat edin

3 Cevaplar

0 oy
(7,440 puan) tarafından
Dikkat edip napabiliriz ki canım Allah'a emanet kızımın sınıfındaki tüm çocuklar öksürüyor benimkide dahil
(1,623 puan) tarafından
Canım multivitamin desteği alabilirsiniz cocuklara ben öyle yapıyorum eczanelrde 2 li multivitamin desteği var
-Reklam-
0 oy
(2,215 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Bebem okullu değil ama iki haftadır ben de yatıyorum ateş halsizlik daha bugün yemek yapabildim doğru düzgün kalkamıyordum. Acil düzgün ilgilenmiyor sağlık ocağı antibiyotik yazmıştı hiç geçmeyecek gibiydi hala öksürük falan devam ediyor 
(1,623 puan) tarafından
Ben 2 gün serum yedim canoo acilde cok kotuydum hava bile verdiler 3 tane Allah'tan daha fazla ilerlemedi
(2,215 puan) tarafından
Bizimkiler tahlil bile yapmıyor iğne yaz geç bizde eve almaya karar verdik buharı
(1,623 puan) tarafından
Tahlil yapmadılar zaten canım hemşire arkadasın var o aradı bugun 1 haftadır sesin solugun cıkmıyo nerelerdesin diye aradım anlattım mutasyana yakalnmıssın dua et evdekilere gecmemiş dedi saklıyolarmıs
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Okullu olmamamiza rağmen hastayız eşimin iş yerinde hastalık bitmediği için bizim evdede yenilenip duruyor şükür bugün biraz daha iyi ateşi yok 
(1,623 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım arkadaşım hemşire o söyledi bugun dedim ben 1 haftadır cok kotuydum anlattım mutasyona yakalanmıssın işte Allah'tan evdekilere gecmedi dedi
(1,525 puan) tarafından
Valla baci ne kadar koru gene geçiyor gene sen dikkat et dediğim gibi biz komple olduk sonra gene tazelendi hastalık

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 330 göst.
1 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 201 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mine8961 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 366 göst.
13 Mart 2020 Diğer kategorisinde Mina art (1 puan) tarafından soruldu

404,461 soru

12,116,714 cevap

36,462 kullanıcı