0 oy
268 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (67 puan) tarafından
Arkadaşlar selamın aleyküm. 

Evet sorum acil gitmesi gereken kilolar hakkında. Su diyeti yapmak istediğimi yazmıştım ama riskleri daha fazla olduğu için vazgeçtim. Ama 2.5 hafta sonra nişanımız var nasipse ve az zamanda kilo vermek istiyorum. Biliyorum sağlıksız biliyorum geçici ama şuan bu şekilde ilerlemeliyim. Hayatımdaki aksiyonlar duruldugunda inşallah düzenli ve sağlıklı beslenmeye devam edeceğim. Velhasıl kelam önereceğiniz bir diyet var mı. 15 gün süre içinde 

10 Cevaplar

0 oy
(9,126 puan) tarafından
En fazla sağlam.bir diyet ile 4 kilo gider
(67 puan) tarafından
Evet rahat gider çünkü ödem de fazla var. Ama nasıl bir yol izlemeliyim diye danışmak istedim
(9,126 puan) tarafından
Sabah klasik kahvaltı yeşillik domates salatalık peynir zeytin 2 yumurta ekmek yok
Öğlen kahve
Aksam sebze ye yoğurt salata ekmek tüketme

Dukan birası yap iç bol su
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
Kesinlikle ekmek yemiceksin hiç bir zaman .. limonlu su veya yeşil çay iç .. türk kahvesi içebilirsin .. günde bir öğün ye kahvaltı erken yapma yaparsanda ekmeksiz yap yani örneğin bir tane salatalık domates vs.. yemek yiyceksende zeytinyağ ile yap ayçiçek yağ değil .. pasta kek givir zıvır yeme.. çok zor olacak biliyorum ama ben  10 kilo vermiştim bu şekilde ama boşanma sürecinde olduğum için stresteyim depresyondayim 4 kilo aldım şimdilik tekrardan baslicam inşallah diyete
(67 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Bu süreci rabbim kolaylıkla atlatmanı nasip etsin hicbisey sağlığından önemli değil sen çok değerlisin
(22 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun .. çok haklısın .. yani ama kendimi çok değersiz hissediyorum kendimi hiç beğenmiyorum.. maalesef o duruma düşürdüler beni psjilojimi alt üst ettiler
0 oy
(620 puan) tarafından
Canım ben 18 günde 4.5 gibi bir kilo verdim ekmek yok şeker abur cubur yok akşam 5 en geç 6da yemek yeme bitiyor atıştırmak yok bol su 
0 oy
(562 puan) tarafından
Sadece diyetle olmaz spor yapıp kalori açığı oluşturmanız lazım 
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Bir arkadaş tavsiyesi ile çok duyduğum ama yapmadığım aralıklı oruç yaptım çok faydası gördüm sana da tavsiye ederim.

Ekmek şeker kesin kes en geç akşam 7 de 6 olsa daha iyi olur yemek yemeyi kes.
0 oy
(410 puan) tarafından
İştah kesıcı takviye al
(9,126 puan) tarafından
Kesinlikle en önemlisi bu bence :)
(410 puan) tarafından
Ben yasal bi ilaç bulcam yoksa bu stresli hayatın ıcınde ben tatlısız yaşayamam   bu iştah kesen bısy olmalı zararsz
(410 puan) tarafından
Benı ya mutlu etsınler yada bı iştah kesen bı ilaç versinler mutlu degılım   yemek yemezsem biterim   çok mutsuzum mutsuzluktan ölecem  şaka tabı de bıraz gerçek olabilir :)
0 oy
(533 puan) tarafından
Valla ben senin yerinde olsam oruç tutarım 15 boyunca hem borcun varsa o biter hemn zayıflamış olursun çorba salata yaparsın günlük bir saat yürüyüş emin ol kilon fazlayla 5 kilo garanti gider. Tabi emzirmiyorsan:)) 
0 oy
(171 puan) tarafından
Düzenli uyku

Bol su tüketimi 

Akşam 6dan sonra yemek yeme

Ekmek pirinç un makarna hamur işi vs uzak dur

Zeytinyağı tereyağı et ve sebze tüketimini güzel yap

Zencefil zerdecal vitamin takviyesi vs yaparsın

En önemlisi doktora git ilk iş, onun istediği testleri yaptir ve ona göre ilerle, belki senin zencefile alerjin çıkacak ya da vitamin değerlerin iyi çıkacak
0 oy
(1,587 puan) tarafından
Instagram da nergiz_fit adından bir kadın var protein diyeti yapıyor hem doyup hem kilo verdiğini söylüyor sadece et tavuk balık ve salata yiyelik 2 haftada 7 kilo vermiş madem çok istiyorsun bir bak denersen bize de yaz ;D
0 oy
(1,342 puan) tarafından
En sağlam diyet önerim bir yaş aralığında bile tam olmayan iki bebeme bakmaya geliyorsun iki günde iğne ipliğe dônersin üstelik ücretsiz 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
25 Eylül 2024 Aile kategorisinde Ben geldm (2,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
1 cevap 14 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aylin7 (37 puan) tarafından soruldu

405,598 soru