0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (1,670 puan) tarafından

Kafamin icindeki sesleri susturamiyorum. İş yapiyorum yemek yapiyorum susmuyo. 

Dusunmek istemiyorum yaşadigim bu olumsuzlugu kenara koyup hayatima devam etmek istiyorum. Ama olmuyor zihnim surekli anlatiyor kuruyor. 
Hasta olmak istemiyorum ben mutlu bir insandim psikoljimi yitirmek istemiyorum. 
Ne yapabilirim.

Sorunun kaynagi ailem daha dogrusu annem . Benimle sacma sapan bi mesele yuzunden küstü o küsünce aslinda bi ailem olmadigini anladim . Onunla olan iliskimiz toksik bana iyi gelmiyor Ama ben bu toksik iliskiye kendimi alistirmisim meğerse. 
Keske ağzimi tutsaydim . Diyorum ama haksız bana bu zamana kadar yaptiklari aklima geliyor diyorum nasil kabullenmişim. Neler yasamasim ama sindirmişim. Kabullenip affetmişim. 

Bana yasattiklarindan en basitleri..
Sözümde benimle küstü, nisanimda küstü nikahim oldu sonra abimle damat tarafinin memleketine gonderdi beni perde halı bakmaya. Beni orda birakip abimi acil geri cagırdı . 
Kınamda takilan takiları vermediler. Dugunumde kavga cikardi. Dugunume aksam 9da gelip 23.30da geri dondüler el gibi. 
Arsalarini satip abime ev aldilar miras geldi abime araba aldilar. Bana bir kurus gondermediler. 
Dogumuma gelmedi. Yanimda kalmadi. 
Cocuklugum ve ergenligim hep psikolojik ve fiziklsel siddetle geçti. 

Yahu ben bunlari sindirip onu hala sevebiliyoken o beni nasil bi kalemde siler. 

4 Cevaplar

0 oy
(3,756 puan) tarafından
Canım..annenle uzun uzun konustunmu bu konu hakkinda..ben senin yerinde olsam anneme şöyle uzun uzun mesaj atardim ..ne kadar kirildigimi. ..haksizliklari her seyi anlatirdim .
(1,670 puan) tarafından
Ariyorum acmiyor attigim mesajlari okumadan siliyor buyuk ihtimalle. Uzaktayim gidip yuz yuze konusamiyorum .
Sadece bana degil torununa ve esime de yuz cevirdi
(3,756 puan) tarafından
Oha..allah yardimcin olsun canim..ne garip anne
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazen bize kötü gelen ne varsa silmeliyiz 
0 oy
(309 puan) tarafından
Öncelikle seni tebrik ederim canım mutsuzlugunun kaynagının farkına varmışsın ne güzel simdi tek bisey kalıyor kim sende ne kadar sen kimde ne kadarsın biraz bu yonden bakarsan inanki daha da mutlu olursun tmm zor seyler anlattıkların ama bizi de hasta edenler bizom kıyamadiklarimiz degil mi
(1,670 puan) tarafından
Oyle gercekten. Yani şu küslük meselesi bitincede eskisi gibi sicak kanli ve   affedici olmucam.
  yaşarken bana annesizligi tattirdigini unutmucam.
Kinci bi insan degilim ama bu sefer beni cok yipratti
0 oy
(34 puan) tarafından
Benim kaynanam da en büyük kızına o şekilde davraniyor ve benim eşime tabi eşim erkek çok takılmıyor ama görümcem çok takiliyor en büyük oğlu için herkesi yok sayiyor kaynanam ben şahsen kabul etmem görümceme de çok şaşırıyorum kadın uzaktan geldi 9 aylık hamileydi köyde doğum yapamaz diye burada halı yıkadı ev yıkadı çocuk baktı üstüne kayananm hep hakaret eder ona laf şöyle ezer daha saymadgim nice şeyler ben olsam kabul etmem konuşmam aramam ben onun evladiyim gurbetteyim o arasjn bence üstüne düşme yokmuş gibi davran 
(1,670 puan) tarafından
Kiyamiyorum bendeki en buyuk sorun bu cok affedici bir insanim boyle olmamam lazim.
Yani herkesle iyi gecinmeye sakin bi hayatim olmasina cabalarim.
Su an bu küslük meselesi beni cok yipratiyor. Sebebi sacma olunca hele dusunmektem kendimi alamiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 342 göst.
15 Ocak 2024 Aile kategorisinde Alyakus (2,505 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 828 göst.
20 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 838 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 439 göst.
12 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,432 soru

12,115,908 cevap

36,459 kullanıcı

...