0 oy
186 göst.
Aile kategorisinde (554 puan) tarafından
31 aylık kızıma halen tuvalet eğitimi veremedim tuvalete gitmek istemiyor lazimlik.aldim yapmıyor napacam bilmiyorum pes mi etsem diyorum zorla oturuyor lazimliga kalkması bir oluyor tuvalete götürüyorum su ile oynamak istiyor geliyorum tam kiloduni giyerken yapıyor yaptıktan sonra söylüyor 

8 Cevaplar

0 oy
(376 puan) tarafından
Oyunla götürebilirsin hadi tren geliyor kaçalım diyip beraber koşup oturup şimdi buraya oturup yapalım sonra bidaha gelince yine trenden kaçalım gibi vs.uydurup birşeyler.Stickerla da motive olan çok duydum.
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
Bnmkı de 32 aylık 10 gune yakındır basladım ıdare eder sımdı ilk zamanlar oyle oluyor bnmkı kakasından korkuyor suan cısını yapıyor arada soyluyor da kaka gelince tutuyor dun baktı care yok sancılandı artık yaptı 
0 oy
(7,461 puan) tarafından
Ben 8. Günün sonunda pes ettim tekrar beze döndüm çünkü havalar soğudu artık yaza başlıcam 
0 oy
(2,452 puan) tarafından
Biz çizelge hazirladik. Onun yetişeceği yere astım. Tuvaletini yaptıkça çizelgeye stiker yapıştırdı. Onun öncesinde oyuncaklarda canlandirdik tuvalet eğitimini, yaklaşık bir ay masallarda, oyunlarda konusu gecti. En son kızım sen artik bebek degilsin bak bez paketinin üstünde bebek resmi var. Büyük çocuklar tuvalete gider diye anlattim. 2 haftada öğrendi çok şükür 
0 oy
(13,157 puan) tarafından
Seni yaparken görsün ve ona ödüller verin yaparsan sunu alcam bura goturcem gibi pepe kukuli sevimli dostlarım çizgi filmlerinin tuvalet eğitimi videoları var hadi tuvalete yapıp bay bay yapalım sifon basalım falan diyebilirsin
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Aah ah 34 aylık aynı dertten musdaribim :( 4. denememiz bu, 1 haftada aşırı yol alamadık hâlâ çişim var demiyor ama çok şükür çişini uzun süre tutmayı salmamayı öğrendi. Gece kuru uyanıyor mesela. Kasları gelişiyor demek bu da. Gündüz ben çiş kaka işaretlerini alıyorum pipisini tutuyor mesela ya da kaka için koltuk kenarı yer arıyor, hemen ambulans sesi falan çıkarıp koşarak lazımlığa götürüyorum. Acil vaka var gibi heyecan katıyoruz o zaman mutlu oluyor :D Lazımlık da 3 tane denedik bir tek bunu kabul etti, Babymall mağazasından aldık sifon sesi efekti var onu çok sevdi. İşini bitirince sifona basmaya bayılıyor. Belki size de etki eder. Bizimki biraz ağır gidiyor evet ama sabrediyorum bu da böyle olacakmış demek ki diyorum. 
0 oy
tarafından
En sevdiği bebeğini alıp tuvalete götür, arkasında şırıngayla su sık çiş yapar gibi. Ufak ufak kahverengi oyun hamurlqrını da atarsın, sonra temizleyip sıra sende dersin. Ablam öyle yaptı. 3 yaşında (37 aylık) maşallah ve elhamdülillah kafası basmaya başlamış, zorluk çıkartmıyor.
0 oy
(299 puan) tarafından
Bir kere oturup çişini yap göster her götürdüğünde anne nasıl yapmisti öyle yap de bide çiş diyince sevinç gösterisi yap çiş geldi geldi die die alistir benim kız 2 yaşındaydı öyle yaptim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 109 göst.
0 oy
4 cevap 63 göst.
0 oy
0 cevap 28 göst.
0 oy
7 cevap 127 göst.

404,232 soru

12,110,074 cevap

36,434 kullanıcı