0 oy
588 göst.
Aile kategorisinde (20 puan) tarafından
Kizlar dünde bahsetmiştim eşimin beni aldatmasindan şüpheleniyorum evi terkettim diye Bugün eşim mesaj atmış kızı hazırla alcam goturcem dye bnde ne münasebet adam gibi doğru düzgün dursaydin çocuğunun başında madem vermiyorum dedim bide nasıl verebilirim ki daha 7 buçuk aylık emen bi bebek yani sakın gelme ararım polisi dedim baktım gelmiş kapının önünde kaynanami aradım dedim böyle böyle onun haberi yokmuş kavga ettiğimizden bahsetmemiş onlara arama polis fln sende git onunla akşam gelelim konuşalım diyor tabiki gtmycem oğlun telefon da kiminle konuşuyorsa gitsin onu getirsin çocuğumu fln da vermiyorum dedim kapıları fln da kitledim bağırıp çağırıp çocuğu korkutcak dye bana deseydi ki özledim kızımı gorcem asla engellemezdim hakkı sonuçta babası ama goturcem deyince göstermedim bile kovdum gitti jandarmayla gelcm fln dedi gitti szce hatamı etmişim kızlar ama ya getrmezse dye cok korkuyorum 

13 Cevaplar

+2 oy
(203 puan) tarafından
En doğrusunu yapmışsın belki alıp götürecekti senden kaciracakti. Küçücük çocuk anneden ayrılır mı nasıl bir vicdan bu. Çok görmek istiyorsa senin yanında iki saat görsün gitsin. Hem suçlu hem güçlü bu erkekler. Şimdi babasıdır hakkıdır diyenler olacak. Babası ise o çocuğun annesine saygı sevgi göstererek çocuğuna değer verecek. Hem elalemin kadınlarıyla görüş hem de çocuğum de ohh ne âlâ 
(7,596 puan) tarafından
Aile bütünlüğü bozulmadan önce 2 saat bakmıyordur şimdi mi bakacak kız (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
(20 puan) tarafından
Dedik canm bnmle muhattp olmak istemiyormus illa dsarda gezdrckmis
-Reklam-
0 oy
(2,944 puan) tarafından
O kadar kücük cocuğu nasıl alacak acaba. Hem acıkınca ne yapacak. Bunu düsünüyor olması lazım. 
0 oy
(6,835 puan) tarafından
Feriştahı gelsin isterse o çocuğu senden kimse alamaz. İyi yaptın bu arada 7 buçuk aylık bir bebeğin yanı annesidir. Çok görmek istiyorsa gelip senin yanında görüp gitsin. 
0 oy
tarafından
Sakın verme nedense iş inada düşünce çocuk sevgisi oluyor bunlarda. Adam olsaydida karisina çocuğuna baksaydi pislik ya en doğrusunu yapmışsın canım helal olsun . Sen istemedikçe kimse alamaz senden yavrumu gönlünü ferah tut.
(20 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Çocuğu bosanana kadar alamaz hakim gün verir gelir görur  süt bebeği da  o  korkma    
0 oy
(768 puan) tarafından
Doğru yapmışsın. Boşansanız ve mahkeme çocuğunu görme izni verse bile bu kadar küçük annesini emen çocuğu annenin gözetiminde görmeye izin verir. 
0 oy
(2,475 puan) tarafından
Ya bende boşanıcam kızım 3 yaşında ama eşim tehdit ediyor alıcam senden diye alabilirmi kızlar bende bu yüzden boşanamıyorum korkuyorum 
(351 puan) tarafından
Alamaz canım küçük daha muhtemelen senin korktuğunu biliyor ve o yüzden çocukla tehdit ediyor ama alamaz
(20 puan) tarafından
Bnde hep korkarım biseyler planlar da alirmiki dye ama avukata sordum ve öyle bsy yok korkma 7 yaşına kadar anneye verilir eğer annede bı sıkıntılı durum yoksa dedi bana
(351 puan) tarafından
Bende ilk eşimden boşandım oda normalde çocuğun yüzüne bakmaz ama beni vazgeçirmek için almakla tehdit etti hatta alabilmek için aldattı diye iftira bile attı ama kanıtlayamadığı için hakim velayeti bana verdi oğlum 4 yaşındaydı bide o yüzden bu tehditlere boyun eğmeyin sakın
(2,475 puan) tarafından
Benim durumum yok canım eşim çalışıyo ailemde arkamda durmuyor eşim bana hep der nafakada vermicem sana tek başına nasıl bakıcaksında çocuğu alicaksın
(351 puan) tarafından
Ben boşandığımda oğlum 4 yaşında ve %90 zihinsel engelliydi ve arkamda kimse yoktu babam zaten yoktu ama annemde yanımda olmadı düzen Kurana kadar sığınma evinde kaldım düzenimi kurdum oğluma bakıcı baktı ben çalıştım sizde yapabilirsiniz kimseye ihtiyacınız yok yeterki kendinize güvenin siz daha baştan arkamda kimse yok diye kendinizi şartlandırırsanız zaten yapamazsınız
0 oy
(18,447 puan) tarafından
Hata etmişsin. Yani senin yanında gorseydi o zaman. Baba ve evlat ayrılmaz. Evladı ayrı seni aldatması ayrı bence. 
(20 puan) tarafından
Söyledi annemler ama kabul etmedi illa goturcekmis görmek için gelse gerçekten burdada görüp gidebilirdi amacı farklı olabilir getrmeyebilir ve acıkınca ne yapacaktiki
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Tabiki de bebeği özlediği için demiyor. Çocuğuna karşı o kadar sevgisi varsa öyle şeyler yapmasın. Sakın verme çocuğunu. Kaynananlari da kabul etme kendi ailen olmadan. Ne yapacakları belli olmaz. Telefonuna da kades uygulaması indir dursun. Acil bir şey olursa uygulamaya dokun polis geliyor 
(20 puan) tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim
0 oy
(1,653 puan) tarafından
Kim kimi aldatırsa Allah bin belasını versin nefret ediyorum bu olaylardan nefret ya arkadş madem aldatacaksn evlenme bekar bekar istediğinle ol anlamıyorum ya Allahın cezaları 
(20 puan) tarafından
Amin canım bana iftira atyorsun diyor bide kendini acindiriyor ailesi fln da bana yükleniyor elimde gazinoya pavyona mi gidiyor da diyor aldatmak illa öyle olur saniyor zavallılar
0 oy
(557 puan) tarafından
Seni eve döndürmek için çocuğu öne sürecek. Senden alırım diye tehdit edecek. Klasik erkek modeli. Sakin taviz verme. Derdi çocuk değil. Seni geri dönmeye mecbur bırakmak 
0 oy
(13,431 puan) tarafından
Eşinin haberi olmadan evden bebeğin ile çıktıysan çocuk kaçırmaya giriyor diye biliyorum canım
(20 puan) tarafından
Haberi var di canm mesaj atmıştım bn gidiyorum diye ama
0 oy
(493 puan) tarafından
OEşine blöf yap herseyi itiraf edersen senle barışırım filan de gercekten herseyi ögrenebilmek icin … yada ben herseyi ögrendim kiminle yazıştıgını biliyorum bütün deliller elimde filan de buna yem at ancak öyle dökülür 
(20 puan) tarafından
Onuda denedim bugün gidince burdan mesaj attım her ne yptysan söyle belki boşluğa düşüp yaptın fln dedim ama çok kurnaz bosancm ddm diye delil olarak kullanırım fln dye iftira atyorsun bana şöyle böyle dyor
(493 puan) tarafından
Bak ben herseyi ögrendim de boşu boşuna inkar etme de herkezede göstericem yazısmalarını de ne dicek bakalım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 269 göst.
1 Şubat 2023 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,442 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 307 göst.
23 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 311 göst.
5 Ocak 2023 Aile kategorisinde Ela94 (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 254 göst.