+1 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (1,289 puan) tarafından
Kızlar adetin üçüncü günü kan verdim hormonlarla alakalı sıkıntı çıkmadı ondan sonra iki kez daha hormon tahlili yaptırdım onlarda da sorun çıkmadı.Şikayetim regl kanamasında azalma ve bir kaç gün erken adet olma.Burada da erken menepozla alakalı postlar görünce acaba mı dedim ?Ama bu tanıyı alan kadınlara usg ileri tetkik vs yapılmış ben o aşamaya gelemedim günlük hayatın telaşı derken aksadı doktor işlerim.Soruma gelecek olursam erken menepoz tanısı alan arkadaşlarım kan tahlilleriniz de anormallikler var mıydı ? Benim hormon tahlillerim de oynamalar yok sizce bu menepoz hakkında ipucu verir mi ?

3 Cevaplar

0 oy
(1,380 puan) tarafından
Selam canım, benim de erken menopoz başlamış. Ama tahlillerin iyiyse sende yoktur inşallah. İlk fırsatta yumurta rezervine de baktır USG ile. Ben üç doktora gittim üçü de USG yaptı ve tahlil baktı. 
(4,817 puan) tarafından
Senin yaş kaç canim
(1,380 puan) tarafından
34 canım
(1,289 puan) tarafından
Ama canım anlayamadım neden böyle olduğunu belkide artık benim normalim budur.30 yaşımı aştığım için öyle düşünüyorum.dediğiniz değerde normal çıkmış.Yani son olarakta şunu söyleyim Allahın dediği olur.
(1,380 puan) tarafından
Belki de bizim zamanın kadınları artık erken girecektir menopoza. Çocukların erken ergenliğe girmesi gibi. Ben de kabullendim
-Reklam-
0 oy
(1,376 puan) tarafından
Orda FSH diye bir değer var. Onun yüksekliğinden anlaşılıyor. Onda anormallik varsa ileri tetkikleri ondan sonra istiyor doktor. Onlar normalse korkma. Sende yoktur. Stres hava değişimi vs. Onlarda çok etkili adet düzeninde. Muhtemel onlardandir.
(1,289 puan) tarafından
Ama canım anlayamadım neden böyle olduğunu belkide artık benim normalim budur.30 yaşımı aştığım için öyle düşünüyorum.dediğiniz değerde normal çıkmış.Yani son olarakta şunu söyleyim Allahın dediği olur.
(1,376 puan) tarafından
Tabiki Allah'ın dediği olur. Ona bir sözüm yok. Naçizane sorduguna cevap verdim ben bildiğim kadarıyla.
0 oy
(4,817 puan) tarafından
Benımde cok agrılı oluyor kadın doğuma randevu aldm ama regl tarihinde bulamadım nasıl olacak cnm. Reglken kan vermek lazm sanırım. Hormonlarima baktircam bende. 
(1,289 puan) tarafından
Sizede çok geçmiş olsun adet gününden önce gidin illa adetliyken olacak diyebişey yok ben hem adetli verdim hemde normal günde değerler aynı gibi
(4,817 puan) tarafından
Çok sagol, Allah razı olsun. Rabbım herkese şifa versn. Amin. Benim sıkıntım cok cnm saçlarım çok dökülüyor değerlerim düşük vitamin kullanıyorum. Sürekli halsizim, kılo veremıyorum hormonlardan belki diye düşünüyorum. İnşallah korkulacak bısey yoktur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra_87 (725 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
3 cevap 113 göst.
25 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meriiiii (190 puan) tarafından soruldu

403,607 soru

12,092,381 cevap

36,385 kullanıcı

...