+1 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (16,898 puan) tarafından

Bizim dondurucu merdiven dairesinde çıktım kuyruk yağı ve soğan getirecem sebzelikten. Benim büyük oğlan arkamdan çıktı kapıyı kapattı küçüğü çıkmasın diye..biz dışarıda kaldık küçük oğlan içeride. Ay nasıl panik oldum stres oldum anlatamam. Allah kimseye yaşatmasın. Damda uzun bir merdiven var tahtadan onu indirdim ama indirene kadar canım çıktı. Balkonun altına koydum merdivene çıkıp balkona atladım. Allah'tan balkon kapısı kilitli değildi de girdim içeri. Şimdi de uyku saati geldi uyutmaya çalışıyorum uyumuyor o da stres oldu beni bırakıp gidecek sanıyor heralde kuzum benim :( stresten panikten elim ayağım titreyip duruyor öğürüp duruyorum kusacak gibi oluyorum ya. 

11 Cevaplar

0 oy
(2,048 puan) tarafından
Ayy geçmiş olsun. Ben de kargoya falan çıkarken çok korkarım iki kapı var direkt üst kilidi çeviriyorum işim çok kısa olsa bile. Sen de dikkat et dediğim gibi kilit çevirebilirsin eline anahtar alabilirsin. 
-Reklam-
0 oy
(5,987 puan) tarafından
Tahmin edebiliyorum bi kac kere yaşadığım için.  Keşke dondurucuyu eve koysanız 
(16,898 puan) tarafından
Dondurucu evdeydi zaten ama yer kaplıyordu diye merciden dairesine koyduk
0 oy
(540 puan) tarafından
kapının önündeki ayakkabılığa uzanırken bile yanımıza anahtar almamız gerekiyor sanırım bu tip şeyler çok yaşanıyor. teyzemin de ayağı kapının dibindeyken rüzgar esip kapıyı çarptırmıştı. Allah korusun çok korkunç
0 oy
(2,509 puan) tarafından
Bende kargo alırken oğlum suratıma kapattı kapıyı ayy Bi panikledim zar zor kargocuyla kapı zorladık filan oğluma hadi kapıyı açabilirsin annem filan diye seslendim oğlum açtı içeride 6 aylıkta bebeğim vardı ama nasıl canımdan can gitti
0 oy
(16,532 puan) tarafından
Bir kez daire anahtarim olmasina rağmen apartmanın dışında kalmıştım sağolsun komşuların ziline rastgele bastimda bir teyze açtı oğlum 7 aylıktı ve uyanıktı yanımda telefon falanda yoktu bebek arabasını koyup geleyim derken ben dışarda o içerde kaldı kabus gibiydi 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Dişarı çıkarken anahtarınızı alın  ben öyle yapıyorum    
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Okurken benim de elim ayağım titredi üst katta kaynanam var ben ona da anahtar veriyorum onun anahtarı bende benim anahtarım onda vardır siz de kapıda gizli bir yere anahtar bırakın isterseniz. Çocuğunuza sarılıp biraz öyle durun derim enerjiniz değişsin biraz su için su iyi gelir elinizi yüzünüzü yıkayın 
(16,898 puan) tarafından
Dışarı anahtar saklarım normalde zaten ama eşim bu 5 gündür Irak'a gitti 1 ay gelmeyecek ne olur ne olmaz biri birer Allah korusun aldım anahtarı içeri
(1,016 puan) tarafından
Tüh tam da denk gelmiş verilmiş sadakaniz varmış diyelim
0 oy
(7,596 puan) tarafından
Başlığın saçmalığından yazıya adapte olamadım çok geçmiş olsun 
(16,898 puan) tarafından
Ah yapay zeka :(
0 oy
(691 puan) tarafından
Ayy Allah beterinden korusun canım anlık herşey vallahi ya benim kapımda parmak izi okuyucu var Allah'tan anahtar derdine düşmüyorum bi düşünün isterseniz çok kullanışlı bişey
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Valla bende yaşadım. Kapı bir kapandı cocuk içerde. Teras kapısının kilidi yoktu o zaman. Ulasabileceği cam acık. Ömrümden ömür gitti. Apartmandan birinden telefon aldım eşimi aradım o 10 dk icinde geldi yarım saatlik yoldan. 
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Böyle birseyden çok korkuyorum:(( geçmiş olsun allahtan eve girmişsin ben 5 kattayim geçen sefer kapıda kaldım komşu ne etti ne yaptı açamadı çilingir bile zor açtı kapıyı oysaki sadece normal çekmiştim arkada anahtar var diye açamadım 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 952 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 923 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 445 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 459 göst.