0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Keşke ilk anne olduğum andan beri bilseydim dediğiniz şeyler nelerdir? Nasiplenelim.

Ben keşke öyle ya da böyle çocuğun büyüdüğünü en başından beri idrak etseydim de azıcık kendime zaman ayırsaydım.

16 Cevaplar

+4 oy
(16,538 puan) tarafından
Bugünlerin geri gelmeyeceğini her anın kıymetli olduğunu 
-Reklam-
+2 oy
(20,203 puan) tarafından

Ben ilk anneliğimde sabretmeyi bilmeyip ağladm kendime stres yarattım oyun oynattm oynamayınca pes ettim eğitici bişeyler yapayım dedim ağladı diye uyuttum okanda annemler benimle küstü yapayalnız büyüttüm ağlayarak sıkılarak çok zor zamanlardan geçtim ama yinede ona hiç kıyamadım bu yüzden onun yeri bende hep başkadır ilk olduğu için beraber büyüdük diyebilirm yine gözlerim doldu aman bende ne sulu göz çıktım ya :) oğlumu çok seviyorum çok yakışıklı paşam benim 

image

(2,846 puan) tarafından
Ya maşallah yakışıklı koca adam olmuş sağlıkla büyüsünler ❤️
(20,203 puan) tarafından
Zaman su gibi akıyor balım sağol ♥️
+1 oy
(16,814 puan) tarafından
Oğlum doğduğunda kucağıma her aldığımda nasıl büyüyecek diye dertlenirdim cidden neden öyle düşünmüşüm anlamıyorum cok şükür ki büyüdü hatta insan ozluyormus bile birde 
+1 oy
(520 puan) tarafından
Zaman gerı alınmıyor dıye dıya doya öpmek vıdeo ve resım bugün bıle karsıma çıkıyor anılar dıye her fırsatta vıdeo cekıyorum foto cekıyorum en degerlıleeım onlar hep öpüp kokluyorum arada cıldırmalar yaşasam da bır guluslerı herseyı değiştiriyor
+1 oy
(7,133 puan) tarafından
İlerde küçük bebek sevmeyi özleyeceğimi bilseydim keşke çocuklarım büyüyor bebeklik hallerini özlüyorum 
+1 oy
(3,477 puan) tarafından
Yeni anne oldum ve burayı okumaya geldim yalnislarim varsa duzelteyim diye:)
0 oy
(10,448 puan) tarafından
Ay hic bisey kalmadi biliyo musun icimde herseyi o kadar kitabina uygun yaptim ki icim cok rahat bilmiyorum hatalarim da aklima geliyo onlarda da eger bunlari yasamasaydin suan ki fikrim dusuncem olmayacakti diyorum sadece sey olabilir ilk zamanlar sutum yetmedi oglum sarilik olmustu o donem bi kutu mama ictikten sonra yeterli gelmisti aslinda ama annemin aklina uyup bi kutu daha aldirdim ki o arada meme reddi baslamis bile ben bunu 1 ay sonra fark ettim keske onlari dinlemeseydim de 2inci kutu mamayi almasaydim memeye dondurdum ama sonra cok sukur 
0 oy
(37 puan) tarafından

Yeni dogdugunda sürekli hayat böyle zor ve ağlamalı geçecek sanıyordum ama öyle değilmiş .

"Bunlar daha iyi günlerin " dediklerinde moralimi daha da bozmaya çalışanlara inanmasaydim keşke .

Çünkü o dönemler çok zordu ve büyüdükçe keyifli hale geldi .♥️

(2,036 puan) tarafından
Tekrar aynı zorluklardan hatta daha fazlasından geçmekte çok yoruyor beni
(14,636 puan) tarafından
Senin diğeri de küçükmüş
(2,036 puan) tarafından
Evet kuzum çok zorlanıyorum
(37 puan) tarafından
Kuzum zor evet ama büyüdükçe güzelleşecek emin ol konuşmaya ,sana sevgini gostermeye başladıkça daha da güzel geliyo  .kizlar zaten insanlar fesatlamdigi için baskalarinin mutlu olmasını istemiyor olay bu ♥️
(2,036 puan) tarafından
Herkes kalbinin ekmeğini yesin ☹️
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Bu aralar eski videolarına fotoğraflarına bakıp huzunleniyorum, çok özledim ilk doğduğu günleri.
0 oy
tarafından

Bebeğim doğana kadar pişmanlığım olmadı çok şükür ama bebeğim doğunca keşke kırkı çıkana kadar hiiiic ama hiç kimseyi evime kabul etmeseydim. Çok üzdüler beni :'(

0 oy
(758 puan) tarafından
Telefon hafızamın yetmeyeceğini.. Ve zaman geçtikçe onu başka yere depolamanın çook daha zor olacağını.. Keşke ilk günden başlasaydım. Bir de doğum fotoğrafçısı tutmak isterdim. Telefondan çekilenlerin o heyecanla pek birşeye benzemeyeceğini bilseydim keşke. 
0 oy
(254 puan) tarafından
Kaynana denilen yılanın başını ilk günden ezseydim 40 ımın çıktığı gün bile rahat bırakmadı bir huzurla evladımla ilgilenemedim ne kadar hurafe cahillik beyinsizlik varsa hepsini dayattı ma.l oğlu da arkasını tuttu. Çok şükür şimdi suratına bakmıyorum da rahatım Allah bizim hakkımızı kimseye bırakmasın. Gerekirse uykusuzluktan bayilin ama asla eş ailesinden yardım istemeyin asla 
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Ben artık hep zaman böyle ve geçmicek hayatım bitti hep mama yap ağlama seansları eşliğinde uykusuz kalcam bitti hayatım sanıp ciddi ciddi bunalıma girdim. şuan ilk anne olduğum ana gidip hayır zaman geçiyor hemde çok çabuk hayatı kendine de bebeginede zehir etme anın tadını çıkart derdim :(
0 oy
(2,846 puan) tarafından
Benim daha bebek. 3 aylık olmak üzere. İlk haftalar sadece neden yaptım neden bunu çekiyorum gurbetteyim 1 arkadaşım dışında kimse yok. Bu bebek sürekli ağlıyor hayatım zindan olacak vs diyordum içimden. Hala çok ağlak ve uyku sevmeyen bebek ama ona bakınca sanki dünya duruyor küçük tospagam benim
0 oy
(433 puan) tarafından
Ek gıca zamanakrında yemek yemiyrodu hiç birşey agzına sürüyordu . Deliriyordum artık aglıyordum. Ona kızmayayım diyr kendime onun yanında vurmuştum sinirimden. Beni görüp daha da korkmuş ağlamıştı. Sadrce o günü silmek istiyorum hafızamızdan . Ha ne oldu hala yemiyor ama artık öyle aptalca hareketler yapmıyorum .
0 oy
(793 puan) tarafından
Uyusunda yada dursun bıraz da dıye kendı derdıme düşeceğime keşke bıraz daha fazla sevip oynasaymışım  çok özlüyor insan ne ara büyüdü bu yaşlara geldi anlamadım bol bol anı biriktirin 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 268 göst.
21 Mart 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 434 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 515 göst.
18 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 554 göst.