0 oy
639 göst.
Diğer kategorisinde (2,922 puan) tarafından
Günaydın arkadaşlar saat 8'de Görümcem aradı ve bunu her gün yapıyor artık bıktım Ben de yeni görümceme yazdım benim kocamı saat ondan sonra ara akşam 8.00 olunca 8.00'den sonra Arama yazdım artık burama kadar geldi şimdi bu da benim kocama söyleyecek kocamla da uğraşacağız Sizce ben bu konuda haksız mıyım Tamam kardeşi olabilir de sabahın köründe aranmaz değil mi yani her şeyin bir adabı var ve ben geçen bunu durumda paylaştığım halde bile bile yapıyorlar ya

22 Cevaplar

+3 oy
(16,532 puan) tarafından
Hoşlanmamakta haklısın ama buna tepki verecek kişi sen değilsin eşin bu saatte aranır mı demeli veya direkt meşgule düşürmeli 
(686 puan) tarafından
O da yanında rahatsız oluyor ya hani eşi olarak rahatsız olduğunu dile getirmesi normal değil mi sizcede
(16,532 puan) tarafından
Normal değil en azından kendinden mesaj atıp benim kocamı şu saatler arasında arayın demek yerine daha makul bir yöntem seçebilirdi çünkü koca belli ki buna tepki verecek kapasitede değil sana ne benim kardeşimden vs diye sorun çıkartabilir bunun yerine eşi ile konuşup eşi aracılığıyla bunu sağlaması gerekiyor çok zorda kalınca sessize alacaklar oldu bitti
(686 puan) tarafından
Öylede koca sesini çıkarmadikca mecbur kalmış belli ki .. keşke bazı insanlar kapatılsa telefon yerine
(16,532 puan) tarafından
Keşke ama değiller işte benim kayinvalidem bazen onda on birde arayıp napıyorsunuz diyordu eşime gerçekten naptığımız bilmek ister mi falan dedim ne pişirdiniz ne yediniz soruları vardı mesela zamanla eşime bunun normal olmadığını öğrettim eşim bu sorulara yuvarlak cevap vermeye başlayınca baktım kaynanam artık sormaları azalttı ben mesela özel işimiz varsa baştan eşime telefonunu sessize al diyorum veya sabah izinli isem geç kalkacaksam telefonunu sessize al diyorum kendi ailem bile müsait misin diye sormadan direkt görüntülü ararsa açmıyorum eşim zamanla öğrendi dikkat ediyor bütün bunlara şimdi
(2,922 puan) tarafından
7 yıldır böyle ve eşini dolaylı yollardan bana karşı dolduryor yani bir değil iki değil eşim kimseye hayır diyen birisi degil
-Reklam-
+1 oy
(686 puan) tarafından

Bile bile yapıyor siz de gece 3gibi arayın uyuyamadım sohbet ederiz sen seversin sohbeti de ara :D

(2,922 puan) tarafından
Kız ben aradım açmaz
0 oy
(888 puan) tarafından
Sebep neymiş
(2,922 puan) tarafından
Sohbet laf çocukları okula bırakıp telefonu alıp arıyor bisürü milletin gunahina giriyor
0 oy
(6,308 puan) tarafından
Niye arıyor 
0 oy
(2,509 puan) tarafından
Bacım arada olsa abartıyorsın derim de her gün yapıyorsa sıkıntı bazen bizimkilerde sabahın köründe arar ama dediğim gibi bazen
(2,922 puan) tarafından
Yok hergün tatilde de yaptı okul başladı yaptı ayni
(2,509 puan) tarafından
Çocuk varsa evde sıkıntı uyuyordur hastadır bir şey vardır zırt pırt sabahın köründe aranmaz
(2,922 puan) tarafından
4tane çocuğum var
0 oy
(793 puan) tarafından
Ne gerek var msj atmaya esıne  söyle o konuşsun esın rahatsız degıl mı bu durumdan? Sabah sanah derdı neymıs ayrıca hergün olağan bır durumsa ben olsam telefonları sessıze alırım arasın dursun asjsjsjsjsjjs
(2,922 puan) tarafından
Sessize alıyorum ama hergün nasıl alim eşimin telefonunu ben sadece arayacaksın 10 sonra ara dedim kadın kan küstü
(793 puan) tarafından
Esın rahatsız olmuyor mu bu durumdan arama desın ne sacma iş sabah sabah
0 oy
(238 puan) tarafından
Eğer hergun arıyorsa haftanın 7 günü rahatsız olacak kadar sen aç telefonu konuş ne oldu de dese abim de işi var bu saaate aranır mi de işimiz gücümüz var önemli birşey olunca gündüz arasın sabahın köründe senle mi ugrsalim de o senin inadına yine arar cnm maj attığın için ama eşin rahatsız değil galiba rahatsız olmuş olsaydı kendi derdi sen niye rahatsız oldun ne dyr aradığında yâda saatlercemi konusyr konuşmaya dalıyor eşin sizimi görmüyor konuşunca cnm
(2,922 puan) tarafından
Yaptım yine aynı
0 oy
(200 puan) tarafından
Neden arıyor erkenden yani sebep nedir ? Acil bir durum varsa sorun etmezdim ama öylesine arayip rahatsız ediyorsa gorumcende sorun var demektir
(2,922 puan) tarafından
Var tabiki canım sadece sohbet
0 oy
(1,567 puan) tarafından
En sevmediğim şey. Kendi ailem de yapsa açmam telefona. Benim eşim vardiyalı çalışıyor benim babaannem sabah 9 da hepimizi uyandırıyordu söyledim valla öğlen 3 ten sonra arama diye. baktım eşimin ailesi de ariyo telefonları sessize alıp yatıyoruz 
(2,922 puan) tarafından
Kız inan kendi ailemle olsa kızarım ya inan
0 oy
(2,237 puan) tarafından
Seni mi arıyor eşini mi
(2,922 puan) tarafından
Eşimi ben arasam beni açmaz benide aramaz
0 oy
(1,877 puan) tarafından
Eğer seni ariyorsa haklısın ama eşini ariyorsa bunu sen değil eşin söylemesi lazım ve buna karışmazsın. 
(2,922 puan) tarafından
7 yıldır eşim demedi benim de canım burnumda
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Valla ilk zamanlar kaynanam yapıyordu burası pide dükkanı değil kafana göre istedin saatde arayamazsn dedim öğün bugundur aramazlar beni zaten esimide uyandirdikmi filan der yılda bir anca bensiz yerde konuşurlar 
(2,922 puan) tarafından
Eşlerimiz aileri diye dö yemiyorlar ama biz diyince derler benim ailem ayda yılda arar kısa kes kapat der o maksimum konusur şimdi bile konusuyor
(1,101 puan) tarafından
Benimkide öyleydi çok huzursuz oldumama  beni de aramazlar asla
(2,922 puan) tarafından
Pislikler
(1,101 puan) tarafından
Muhattab olmayrum kudursunlar:)
0 oy
tarafından
Watsabatan arıyorsa onu sesize al vatsaba girmeden gorunmez
(2,922 puan) tarafından
Kız aldim
0 oy
(7,432 puan) tarafından
Haklısın da canım senin mesaj atman hiç uygun olmamış. Eşinin konuşması gerekirdi 

Görümcen ne cevap verdi 
(2,922 puan) tarafından
Kadın ben ararım benim kardeşim diyor ben arama demedim dedim saat 10 sonra ara dedim evli barkli dedim diyor ne işi var iş adamı sanki diyor kocanı mi öğreti yirim sana diyor ben öğreti yordun bile demedim ama işte kendi suçunu soyledi
0 oy
(77 puan) tarafından
Bizimki de arardı şimdi aramıyor eşin yüz vermiş olsa gerek 
(2,922 puan) tarafından
Eşim bacıları için canini veriri
0 oy
(52 puan) tarafından
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Biz daha yepyeni evliydik her sabah sekizde annesi arardı eşimi. Eşim haftada sadece bir gün evde olurdu o zamanda öyleydi. On gün kadar evlilik için izne ayrılmıştı, o günlrde biz daha birbirimize günaydin demeden annesi aramiş olurdu. 
(217 puan) tarafından
Sonra ne oldu canım
(52 puan) tarafından
Sonraaa... Sonra çok sabrettim çok dua ettim. Hatta psikiyatriye gittim. Anlatsam bir sürü şey oldu ama eşimin tayini olacaktı, kendime dedim ki dayan. O arada eşim de değişmeye meyilli görünüyordu. Bi şeylerin yoluna gireceğine inanmayı seçtim. Şimdi başka şehirdeyiz, hatta yurt dışında. :)) kayınvalide memleketinden çıkınca işler kolaylaştı. He yine sıkıntı oluyor ama üçte biri bile değil.
(2,922 puan) tarafından
Keşke bende uzaklasam
(52 puan) tarafından
Hepimiz için bu saçmalıklardan uzaklaşmayı diliyorum.
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Zoru neymiş sabahın köründe 
(2,922 puan) tarafından
Laf laf başka yik
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Uyanık ol canim yüz göz olma yarın bir gün kocan aradan sıyrılır sen kalırsın. Böyle seylerde eşin tarafı meseleleri çok çok elzem olmadığı sürece evinde istişare yapıp eşinin soylemesini iste göze batan sen olucaksin strateji her evlilikte olmalı. Şimdi sen ne dersen de o da gicikligine daha fazlasını yapabilir ve erkekler böyle konularda çok taraf seçmez.
(2,922 puan) tarafından
Yapsın bende dedim bosuyacam ozaman sende istediğin kadar ara dedim canım ozaman arasın kadın ben ar ararım da ararrim diyor sanki ben arama dedim ya saatinde ara dedim kadın kan küstü
0 oy
(126 puan) tarafından
Bi sıkıntı bi dert bi hastalık bi ölüm allah göstermesin olsa saat farketmeksizin ararsın da sabahın köründe aramak nedir ya resmen saygısızlık 
(2,922 puan) tarafından
Yatakta yiz ariyor
(126 puan) tarafından
İşte rahatsz etmek amaçlı arıyor bence
(2,922 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(7,671 puan) tarafından
Bence haksızsın çünkü seni değil eşini arıyor bunu yazmak sana düşmez. 
(2,922 puan) tarafından
Eşim yatakta yatarken konusuyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 225 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 202 göst.
20 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Summm (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Anneymben (573 puan) tarafından soruldu

403,537 soru

12,089,897 cevap

36,382 kullanıcı

...