0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
Kızlar benim bütün beyaz eşyam Beko bulaşık makinesi hariç bulaşık makinesine Bosch da kafam karıştı acaba takım olması için Beko mu Bosch mu 

Ben önce Bosch istedim kayınpederimgil almadı Beko alındı ama şimdi karar benim takım mı yapayım yoksa Bosch alayım kızlar fikirlerinizi yazın sizinkiler nasıl takımı yoksa değişik mi 

8 Cevaplar

0 oy
(4,567 puan) tarafından
Bosh der susarım canım Beko hiç kullanmadım ama bosh Beyaz eşya da hiç fiyaskosunu görmedim 
(12 puan) tarafından
Benimde gönlüm Bosch dan yana herşey Beko olunca
(4,567 puan) tarafından
Ben olsam bosh alırdım hani takım olsa ne olur olmasa ne olur diye aramazdim
-Reklam-
0 oy
(6,835 puan) tarafından
Benim eşyalar Bosch hepsinden memnunum. kurutma makinesi beko ondan da memnunum. Beyaz eşya birazda şans işi galiba.
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Benimkiler de farklı farklı, buz dolabım ve ocağim Bosch.

Difrizle çamaşır makinesi Grundig.  

Bulaşık makinem Vestel, beş kurus etmez 

Boschdan çok memnun kaldım tavsiye ederim.
0 oy
(5,240 puan) tarafından
Beko iyi degil. Bosch kullaniyorum. Tavsiye etmiyorum. Siemens tavsiye ederim. 
0 oy
(111 puan) tarafından
Takım olmak zorunda değil ki beyaz eşya sonuçta hepsinin kullanım yeri farklı bosch almalısın bence
0 oy
(4,817 puan) tarafından
Bütün esyalarım bosch küçük ev aletlerine kadar. Ama bulasık makinesinden, ankastre firinimdan memnun değilim. Biri iyi yikamiyor. Fırın altını hiç pişirmiyor. Buzdolabı ve çamaşır makinesi güzel. 
0 oy
(753 puan) tarafından
Ben Beko bm4044 kullanıyorum annem Bosch annem hiç memnun değil ben aşırı memnunum tavsiye ederim 
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Beko kullanıyorum bayadır sorun yaşamadım enerji sınıfı da yüksek benimkinin ama satışı kaldırılmış. İmkanın varsa Beko değilde Bosch al beyaz eşya konusunda o daha iyi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 45 göst.
0 oy
13 cevap 386 göst.
25 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leyla042 (1,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 190 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,387 puan) tarafından soruldu

403,606 soru

12,092,300 cevap

36,384 kullanıcı

...