0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Allah a büyük demeyimde sütüm olmasa bile vermem nerden geldiği nasıl Sağım yapıldığını bilmediğim bir sütü vermem bebeğime şu yazı dikkatimi çekdi  paylaşmak istedim sizlerle allah ıslah etsin ne diyim bu mucizevi bebeğe özel sütü de satışa çıkarmışlar yazıklar olsun 

Anne sütü internete düştü: Satıyorlar ama çok tehlikeli

Bebeğin ilk 6 ay tüm gereksinimini sağlayananne sütü, sanal ortama düştü. Doğum sonrası sütü fazla olan anneler, bu mucizevi besini internet siteleri üzerinden yasal olmayan şekilde satışa çıkardı. DHA'nın telefonla ulaştığı bu ailelerden bazıları bunu hayır amaçlı yaptığını belirtirken bazıları da sütün 100 miligramını 100 liraya sattığını söyledi. İnternet üzerinden alınacak sütlerin sağlık risklerine dikkat çeken uzmanlar ise "Kaynağı bilinmeden bebeğe verilen bu sütler hepatit, AIDS gibi hastalıklar ve çeşitli enfeksiyonlara yol açabilir"

7 Cevaplar

0 oy
(264 puan) tarafından
Aynen hastalik taşiyabilir mama veririm daha iyi
tarafından
Bu zamana kadar büyüyen bebekler sütle büyüdü diye kaidemi var doğumundan beridir mama ile tanışan bebekler var
(264 puan) tarafından
Aynen öyle canm
-Reklam-
0 oy
(4,174 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bide  ozaman o kadinin cocuklariyla senin cocugun süt kardeşi oluyolar.. ve kimin süt kardes oldugunu sen bilmiyosun ve onlara nikah düşmüyo ve asik olup evlenmek istiyolar.. 
tarafından
Allah korusun
0 oy
tarafından
Canım hocalar baş baş bağırıyor süt kardeşlere nikah düşmez kimi emzirirseniz ya da kim bebeğinizi emzirirse not edin diye. Çok saçma bilmedigin tanımadığın insan in sütü belki bin kişiye satıyor bin kisiyle süt kardeş mi olsun cocuk
tarafından
Bu işi birde paraya dökmüşler allah ın mucizesini parayla ölçüyolar
tarafından
Para için herşeyi yapabilecek insanlar var malesef
tarafından
Var ne yazıkki
0 oy
tarafından
Evet bebekler için çok tehlikeli bende hayatta alıp vermem mama veririm daha 

Ama yetiskinlerde bazı hastalıklar var anne sütü kullanması gerekiyor onun için iyi olabilir 
tarafından
Tabikide öyle ama onda bile güvenilir değil atıyorum sağdı sütü internetten gönderdi dondurdumu yoksa direk sağıp mı gönderdi bilinmezki allah muahafaza çok tehlikeli valla allah akıl fikir versin
0 oy
(5,429 puan) tarafından

Ben iğrenirim öyle şeyda nasıl ya bilibmedik bir sütü asla bebeğime vermem mama veririm daha iyi :wassat:

tarafından
Bende öyle yapardım tövbe yarabbim
(5,429 puan) tarafından
Allahım sen insanlara akıl fikir ver yarabim
0 oy
(680 puan) tarafından
Daha neler gorup duyucaz allah akıl fıkır versın ne dıyım. Cnm
tarafından
Daha çok şey vardırda biz bilmeyix
0 oy
(122,514 puan) tarafından
Kiz alan varmidir sut isi tehlimeli yaa hastakigi var sut kardesligi var