0 oy
121 göst.
Aile kategorisinde (12,045 puan) tarafından
Ben simdiye kadar ogluma hic takviye bisey kullanmadim. Bu sene biseylerle desteklemek istiyorum insallah daha az hasta olarak atlatiriz bu kışı. Okulda var malum. Çokda terliyo. Hindistan cevizi yagi aldim. Sarimsak kuru veriyorum sabahlari bal sarimsak. Atom yaptim kuruyemis tahin bal falan. Karadut ozu alayim dedim siz ne kullaniyorsunuz. Zuhre ana icin tadi çok yapay surup gibi yazan olmus mesela. Alip memnun kaldiginiz varmi. Bide balik yagi ne kullaniyorsunuz. Birileri yazmisti.burda çinkolu boy uzatiyo falan diye. Bilgisi olan varmi. Yada boy icin uyguladiginiz biseylet varmi kizlar banada bilgi verin. Genetik demeyin boya bende biliyiorum tabiki genetikte onemli bi faktor ama takviye ne yapilabilir :) tesekkurler saygilar :)

7 Cevaplar

0 oy
(13,431 puan) tarafından
Köyceğiz çok güzel
-Reklam-
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Ben tarım kredi kooperatifinden aldım ilk kez sevdi çocuklar meyve suyu gibi sulandırıp veriyom
0 oy
(2,509 puan) tarafından
Ben gıda günlerinden taze sıkım alıyorum marka olmuyor genelde onlarda.
0 oy
(10,951 puan) tarafından
wefood alıyorum ben
0 oy
(166 puan) tarafından
Tarım kredi marketinden alıyoruz çok güzel hem de doğal oğlum çok seviyor tadını 
0 oy
(540 puan) tarafından
Hastalanmayançocuk Instagram hesabını takip ediyor musunuz?
(12,045 puan) tarafından
Evet canim. Bayadir bakiyodum iste yazin iyiydik sikinti yoktu simdi okul basladi ve havalar az serinledi direk burnumuz akmaya basladi. Basliycam bakalim
0 oy
(1,854 puan) tarafından
Mindivan alıyordul , memnun kaldım. Bende Zühre ana için öyle duymuştum. Hindistan cevizi yağını n yapıyprsun cnm ?

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
23 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
6 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 153 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 304 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,572 soru

12,090,830 cevap

36,383 kullanıcı

...