0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (504 puan) tarafından
İlk cocuguma tam 1 senede hamile kaldim. 3 sene korundum oglum 4 yasinda suan 1 seneyi gecti korunmuyoruz ama olmuyor artik cok yoruldum her ay bu ay tutacak diyorum olmuyor oglumda surekli diyor litfen bi kardeşim olsun diye uzuluyorum artik neden olmuyor sizce hormonlarım vs. Normal cikti doktor rahim filmi cektie dedi ama cektiremedim sizlerin ikinci cocuk icin yaptığınız yada kullanidiginiz bisey varmı sogan kuru yaptim ama ilkte içemedim midem bulandi neler kullanabilirim ne yapabilirim

16 Cevaplar

0 oy
(2,294 puan) tarafından
Neden rahim filmi çektirmediniz
(504 puan) tarafından
Cunku bizim ilcedeki hastane yapmiyor baska hastaneye yonlerdirdi o da baya uzak toplu tasima gitmiyor hususi aracımızda yok esimde calisiyor oyle kaldı
(2,294 puan) tarafından
Bence onu yaptırın, rahim filminden sonra hamile kalan çok insan duydum. Ayrıca bir sorun varsa da çıkar. Doktor boşuna istememiştir
-Reklam-
0 oy
(3,123 puan) tarafından

Yumurtlama gününü takip et canım, tam yumurtlama gününe denk getir

(504 puan) tarafından
İste sıkıntı adetim düzensiz bir ay bir aya uymuyor bazen 40 45 gun oluyor canim
(3,123 puan) tarafından
Adet takvim uygulamaları var canım ben hep ordan takip yaptım, benimde düzensiz mesela adetim. Ben düşük yaptım bir yıl oldu ve hamile kaldım, yumurtlama gününü takip ettim o güne denk getirdim affedersin sonraki adetim bir gün gecikti test yaptım pozitif çıktı. Sen de öyle yap ve kafana takma çünkü psikoloji de önemli bu konuda, Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah gülüm
(504 puan) tarafından
Ya bu ovulasyon testleri falan hic anlamiyorum acaba onlarla hamile kalanlar oluyormudur
(3,123 puan) tarafından
Valla onlardan ben de anlamıyorum
0 oy
(1,016 puan) tarafından
İkincide değil de ilk evladım için hacamat yaptırdım 1 ay sonra hamile kaldim 
(504 puan) tarafından
O nasil yapiliyor canim
(1,016 puan) tarafından
Deri altında biriken toksinli kanı kupa yöntemiyle cekiyorlar
0 oy
(6,042 puan) tarafından
Havuc  ve findik ta  iyi gelirmiş kitapta okumuştum 
(504 puan) tarafından
Doğrudur mevsiminde havuc cok yiyorum qma daha hic yemedim
(6,042 puan) tarafından
Stresten uzak durmalısınız bide . Bnde 7 8 ayda zor hamile kaldım
(504 puan) tarafından
Stres hayatimizin parcasi malesef
0 oy
tarafından

Kız bir ben ikinci çocukta çakıldım kaldım heralde ahahhaa bir buçuk sene oldu olmadı henüz :D

Korunma derdimiz yok kârlıyız :D

(504 puan) tarafından
Valla benimde 1 seneyi gecti valla uzuluyorum artik
tarafından
Bende üzülüyorum ama herşeyin hayırlı bir vakti vardır sağlıklı hayırlı evlat olsun yeterki geç olsun bazen tek çocuk daha mantıklı diyorım bilmiyorum bizde çocuk istiyoruz nasip
0 oy
(596 puan) tarafından
İlk çocuk hemen oldu 2. Çocuğum 3.5 sene sonra oldu korunmadik bizde ama tutmadı hiç biri. Nasip bence cok stres yapma belki ondan olabilir 
(504 puan) tarafından
Oylr ama malesef dusunmeden edemiyorum birde niyetlenince her ay sorguluyorum malesef
(596 puan) tarafından
Haklisin canım Rabbım en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah <3
0 oy
(979 puan) tarafından
Takvim tutuyor musunuz? 
(504 puan) tarafından
Tutuyorum yaziyorum her ay adet oldugum gunleri ama adetim duzensiz bazen ay boyunca hic olmayabiliyorum bile
(979 puan) tarafından
Takvim uygulamasında yumurtlama günleri yazıyordu kızımda o uygulamayı takip ederek hamile kaldım ilk denemede. O nedenle sordum. Yüksek hamile kalma günleri oluyor bı bakin isterseniz uygulama hesaplıyor sizin için
0 oy
(713 puan) tarafından
Eger saglık sorunu yoksa ovülasyon testi al. Yumurtlama gününden emin olursun. Yoksa ayda 1 gün oluyor yumurtlama ona denk getirmek zor olabilir. Garantiye almış olursun
(504 puan) tarafından
Bu ovulasyon testi ile hamile kalan oldumu acaba gununu tutturan ben hic denemedim de merak ediyorum
(713 puan) tarafından
Ben :D kızımda kpss ye girecektim ayarladgım zmnlarda olsun diye ovülasyon testiyle gününe denk getirmiştim. Şimdi 2. Ciyi düşünüyorum geçen ay olmadı mesela bu ay ovülasyon testiyle garantiye alcam bakalım tabi nasip öncelikle Allah izin verirse
0 oy
tarafından
Evde çaare aramak yerine bilim ne diosa onu yapsanız daha kolay değilmi sizce eğer bebek gerçekten istiyor sanız fizana bile gidersiniz 
0 oy
(181 puan) tarafından
2 çocuğumda da 4 ay bekledim öyle oldu olur inşallah ilişki sonrası hemen kalkmayın biraz uzanın 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Bende hamile kalırım diye korkuyorum eşim yanıma otursa o kadar korkak oldum iki bebem var 12 ve2 aylık 
0 oy
(4,817 puan) tarafından
Özele bakarmısın cnm
(504 puan) tarafından
Gordum canim dedigini heo yapıyorum ilkindede yapmistim şimdide yapiyorum ama henuz fayda gormedim
0 oy
(556 puan) tarafından
Bende ilk hamilelik 1 sene sonra felan olmuştu ama ben ilaçlı rahim filmi soğan kürü ve hayıt tohumu suyu içmiştim. Bebeğim 12 aylık olunca da ikinciye hamile olduğumu öğrendim ikincide hiçbir şey yapmadim
(504 puan) tarafından
Sogan kuru denedim ama bir yudum icer icmez midem bulandi malesef icemedim
(556 puan) tarafından
Yani sevmediginiz şeyleri tüketmeyin bu süreçte Stres yapmayın ben ilk çocuk istediğimde aşırı stres yapmıştım benim çocuğum olmayacak diye geceleri agliyodum eşime sende sorun var felan diyordum sürekli hast. Felan gidiyordum çok araştırıyordum bana rahim filmi iyi geldi diye düşünüyorum
İkinci de de dediğim gibi hicbirsey yapmadım
0 oy
(78 puan) tarafından
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum benim ilk evladım korunmayı bırakır bırakmaz olmuştu  şuan 4 aydır olmuyor bende üzülüyorum ama üzülmekle birseu olmuyor Rabbım vereceği saati bilir stres yaparsanız bence olmasını daha da engellersiniz Rabbim sağlıklı bir evlat nasıl etsin inşallah 
(504 puan) tarafından
İnsallah
0 oy
(28,780 puan) tarafından

Çok fazla düşündüğün için olumsuz sonuçlar alıyorsun oluruna bırak olur elbet zamanı vardır demekki

0 oy
(3,853 puan) tarafından
Bence dogru zamanda yapmiyorsunuz eger sikinti yoksa. Ben ilk ogluma da ilk ayda hamile kaldim. Ikinciye de ilk korunmasiz ay hamile kaldim. Yumurtlama gununuzu takip edin. Eger duzensiz ise bu konuda doktordan yardim alin. Cunku duzensizde yumurtlama zamanini kestirmek zor.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
14 cevap 359 göst.
0 oy
3 cevap 34 göst.
0 oy
2 cevap 190 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gulsh26. (348 puan) tarafından soruldu

403,607 soru

12,092,332 cevap