0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (172 puan) tarafından

Şimdi benim hayalimde duvara boydan boya bir kitaplık yaptırmak var ama evim kira olduğu için kararsız kaldım. Bu kitaplıklar bana yetmiyor kitaplarım yerde. Annemde ve kayınvalidemde de kitaplarımız var sizce bu kitaplıklardan iki tane  daha mı alsam yoksa hayalimdeki kitaplığı mı yaptırsam çok kararsızım  Sizin kitaplıklarınız varsa fikir olarak atar mısınız 

image

image

9 Cevaplar

+1 oy
(2,052 puan) tarafından
Bence dediğin gibi büyük yaptırmalısın hem hayalin gerçekleşir hem daha güzel toplar. Benim de hayalim o ve bence nereye gidersek bir duvarı ayırabiliriz ya ayrı oda olmaz salon olur oturma odası olur benimki oda oda geziyor ❤️
(172 puan) tarafından
Evet ya bakalım hayırlısı
(2,052 puan) tarafından
İki parça halinde görüyorum genelde öyle düşünebilirsin
(172 puan) tarafından
Evet taşınması daha rahat olur
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canım ev kira olduğu için duvarlara bişey yapman hoş olmaz hakka girer ev sahibinden izin alırsan olabilir . Rabbim gönlünüze göre verisn inşallah 
(172 puan) tarafından
Yok canım duvara yapıştırılmalı olmayacak taşınabilir olacak ama boydan boya boyut olarak kiracı olduğum için çivi bile çakmadim eve saate telefondan bakıyorum o derece
tarafından
O zaman çok güzel olur tabi ❤️
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Yaptıracağın da böyle parçalı olursa başka evlere de uyum sağlar yanyana olmasa bile illa yer bulunur. Bende bugünler de kitaplık istiyorum ama bir yere yaptırsam devamına ihtiyaç duyarsam ne yaparım bilemiyorum. Bir de alt bölümleri kapaklı yaptirabilirim oraya da klasörlerimi okul malzemelerini koyarım diye düşünüyorum. Su an bana 4 kapak yetecek ama birkaç seneye devamı gerekir..Bende bilmiyorum ne yapsam. Kendi evimize yeni geçtik Bende güzel bir kitaplığım olsun istiyorum. Bir markadan istiyordum ama boykot ediliyormuş vazgeçtim 
(172 puan) tarafından
Ben de alt katı dolapla olsun istiyorum aslında hem çocukların eli kitaplara çabuk yetişmez
(2,052 puan) tarafından
Ben konsol üstüne kapaksız dolap koydum. 4 kapak alt 4 kapak kadar da üst oldu ne çok büyük ne çok küçük. Küçük odama bile sığıyor düşünebilirsiniz
(172 puan) tarafından
Konsolum yok benim ama güzel fikir
0 oy
(4,436 puan) tarafından

En güzeli böyle bişey. Hem kiracısın, gitmek istediğinde alır gidersin. Delikleri kapatır bir boya yaparsın, hem de sıcaklık katıyor bence eve. Bauhausta bütün malzemeler var bunları yapmak için. 

image

(172 puan) tarafından
Evet bu da güzel ama duvarı delmek istemiyorum kiracı olduğum için
(391 puan) tarafından
Kız nolucak  sanki kapatılmiyor
(172 puan) tarafından
Ben biraz da vesveseli bir insanın bu konularda içim rahat etmez :⁠-⁠(  ama önceki kiracı sanırsam ünite için yan duvarı delmis belki o duvara düşünebilirim
0 oy
(391 puan) tarafından
Ayy ne güzel bayıldım su masanın sağındaki cilt mi :)) 
(172 puan) tarafından
Evet canım
(391 puan) tarafından
önerdiğin dua kitapları varmi
0 oy
tarafından
Şu kitaplıktaki lezzete bak üfüfüfüfüf ateş ediyor aman Allahım ❤️❤️❤️
(172 puan) tarafından
Değil mi :⁠-⁠)
0 oy
(758 puan) tarafından
Ay böyle kitap konusu açıldı mı bayılıyorum :) Hayalinizdeki kitaplık nasıl? Bu evde çok kalacak mısınız? Çok kalacaksanız yaptırın hayalinizdeki gibi. Belli değilse süresi, başka evlere de uyum sağlayacak birşey daha mantıklı olur. 

Benim kitaplığım şimdi uzakta da, iki cam kapaklı, boyu yaklaşık belimde iki tane kitaplığım var. Şimdilik yetiyor. 
(172 puan) tarafından
Şu an ufukta ev alma gibi bir şey yok Büyük ihtimal yaptıracağım bakalım  cam kapaklı daha mı iyi acaba toz falan kapmaz
(758 puan) tarafından
Bence daha iyi, hem toz olmuyor hem hepsini görüyorsunuz. Ama çocuklu evler için tehlikeli
(172 puan) tarafından
Evt o ayrıntıyı düşünmemiştim
0 oy
(14,489 puan) tarafından

Burda her fırsatta çok bilmisligini belli eden arkadaş vardı bir ara, herkes bilsin isterdi onun "bilge"ligini..

Bazılarımız reklamsız da hazineymis ,bayıldım ♥️

Her soruda her fırsatta kendini BİLİYORUM CEKİLİN moduna sokmadan aramızda takılan bir inci görüyorum şuan ♥️

Soruna gelecek olursam bence  yaptır kitaplık :)

(172 puan) tarafından
Estağfirullah o sizin güzel bakışınız teşekkür ederim
(391 puan) tarafından
Kim o eğitmenmiydi :))
(14,489 puan) tarafından
Yok eğitmen değil
0 oy
(753 puan) tarafından
Mobilyacıya tavana kadar olmayacak şekilde ortalam bi ölçü aldırın birbirine geçmeli olur başka bir eve geçtiğinizde o kadar büyük bir duvar ayıramazsanız kitaplığınıza ayırır başka duvarlara koyarsınız yada L şekilde konumlandırırsınız ama böyle parça parça hem size zor hem hoş olmuyor bir kere yaptırın ömürlük olsun 
(172 puan) tarafından
Aynen bende beğenmiyorum bakalım niyetim var yaparım inşallah

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 997 göst.
0 oy
3 cevap 52 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Revani (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 39 göst.
0 oy
4 cevap 163 göst.