0 oy
176 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (329 puan) tarafından

Kızlar ben doktorum yüzünden sezeryan oldum kızım normal oldu oğlum sezeryan ilerde yine çocuk yaparım diyordum ama sezeryani gördükten sonra tövbe ettim ama içim hala doymuyor çocuğa :D ilerde bı 10 sene sonra normal doğum yapma ihtimali varmı aramızda yapan varmı bilgi alabilir miyim 

6 Cevaplar

0 oy
(1,413 puan) tarafından
O biraz zor diyorlar 2 dpgum arası mesafe çok olması lazım ve tehlikeliymis bazı doktorlar tehlikeye atmamak için yeniden sezeryan yapıyor inşallah ben normal doğum yaparım inşallah sezeryan istemiyorum o yüzden çocuk yapasım yok :( 
(329 puan) tarafından
Sana tek tavsiyem çatı muayenesi işte catin müsaitse asla ve asla sezeyanla doğum yapma çok kötü çünkü
(1,413 puan) tarafından
İlk doğumum sezeryan ztn o yüzden 2.istemiyorum ben muhakkak konuşurum normal istiyorum diye
(329 puan) tarafından
Kesinlikle konus berbatttt bir sey
-Reklam-
0 oy
(2,711 puan) tarafından
Doktorum bana ozel dogum yaptiran doktorlar var arastira bilirsin ama gerek yok dedi  dogimdada sordum normal dogum yapabilirmiyim die sezeryan olmussun rahim yirtilman olabilir risk almayalim dedi
(329 puan) tarafından
Bende olmak istemiyorum yaa
0 oy
(302 puan) tarafından
Ben 6 haftalık hamileyim ilk oğlum gebelik zehirlenmesi yaşadığım için sezaryen oldu 2. Yi normal istiyorum doktorum da en başından beri daha hamile kalmadan geldiğimde konuştuk biliyor ve yapabilirsin dedi ama benim 2 gebelik arasında 7 yıl var ki henüz gebelik başındayım doğuma kadar nerdeyse 8 yıl olacak o yuzden olur dedi tabi herhangi zorunlu kılan bir durum olursa sezaryenle alirim da dedi ama şimdilik normal doğum diyoruz.
(329 puan) tarafından
Ya bende bino kadar düşünüyorum zaten en az bı 10 yıl falan
(302 puan) tarafından
O zaman olabilir ben daha gebe değilken muayene için gittim orda hem ultarsonla hemde eliyle dikislerime falan bakti güzel dedi uygun dedi ama kesin net olursun diye söz vermiyor gidişata bağlı güzel ilerlersek olma ihtimalim var yani imkansız demiyor simdilik
(329 puan) tarafından
Canım yanlış anlamazsan kilon kaç
(329 puan) tarafından
Ben zayıfım su an geçende ebe dedi zayifsin iyiki dikişlerin çok çabuk iyileşir diye
(302 puan) tarafından
Bende 60 kiloyum boyuma göre ideal kilomdayim
(329 puan) tarafından
Bende 55 civarı hemen hemen ayniyiz inşallah ilerde ben yapabilir im
(302 puan) tarafından
Aşırı bulantim var gerçi bu kilom 2 hafta önceydi 1 2 kilo vermiş olabilirim bildiğiniz aç geziyorum ama yiyemiyorum
(329 puan) tarafından
Yeni gebesin yaa o yüzden nedense içime kız doğdu senin bebiş sağlıkla gelsin inşallah
(302 puan) tarafından
İnşallah istediğim o ama bakalim:)
(329 puan) tarafından
İnşallah canım rabbim sağlıkla aldırsij kucağına
0 oy
(5,987 puan) tarafından
İç dikişler yirtalabilirmis her doktor kabul etmiyormuş arkadaşım sormuş 
(329 puan) tarafından
İnt gördüm de uzun sene olunca olabilir demişti anlatan doktor bende bı 10 yıl düşünüyorum ama
0 oy
(75 puan) tarafından
Allah nasip etsin ben de çok istiyorum normal doğum yapayım ama benim kuzenim 11 sene ara koydu yine doktor izin vermedi 
(329 puan) tarafından
Assagida biri ozerde yaptım demiş ama
(75 puan) tarafından
Valla canım ablam 6 sene koduda özel yapmadı
(329 puan) tarafından
Araştırmak gerekiyor demekki
(75 puan) tarafından
Evet Cnm ama diyurlar r bazı doktorlar yapmıyorlar Allah bize de nasip etsin çok istiyorum normal doğumu
0 oy
(1,446 puan) tarafından
Yaptım canım elhamdülillah 16 aylık bir kızım var arası 3.5 yaş var aralarında özelde yaptım devlet yapmıyor 21.500 TL verdik. Sadece doğuma 
(329 puan) tarafından
Doktorum yaktı beni pislik hiç bir şeyim yokken beni sezeryana attı
(1,446 puan) tarafından
Bende aynı oldum:(
(75 puan) tarafından
Hangi şehir de siniz
(75 puan) tarafından
Nasıl ya hangi şehirde yaptılar
(1,446 puan) tarafından
Kocaeli de sezeryan oldum Ankara'da ssvd

İlgili sorular

0 oy