+1 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (30 puan) tarafından
2 haftadir kabuk oluyor saç dibim ve kaşınıyor  varmı tavsiyeniz

7 Cevaplar

0 oy
(6,603 puan) tarafından

Clear biraz iyi geliyor. Ama boykot mu bilemiyorum 

(714 puan) tarafından
Evet boykot maalesef benimde 5  yıl önce başımda egzama vardı o kaşıntı beni mahvetti aklıma clear mentollü geldi yıkadım banyoda köpüklü 5 dk bekledim bayağı ferahlatıcı etkisi var ama çözüm olmuyor tabi hala arada kullanırım çünkü mevsim geçişlerinde felan kabuk olmasada kaşıntı çok oluyor
-Reklam-
0 oy
(335 puan) tarafından
Bana da lazım :( mustela Stelatopia aldım iğrenç bir şey köpürmüyor saçım yağlı yağlı oldu kaşıntı da geçmedi. 
(30 puan) tarafından
Kafam yağlı duruyor sanki hic yikamamisim gibi  rahatsiz oldum tam da tepesi kasiniyor
(335 puan) tarafından
Yağlanma ve dökülme için sawpoo kullanıyordum gebelik öncesinde. Yağı ve dökülmeyi kesmişti ama saçlarım çok kurudu. Olmazsa aynı markanın seboderm şampuanını deneyeceğim. Bunları kullanırken ekstra krem istiyor saç işte. Aynı markada krem yok. Belki daha iyi bir öneri yazan çıkar burada
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Siveno kullanıyorum bana iyi geldi kaşıntı falan kalmadı 
(30 puan) tarafından
Onu duymuştum denicem birkac kişiden
0 oy
(1,029 puan) tarafından
Clear Ronaldo resmi olan harika ama malesef boykot Allahın cezalari
0 oy
(291 puan) tarafından
Yanlış anlamayın benimde başıma geldi kzima okuldan bit bulaşmış sirke yerleşirken kaşıntı olabiliyor beyaz sirkeyle tarayın uarim saat falan bekleyip yıkanın durulama suyuna gene beyaz sirke damlatın 
(30 puan) tarafından
İyyyyyyy yokkk yokkkkk allah korusun kabuk var  

Yoksa baktirmisim benimde aklima geldi
0 oy
(636 puan) tarafından
Ketoral. Sağlık ocağı bu şampuani veriyor bu sorunlar icin
0 oy
(3,896 puan) tarafından
O kuruluktan oluyor ,saç diplerinin kuruluğu (saçların yagli bile olabilir)

Sana tavsiyem bebekler ek gida dönemine geçince soğuk sıkım asit orani düşük zeytin yağı kullaniyoruz ya ,ondan bir tane al saç diplerine abartmadan kullanarak masaj yap 2 saat beklet yıka (yıkarken şampuanı saçını ıslanmadan sür durulamasi kolay olsun.Komplede temizlensin arinsin diye yikama normal hergunku gibi yıka  ilk başta haftada iki yap 2 hafta boyunca ,sonra ayda 1 bile yapsan iyi gelir.
(30 puan) tarafından
Tamam canm.tsk edrim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 25 göst.
0 oy
0 cevap 32 göst.
0 oy
2 cevap 47 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bidahanne (4,814 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.