0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (455 puan) tarafından
Kızlar çocuğum anasınıfına gidiyor Veli toplantısı yapıldı öğretmen okulda sene sonu için mezuniyetinde folklor gösterisi oluyormuş bunun için 2450 TL senelik ücreti aylık 350 TL taksik şeklinde ücret belirlemisler kağıt verildi onay için şuan için ben erken diye göndermek istemiyorum geçen sene oğlum gitti sene sonunda gösteride çocuklar istemedi çıkmayı ve çoğuda bağımsız takıldı yaşları gereğince 

Birde anasınıfı için eğitici set alicaz 1600 TL ona direk eşimde bende tamam dedik ücretini  ayırdık bile ama ders bana saçma geldi ya 2450 TL kifayet haricinde sadece ders ücreti ben ilkokul yada diğer sınıflarda gösteriye katılması daha verimli olur diye düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız 

9 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından
Anaokul için daha durun ya çok erken ben lisede gitmiştim hatta öncesinde hiç tecrübem yoktu 4 ülkede oynadık yani anaokulunda gitmedim diye geri kalmadım yazık günah gereksiz bence 
(455 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ya öğretmende sene sonunda gösteri için  katilmayan çocuklarıda gösteriye davet ediyoruz arkadaşlari sahnede olunca üzülür vs. Dedi bende götürmem çocuğumuda okur biter ve bu okulda geçici inşallah bu anasınıfında başka yerlerde folklor dersi olacağını düşünmüyorum
(1,914 puan) tarafından
Katılsın herkes diye öyle demiş belli anasınıfına giden çocuk oynayamaz dediğin gibi yaş gereği ayrı takılır yani. Ay gerçekten para toplansın diye çocuğunuz üzülür falan demiş ne anlasın o çocuk ya
(455 puan) tarafından
Gerçekten öyle hatta belirttim geçen sene gönderdim gayet güzel eğlendiler ama sadece veliler vardı dedim benimki utandı sıkıldı bu sefer sıkılmaz buyudu diyor sanki ilkokullu ve kültür merkezi gibi bir yerde olucakmis baya kalabalık olucak
-Reklam-
0 oy
(4,000 puan) tarafından
27 sene once anasinifina gidiyodum ve biz folklor oynadik. Hatta foto ve videolarim da var :) Bence unutulan bi deger folklor. 7. Sinifa kadar da her folklor gosterisine katildim hatta stadlarda oynamistik baska okullarla milli bayramlarda. Ogretmenler yaslarina uygun kareografi yaptiriyor zaten.
0 oy
(368 puan) tarafından
Sizinki cok pahalıymış canım ya bizden yıllık 500 tl aldilar ilk donem 250 tl karne gunune kadar verin dediler folklor yıl sonu gösterisi için hazırlanıyorlar her hafta okula folklor hocasi geliyordu halay filan iste mezuniyet partisi gibi düşün yani
(455 puan) tarafından
Biliyorum cnm bende 350 sandım kağıda bakınca aylık 350 imiş sok oldum ne gerek var
0 oy
tarafından
Kesinlikle çok küçükler zaten böyle gösteriler çocuklara resmen işkence oluyor ya bir de özel ders gibi çocukları daha çok zorlayacak okuldan soğumaya bile sebep olabilirler. Taviz vermeyin tavrınızı net söyleyin 
(455 puan) tarafından
Kesinlikle öyle ilk kez göndermiyorm üstelik önceki sene başka yerde gitti gösteride hiç bir çocuk yapmadı neredeyse
0 oy
(55 puan) tarafından
Herkes ginderuyorsa siz de gönderin ayrı kalmasın çok üzülür 
0 oy
(1,001 puan) tarafından
İmkanınız varsa gonderin ne olacak yapıp yapamayacağını çocuk bilir .bir işe baslayip gayret göstermesi bile yeter v

Gösteride zaten hiçbiri yapamıyor ama cokk tatlı oluyor hepsi birlikte birşey yapmanın keyfini yaşasın çocuk.kiyafetler falan hatıra kalıyor ileriye 
(455 puan) tarafından
Cnm normalde okulda müzik açtığında dans ettik çok yoruldum diyen bir çocuk ve sınıfta herkes hayır gönderemem dedi ve 2450 TL sadece dans ücreti haftada bir  ders kıyafet için ayrıca ücret alınacakmis ne alaka eğitim seti için direk gönderdim ama kimse kabul etmeyince oğlumu farklı sınıflarla gösteriye çıkarıcaklar yani
0 oy
(94 puan) tarafından
Şu anaokulu mezuniyeti kadar saçma birşey yok çocuk ne anlar mezuniyettn saçma sapan işler yaa
(455 puan) tarafından
Ayy akşamdan yazmış birde gösteri için sayıya ulaşılması gerekiyor diye sınıfta çoğu kişi istemedi bile
(94 puan) tarafından
Bnce kabul etmeyin öğretmen yalakası velıler olmasa sıkıntı olmaz ama neyse
(455 puan) tarafından
Valla istediği kadar yalaka olsunlar direk istemiyorum dedim
0 oy
(9,491 puan) tarafından
Bana saçma geldi folklör ve anasınıfı orta lise olsa tamamda anasınıfı çok sacma bare atletizm yada karate gibi bir spor olsa 
(455 puan) tarafından
Dimi valla her hangi Bir spor dalı olsa asla düşünmem direk gönderirim bir kaç kişi hatıra vs. İçin  gönder demişte oğluma kalabileceği bir şey değil maalesef ne kadar yöresel olursa olsun birde akşamdan yazmış gösteri için belli bir sayı olması gerekiyor diye bende istemiyorum yazdım
(9,491 puan) tarafından
İyi yaptın çok gereksiz
0 oy
(4,464 puan) tarafından
Folklor bence çok güzel olur ama bu fiyatlarla değil. Amaç unutulmuş değeri hatırlatmaksa eğer, sizlere sadece folklor ayakkabısı alın sınıfta hergün yarım saat etkinlik yapacağız demeleri gerekirdi. Bu şekilde tek sefer gösteri için kullanılacak bir şey için bu paralarla dayatma yapılması çok yersiz olmuş. 
(455 puan) tarafından
Cnm şöyle veli toplantısı yapıldı sadece ücret konuşuldu işte set ücreti ve bu gösteri ücreti onun dışında bişey konuşmadı birde o kadar yol gittim oğlumda servisle gidiyordu zorla gidip geldim.
Bize sene sonu gösteri yapılacak dans öğretmeni öğretecek haftada bir onun dışında kifayet ücrete dahil mi dediler hayır sadece dans ücreti bu şekilde dedi bende o an kağıda bakamadım kızımla uğraşırken eve geldim bir kaldım öyle vazgeçtim göndermiycm ki sınıfta çoğu kişi göndermeyecek
(4,464 puan) tarafından
Bu sene sonu gösterilerini çok abartıyorlar. Amaç eğlenmek gösteri sunmaksa, herkese ortak bir renkte tshirt pantolon belirlenip yapılabilir zaten. Bana para tuzağı ve anaokulunun reklam çalışması gibi geliyor bu abartılı ve masraflı gösteriler.
(455 puan) tarafından
Ay kesinlikle öyle ama folklor için alınacaklari ben dışarıda kullanamam ki yöresel kıyafet alınacakmis ben istemiyorum dedim
(4,464 puan) tarafından
Veliler olarak istemediğinizi başka masraflı olmayan bir gösteri hazırlamalarını söyleyin bence.
(455 puan) tarafından
Yok cnm direk boyle böyle para istedi bende söyledim oğlum istemiyor dedim yok bu sene ister diyor konuşmaya fırsat vermiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 123 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 170 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Akss (846 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,522 cevap

36,579 kullanıcı