0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (298 puan) tarafından
Kızlar kanamam bitti ama lohusayım daha ama içim içimi yiyor oğlumu doğumda kaybettim onu ziyaret etmek istiyorum ama dinen bir bilgim yok beni bi bilgilendirirseniz sevinirim 

6 Cevaplar

0 oy
(4,340 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun canım..alaska var burda kullanici..o gorur insallah postu..bilgili dini konularda
(298 puan) tarafından
Allah Razı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(18,891 puan) tarafından
Allah'ım sizlere sabırlar versin cennetinde kavuştursun. Bilgim yok malesef dostum 
(298 puan) tarafından
Allah razı olsun sağolun inşallah
0 oy
(1,691 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun sabırlar versin şafeaatçi kılsın yavrunu inşallah 
(298 puan) tarafından
Allah razı olsun sağolun inşallah
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Bir bilgim yok ama günah olacağını düşünmüyorum ya ne sakıncası olabilir ki 

Allah sabır versin size
(298 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm ilk baş ama yanlış birşeyde yapmak istemedim  sağolasın Allah razı olsun
0 oy
(4,215 puan) tarafından
Tatlim lohusayken adetliyken hassas oluyoruz ruhsal gucumuz zayifliyo bi de ayet okuyamıyoruz ya ondan oradakilerden bizi korumak amaciyla girmememiz gerekiyo. Sen illaki istiyosan gir bunun bi gunahi yok. Yavrunun toprsgina yuzunu sur öp kokla Allah sana sabir versin cennetinde kavustursun
(298 puan) tarafından
Öyle çıkmasın içindeyim ki gitmek çok istiyorum bir yandan 40ım çıksın diyorum kafam çok karışık elbet bir gün inşallah kavuşucaz sağolun
0 oy
(3,921 puan) tarafından

Basın sağ olsun bence kızımı kaybettim yerine göre günde 3 kere gittim dua kuran okuyamazsin ama mezarina gidebilirsiniz 

(298 puan) tarafından
Dostlar sağolsun çok teşekkür ederim yorumunuz için dizinde başınız sağ olsun rabbim bize sabır versin meleklerimiz daima kalbimizde

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 495 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Tuesdayy (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
23 Kasım 2024 Aile kategorisinde Piz_za (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
3 cevap 131 göst.
17 Ekim 2024 Aile kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu