+1 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (533 puan) tarafından
40im çıktıktan 1 gün sonra korunma iğnesi vurdurdum. 20 gün boyunca kan falan görmedim. İğneyi vurdurduktam 1 2 gün sonra ilişkiye girdik tam hatırlamıyorum ama korunmalı ilişkiydi yani geri çekilme ile 3 aylık korunma iğnesiydii. Acaba korunma etkisini hemen gösteriyormu

1 cevap

0 oy
(2,387 puan) tarafından
3 aylık korunma iğnesi kullandım ilk on gün korumuyor dedi doktor aranızda korunun yada bekleyin bir arkdasima danisdim ben3 aylık iğneyle hamile kaldm deyince aylık iğneye dönmeye karar verdim bir daki ayı bekliyorum
(533 puan) tarafından
Ayın 20 sinde kan gördüm. 22 23 24 yine kan gördüm. 25 de yine bişey yoktu. Bu 4 5 gündür kanamam var hatta artmiş. Bugün böyle beyaz yani bembeyaz da değil küçük bir parça gördüm beyazın icindede az bişey kırmızı kan gibi bişey vardı. Acaba gebelikmiydi.
(2,387 puan) tarafından
İnan bilemiyorum ne desem yanlış olur benim 12 ve 2 aylık bebeklerim var aklım çıkıyor kelin ilacı misali ne diyeyim bacım kan vermelisin hemen istersen sende benim gibi aylık iğneye  dön aklım cikiyor hamile olurum diye adamın yanına bile oturmya korkuyorum
(533 puan) tarafından
Bebek emziriyorsunuz o zaman Peki emziren anne aylık iğne kullanabiliyormu bir zararı olmuyormu yani bana 3 aylık bile önerilmiyordu ne eczaneci nede doktor
(2,387 puan) tarafından
Ben emzirmiyorum canım emzirenler için cezaretta diye bir hap ile.duydum kullan demiyorum ama arasıdır istersen etkili diyorlar  sonra üst üste olurda benim gibi gecenin 3 inden buralarda uykun kavsin diye bakinirsn
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 35 göst.
0 oy
3 cevap 182 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
0 oy
2 cevap 190 göst.

Kategoriler