0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından
29+6 günlük hamileyim diyet yapıyorum şekerden dolayı  normal doğum yapabilir miin yapan  var mı 

7 Cevaplar

0 oy
(699 puan) tarafından
Yapılabilir bendede vardı hatt kordon boynuna dolanmisti gelişimi 1 hafta gerideydi doktorum normal istersen yaoabilrz engel yok dedi ben istemedim
(107 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah size bağışlasın
-Reklam-
0 oy
(5,987 puan) tarafından

Eskiden kadınlar 10 çocuk doguruyordu. Gebelik şekeri diye bisey biliyorlarmiydi acaba . :D

(107 puan) tarafından
Bilmiyorum ya yeni çıkmış bence yiyecek ve içeceklerden dolayı
0 oy
(845 puan) tarafından
Ben yaptım kordon dolanmış çocuğuma.ama doğumdan sonra şekerim geçti
(107 puan) tarafından
Şeker olunca kordon mu dolanıyor onj anlamadım ya
(845 puan) tarafından
Yok yok öyle denk geldi sadece. Şeker normal doğuma engel değil. Tansiyon daha önemli
(107 puan) tarafından
Çok  şükür bende tansiyon normal şuana kadar ilerde bilmiyorum diyet yapıyorum arada kaçamak oluyor korktum bir şey olursa diye
0 oy
(9,344 puan) tarafından
Ben doğurdum gebelik şekerim vardı çok riskli sorunlu bir gebelikti normal doğurdum 
(107 puan) tarafından
Rabbım size bağışlasın
(9,344 puan) tarafından
Amiiinn cnm Rabbim sanada seninkini bağışlasın
0 oy
(1,683 puan) tarafından
2 cocugumda da gebelik sekeri yasadim.normal dogum yaptim. Bi sikinti yoktu. Sonrasinda da seker gecti zaten
(107 puan) tarafından
Allah bağışlasın bende de var korkuyorum diyte yapıyorum arada kaçamak yapıyorum sıkıntı olur mu diye
(1,683 puan) tarafından
Sen yine de cok fazla kacamak yapmamaya calis
0 oy
(129 puan) tarafından
Bnde 4 cunde gebelik şekeri çıktı 5 ci aydan sonra dikkat ederek ilerledim normal doğum yaptım sadece suyu fazla oluyormuş şeker olunca bnmkide normal görünüyordu doğumda fazla dediler ama bişey olmadı çok şükür 14 aylık şuan prensesm ❤️❤️ rabbim yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsınız inşallah 
(107 puan) tarafından
Allah razı olsun Rabbım prensesi size bağışlasın biraz zor bir gebelik geçiriyorum ister istemez endişe ediyorum
(129 puan) tarafından
Tatlı hamur işine çok dikkat et şekerini olc hergun yaz aç tok bebek için kilo yapıcı şeyler yee o zaman sen değil beben kilo alır ilk hamilelik galiba ilk biraz zor geçer genelde
0 oy
(1,016 puan) tarafından
41+2de normal dogum yaptım bebegim 3750 dogdu
(107 puan) tarafından
Allah size bağışlasın sağlıkla büyütün

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
5 cevap 198 göst.