0 oy
396 göst.
Aile kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar arabamız Yok kayınvalidemizle aramız da iyi dexil bı benim annemleere gidip geliriz oda uzun bir süre sonra gidilip gelinir her neyse doğum yaptım 3 ay oldu çok sıkıldım evde yenide de taşındım arkadaşimda yok burda sürekli evdeyim eşim bana işte arkadaşlarla şehir dışına çıkarak 2 3 gün kafa dağıtacağız dedi sende istersen annenlere git ben seni gelip alırım dedi sizce siz benim yerimde olsanız ne derdiniz

29 Cevaplar

+2 oy
(18,548 puan) tarafından
Yani ben eşimin arkadaşlarını tanıyorum güveniyorum da izin veriyorum 
(11 puan) tarafından
Tanıyorum eşimin çocukluk arkadaşları bide yani onlarda iyi insanlar temizler
(18,548 puan) tarafından
Gönder gitsin:)
(11 puan) tarafından
Öyle yapcam sanki çünkü üstüne çok düştükçe şımarık oluyor gıcık
tarafından
Aynı şekilde benimde öyle. Hatta iki pazar önce kamptaydi. O da bunaldı hamilelik doğum çocuk derken biraz nefes alsın dedim. Biz bu sene bebekten dolayı kamp atamadik bu sene böyle olsun dedik. Seneye çocukla inşallah. Eşimin nefes almasına izin veririm şehir içi dışı fark etmez. Evde de yalnız kalabilirim ben bebeğimle. Endişe etmem. Ama zamanı gelecek o da beni göndermesi lazım :) bende çok bunaldim bebek var diye bir yere gidemiyorum ama hafta içleri arkadaşlar edindim onlarda bebekli. Ev oturmaları yaparız havalar iyi olsa dışarda da otururuz
-Reklam-
+1 oy
(122,383 puan) tarafından

ben izin verdim ama benimki hic memnun kalmadi 8-)

(11 puan) tarafından
Neden
(122,383 puan) tarafından
rahat edememis☺️
(11 puan) tarafından
E yani orası öyle oluyor gittiklerinde de evim gibisi Yok niye gittim felan derler
+1 oy
(3,458 puan) tarafından

Yollarım karışmam eşim benim hayat arkadaşım kölem değil ben nasıl istediğim zaman istediğim yere gidiyorsam eşimde gidebilir burdaki yorumlara göre evliliğinizi yönetmeyin burdakiler insanı mezara da koyar kocadan da ayırır 

(11 puan) tarafından
Tabiki evliliğim bu yorumlar üstüne kurulmadı ve yikilmazda biz sadece burda fikir alışverişinde bulunuyoruz
0 oy
(540 puan) tarafından
bence gönderme. geçen eşimin iş arkadaşlarının eşimle whatsap konuşmalarına denk geldim. aynı senin hesap 2 günlüğüne gitmişler. o gece klübü senin bu gece klübü benim valla hiç de masum değillerdi
(540 puan) tarafından
Aysel drsn, bilemiyorum bu insanlar da eşlerinin yanında çok masum duruyor. benim güvenim yok o konuda. bide arkadaş ortamından çok kolay etkileniyorlar
(11 puan) tarafından
Tabiki tabiiki ama yani nasıl anlatılır bilmiyorum ki sadece seyahat değil bizsiz işe de gidiyorlar yine arkadaşlarıyla gün içinde geziyorlar isteyen nefsi pis olan herşeyi her an yapar ama insanin aklı kalıyor işte eğer o gitmek istiyorsa gitsin kendi bilir
(540 puan) tarafından
tabi canım gün sonunda karar eşinin zaten. benimki gitmez şükür ama karşılığında beni de göndermez ;)
(11 puan) tarafından
Ama inanin işten eve evden işe bir adam gecesi bile yok arada bu çocukluk arkadaşları çağırıyor oda gitmek istiyor
(540 puan) tarafından
doğrudur canım sen sormuşsun ben de kendi ön yargılarımla cevap verdim ;) herkesin çevresi farklı
0 oy
(14,209 puan) tarafından
Ay birde diyor annene git alırım Allah razı olsun deseydin 

İzin vermem demeyeyim de eşim gitmez 

Seni de alsın birlikte kafa dağıtın 
(11 puan) tarafından
Söyledim bunu senle zamanı var dedi eve taşındık elimiz baya dar şuan giderse yani arkadaşlari destek olcsk ona
0 oy
(2,814 puan) tarafından
Hayır izin vermezdim evli adamın ne işi var kafa dagıtmakla gitsin gezsın tozsun kalmak nedir 
0 oy
tarafından
Benim normalde umurunda olmaz o da insan diye düşünürüm, tabi arkadaşının kim olduğu da önemli. Sizin durumu göz önünde bulundurarak neden benimle kafanı dağıtmıyorsun diye sordunuz mu diye sormak isterim.

Tek kafası dağılması gereken o değilmiş baksanıza
(11 puan) tarafından
İşte dedim ya diğer yorumlarda seninle zamani var bebeğim 3 aylık büyük kızım 3 yaşında küçüğü büyüsün biraz elimiz bollaşsin yaza seni Trabzona gotucem dyo bide diğer evli arkadaşı gidiyor ya işte o gidiyor onunda eşi var bilmem ne baktım konusu uzuyor bişey demedim
tarafından
İlişki dinamiğinizi siz daha iyi bilirsiniz
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Eşimin arkadaş çevresi pek yoktur gitmez de 

Ama ne kadar guvenirsem guveniyim göndermem gideceksek beraber gideriz 
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Kabul ederim :)
0 oy
(13,119 puan) tarafından

Yani bilemedim şimdi ben olsam göndermem güvenmemek değil akşam evde olacak yanımda olacak illa.

Ki bizim yollasan da gitmez ama  :D

0 oy
(11,067 puan) tarafından
Bensiz bi yere çıkmıyor maalesef 
0 oy
(3,850 puan) tarafından
Normal sartlarda bisey demem gidebilir, gidiyor da zaten ama ben cocuklarla debelesirken onun kendini gezdirmesine sinir de olurum yani :D
0 oy
(79 puan) tarafından
Eşimin arkadaş çevresi baya güzel evli herkes hem herkeslede arkadaş olmaz  işinde gücünde bazen ben diyorum gidin tatile diye kafan dağılsın enerjin yükselsin diye :)
0 oy
(214 puan) tarafından
Kesinlikle git derdim canım. O da iş ev yorulmus sıkılmıstır biraz gezsin kafa dağıtsın güven probleminiz yoksa bırak gitsin :) 
0 oy
(259 puan) tarafından
Normal bir zamanda izin veririm bir buçuk yıl önce gönderdim ben çalışıyordum o yıllık izindeydi gitti. Ama şimdi durum farklı bebekle eve hapsolmuş durumdayken kafa dinlemeye senin ihtiyacın var o zaman izin vermezdim
0 oy
(988 puan) tarafından
Eşimde gidiyor bebekten önce bende arkadaşlarımla gittim.taniyorsan güveniyorsan neden olmasin.sen de aileni görürsün.ikinizede iyi gelir eminim
0 oy
(16,546 puan) tarafından
Güven problemi olmaz ama bencilliğine kızarım ben evde çocukla cebelleşirken onun kafa dağıtmasına kızarım çok tatil modunda ise beni de götürsün 
0 oy
tarafından
Yorumlara baktimda aldatir gibi şeyler yazmislqr qma bence yapan tatilde deil normaldede yapqrcalsamq kadar yanlarında deilsiniz sonuçta bence gitsin sendenkafa dinle çocuğumla hicbisey olmaz 
0 oy
(2,852 puan) tarafından
Güvenjm tam canım ben yollardım. Sıkıntı etmezdim onların da ihtiyacı var bizim kadar
0 oy
(758 puan) tarafından
Ben aldatma vs olarak bakmıyorum olaya da, 3 aylık bebeğimle, ona ve dinlenmeye en çok ihtiyaç duyduğum dönemde gitmesine bozulurdum. O yüzden karşı çıkardım. Aklın bizde kalmayacak mı derdim. 

Bir de o size aynı ortamı sağlar mı, bu da önemli. Gidip gitmemeniz değil bakın. 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 356 göst.
9 Kasım 2024 Aile kategorisinde Aysenur5561 (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 674 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,894 göst.
11 Haziran 2021 Aile kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 454 göst.