+1 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde (517 puan) tarafından
Yani ihtiyaç sahipleri yazsın diye post açtım. Seçmece yapan bir kaç arkadaş oldu. Elimde ki ürünlerde temiz yarısı kullanılmış yarısı da etiketli ürünler. Hem isteyip hemde engellemeleri şaka gibi. Gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanlar seçmece yapmaz. Engellemesi iyi olmuş ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum sadece aç gözlülük yaptı. Ne bekliyorsunuz? Acındırmayın kendinizi bırakında gerçekten ihtiyaç sahipleri faydalansın.... 

Doğum yaptığım için kıyafetlerim olmuyor, bunları satacağıma ihtiyaç sahipleri giysin istedim. Kötü art niyetim de yok. Bir çok ürünlerim ihtiyaç sahibine gitti hepside çok temiz dedi. Çokta memnun kaldılar... Bende ki elbise, şal, eşarp, çanta, verdiğim vereceğim. Ne kadar ürün varsa hepsine temiz damgasını vurup imzamı da atarım... 

UZUN LAFIN KISASI, GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN İNSANLARIN HAKKINA GİRİLMESİN...! 

12 Cevaplar

+1 oy
(498 puan) tarafından
Bulunduğunuz yerde olan bı ihtiyaç sahibine vermeniz sizin için daha iyi olur burda çok kişi kandirildi bende dahil 
(517 puan) tarafından
Burada ihtiyaç sahibi kimse yok. Verdiğiniz zamanda yanlış anlıyorlar. Vicdansızlık ya başkada birşey değil
-Reklam-
0 oy
(5,336 puan) tarafından
Burada türlü türlü insan var. Buraya çok güvenmiyorum. 
(517 puan) tarafından
Yani çevremde bulamayınca buraya yazmak geldi aklıma doğrusu
(5,336 puan) tarafından
Deprem zamanı depremzedelere yardım için prima bez fişi toplayıp sonra bez satan insanlar var burada.
(517 puan) tarafından
Yazıklar olsun bende bir depremzedeyim mal can kaybımız oldu ama asla yardım etmekten geri çekilmedim
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Bende kızımın etiketli olan birkaç poşet kıyafeti vardı biraz fazla almışım o heyecanla buraya yazmıştım biri uyardı satıyorlar kıyafetleri diye sağlık ocağına bırakıyorum köye gidiyorlar ihtiyaç sahibi olan birine veriyor ebe ve hemşireler sizde yakınızda varsa bence yakınınıza verin 
(1,914 puan) tarafından
Maalesef ki öyle burda kimseye güvenmiyorum sonuç olarak kimse kimseyi tam anlamıyla tanımıyor. Evi barkı kötü durumda olan bir kaç kişiye denk gelirseniz verebilirsiniz. Allah hayrınızı kabul etsin♥️
(517 puan) tarafından
Amin bir kaç kişiye gitti umarım son kalanda ihtiyaç sahibine gider
(6,520 puan) tarafından
Sağlık ocağı alır mı ki . Bnmde oğlanın var bursuru bebek kıyafeti vermeye yer bulamiyorum
(1,914 puan) tarafından
Yani bizim tanıdık ebemiz abla götürür müsün çoğu temiz çoğu da etiketli dedim kontrole köye gidiyoruz birkaç kişi var durumu olmayan onlara vereyim dedi verirken fotoğraf falan da aatıyor siz sorun isterseniz
(6,520 puan) tarafından
Teşekkürler sorarım
0 oy
(5,142 puan) tarafından
Bence muhtarla gorus onlar daha iyi bilir kimin ihtiyaci var ordan ulastirirsin 
(517 puan) tarafından
Ya buranın yabancısıym nereye nasıl gidilir hiç bilmiorum o yüzden buradan arayışa girdim ama buradan bulacağım
(5,142 puan) tarafından
Burada yalan dolan cok dönüyor canım o yuzden dedim bizim denizlide sevgi eli giysi kumbaralari falan var ama o kumbaralarida patlatiyorlarmis bit pazarinda satiyorlarmis
(517 puan) tarafından
Yuh ya vicdan da kalmamış
0 oy
tarafından
Ahh biz gerçek ihtiyaç sahibi insanları kimse görmez gider zengin durumu iyi olan insanlara yardım edilir onlarda verilen ürünleri satar ben çöpten kıyafet bulup giyiniyorum kızım eşim ailem böyle giyiniyoruz geçim zor ev kira maaş asgari ücret geçinmekte çok zorlanıyoruz kıyafet almak lüx oldu artık kış geldi kızıma deli gibi mont bot ayakkabı arıyorum inşallah bulurum 
(517 puan) tarafından
Az çok anlıyor insan konuşmadan, önemli olan niyetim bu şekilde kendimi teselli ediyorum
tarafından
Ne diyeceğimi bilmiyorum fakir fakirin halinden anlar zengin birine bebek kıyafeti verdim 20 -30 tl ye satışa koymuş letgoya ben ihtiyacım var başkasına yardımcı olmaya çalışıyorum ki Allah'ta benim başka eksiğimi versin verirsen gelir vermezsen gelmez diye düşünüyorum doğru insanlara yardım etmek çok önemli
Letgodan bir kaç kişiye yazıyorım çocuk montu botu ayakkabısı için ama henüz olumlu dönüş alamadım bakalım
(517 puan) tarafından
Umarım alırsınız. Sizinde allah gönlünüz göre versin
tarafından
Aminn
0 oy
tarafından
Eğer benim için diyorsanız ben engellemedim sizi sizede söylediğim gibi sallariniz esarplariniz birbirinden güzel ancak hep dügunluk merdiven silmeye giderken takilmiycak tarzda normal insanlar gibi düğüne gezmeye giden hayatım yok o yüzden kullanmayacağım düşündüm ve kargo ücreti için param olmadığı için haftaya silip alimca size donucem dedim postu benim içinmi açtınız ben burda kimseyi kandirmiyorum iki occukla hayat mücadelesi veriyorum gelip halimi görebilirsiniz kimseye yalan borcum yok burda ihtiyaç sahibi yok yazmış çoğu kişi nerden biliyorsunuz Allah görüyor bişey demiyorum 
(517 puan) tarafından
Hayır size karşı asla açılmadi post. Kişi kendisini biliyor. Buradan da engellemiş sanırım. Sizlik bir mesele değil. Siz alacağım dediniz ve ayırdım sizin paketi.
tarafından
Tamam lütfen kusura bakmayın ben bana dediniz sandım
(517 puan) tarafından
Yok hayır size demedim kişi kendini biliyor
0 oy
(6,520 puan) tarafından

Burdakilerin ne olduğu belli değil.  Çevreden olsa neyse

(517 puan) tarafından
Çevrede aynı ya
0 oy
(209 puan) tarafından
Asla asla seçmem ihtiyacım varsa kullanırım sabırsızlıkla bekliyorum Rabb'im razı olsun inşallah rabbim birinizi bin etsin 
(517 puan) tarafından
Güzel günler de kullanın ben sizin niyetinizi his ettim ❤sizinle. Daima iletişimde olacağm
(209 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim Allah'ım razı olsun ❤️ ❤️
0 oy
(428 puan) tarafından
Keşke gerçekten ihtiyaç sahibi kişileri bulabilsek, iki poşet bebek kıyafeti vardı iki sağlık ocağına gittim almadılar sosyal yardımlaşmaya yönlendirdiler oraya gittim öyle bir uygulama yok dedi, Suriyeli bir dükkan vardı ona sordum gelen gidenden ihtiyacı olan varsa verebilir misiniz diye o da almadı, bulunduğum ilin Instagram sayfasından ilan verdirdim iki kisi sordu sonra gelip almadılar. Gerçekten elimde kaldı resmen, ev dolu bebek kıyafeti artık elimden çıkarmak istiyorum ama galiba kimsenin ihtiyacı yok ya da herkes yeni almak istiyor, kullanılmışa tenezzül etmiyorlar durumu olmasa da
(428 puan) tarafından
Sizin çocuklar kaç yaş ve kız mı erkek mi
(428 puan) tarafından
Benim bir kizim var, 2 yaşında, şu an 2.ye hamileyim o da kız. Maddi durumumuz iyi olmasına rağmen hiç kıyafete para vermedim yakın arkadaşım ve eltim hep verdi, 2-3 yıl da para vermem sanırım. İçlerinden kullanmayacaklarımı ayırdım onları vermek istiyorum
(209 puan) tarafından
Kızım 3 buçuk yaşında oğlum 4 buçuk yaşında kızım 12 kilo oğlum 13 kilo gelişimleri geri yaşlarına göre küçükler
(209 puan) tarafından
3 4 yaş kıyafet olmuyor yaşlarına göre büyük oluyor
(517 puan) tarafından
Öyle gerçekten beğenmemişlik var. Hayır yani temiz kullanılmış kıyafetler birde ya
0 oy
(3,367 puan) tarafından
Burada çok kişiye yardım ettim söylemek istemiyorum ama bezi maması ıslk mendili ama sonrasında yapılan paylaşımlarını görünce kendimi ***** yerşne koydum. Yine de helali hoş olsun 
(517 puan) tarafından
Önemli olan niyet ya sizin niyetiniz önemli ❤
0 oy
(134 puan) tarafından
Benim çok çok ihtiycm vardı iki yaş kız çocuk kiyafetine burdan iki tane abla bana gondermisti şimdide numaraları bende ararlar konuşuruz o dönem eşim asker tektm kızımla kızıma parayla alacgm kıyafetleri bana verdiler hayrına hiç zorlanmadm eşim gelene kadar Allah ikisinden de bin kere razı olsun evlatlarını bagisalsinlar sizin kalbiniz temiz onlara gonderiyorsanZ ihtiyaçları yoksa Allah gene seni ödüllendirir ama onalra kötü şeyler yaşatır iyiler daima kazanır:)
(517 puan) tarafından
Teşekkürler. Umarım gerçekten ihtiyaç sahibi olanlara gider
0 oy
(230 puan) tarafından
Merhaba özelden mesaj attım bakar misiniz
(517 puan) tarafından
Dönüş yaptım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 308 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy