0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Hayatta nasıl mutlu oluyorsunuz kış da geldi zaman da geçmiyor neler yapıyorsunuz evde felan nasıl Zaman güzel geçiyor 

13 Cevaplar

0 oy
(10,470 puan) tarafından
Kiz nasil zaman gecmiyo seninki gecmiyosa 2 saat bana ver Allah askina bana gun yetmiyo coluk cocuk yokmu bacim 
(54 puan) tarafından
Var bacım 1 tane 10 taneye bedel yani demek istediğim bı kasvet olmuyor mu yani ben daraliyorum ya
(10,470 puan) tarafından
Valla bana olmuyo cunku vaktim yok 5 dkm bos gecmismyo cok şükür canim
-Reklam-
0 oy
(2,083 puan) tarafından
Valla zaman hem geçmiyor hem yetmiyor değişik bı döngü içerisindeyim :)
(54 puan) tarafından
Al benden de o kadar
0 oy
tarafından
Zaman geçiyor zaman geri alınmıyor mutsuz olmak için sebep aramaktansa herşeye şükredip mutlu olmayı tercih ediyorum ben yazın sıcağa şikayet ederiz kışın soğuğa her mevsimin güzelliği var 
0 oy
(1,671 puan) tarafından
Aynen kış geldi ne yapacağımızı şaşırcaz artık doğuma daha 4 ay var bitane kızım var o çizgi film izlerken sıkılıyorum aslında iş çok ama artık yoruluyor vücut lif mi yapsam diyorum 3 lu takım halinde 
(54 puan) tarafından
Artık son aylar sayılır canım hazilikalruni yap buzluğa felan bir şeyler yap bebek doğduğunda çıkarıp yersin hazır olur en azından sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
(1,671 puan) tarafından
Amin canm Allah razı olsun biraz yaptım başka yapamadım zaten yerim yok hiç bir buz dolabım vardı onada azar azar koydum doldu bile
(54 puan) tarafından
O zaman gerçekten bol bol uyu hamileyken ben uyku nedir bilmezdim hiç uyuamiyordum şimdi oğlum oldu o kadar pişmanım ki o kadar uyumadigima felan inşallah bebis akıllı olurda yormaz seni
0 oy
(564 puan) tarafından
Zaman geçmiyor moralim bozulunca  kızımla tatlı falan yapiyorum biseyler duzenlemeye çalışıyorum taaki eşim gelene kadar sonra geçiyor zaten 
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Sabahtan akşama kadar ev iş çocuklar nasıl zaman bulamiyon hatun canın sikilmaya zamanın var demekki hobiler edin kitap oku el işi yap komşu bul takılın resim yap ne bilim al eline çantani gez dolan anasaahh
(54 puan) tarafından
Benim burda komuslar hep menfaat ci bacım ev işleri dolu ama yaptigimda gene aynısı oluyor sadece kasvet basıyor biyere çıkamıyoruz ya ondan küçük bebeğim var çıkamıyoruz çıksak da yaz gibi olmuyor yani
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Kışları iğne oyası yaparım tanesi 600 ıra 
0 oy
(697 puan) tarafından
Zamana yetişemeyen ben fikrim yok:⁠-⁠)
(54 puan) tarafından
:)))))
0 oy
(2,822 puan) tarafından
Ikı, çocuk var çok çabuk zaman geçiyo ikisinin de dersleri oluyo haliyle birşey anlamıyorum 
(54 puan) tarafından
Ne güzel canım
0 oy
tarafından
Ben kışı çok seviyorum geçiyor zaman 
(54 puan) tarafından
Ay ne güzel bende yaz insanıyım
tarafından
Ya ben sıcağı pek sevmem
0 oy
(450 puan) tarafından
Al benden de o kadar. Sıkılıyorum. Yazın yine neyse ama kısınn depresyona giriyorum resmen, zaman geçmiyor sabah oluyor aha yıne sabah oldu diyorum sonra kahvaltı kızıma sonra temizlik kız uyuyor öğlen uykusuna uyanıyor oda çok sıkılıyor sonra yemek yap hep aynı kısır döngü. Esım de nıye sıkılıyorsn ye iç keyfine bak dıyor öyle olmuyor işte. Bı kaynnam yakınımda ona arda gıderım hep de olmuyor sıtede komşu yok kahve içecek yani bnde daralıyorum zaman şu gibi diyorlar ama bana hıxc ama hiç geçmiyor:(
(54 puan) tarafından
Aynı bende sabah kalktığımda seninle aynı yani değişen hiç bişey yok insani bı kasvet basıyor soğuk bide zaten bende depresyon a giriyorum iyi bir dost yokki oturup kalkacak kafa dağıtacak herkes bı sekil olmuş
(450 puan) tarafından
Aynen bır ıkı arkadasım var bırı uzak bıraz diğeri dükkanları var bır o ablamla oturur dertlesırz  calıstıgı ve çocukları okula götürüyor getıryor hep bır kosturma halınde bnde rahatsızlık vermek istemiyorum kadının yanına gıdıpte başka da kımsrm yok böyle samımı olduğum herkes ikiyüzlü hele sıtede kımse kimsenin yüzüne bakmıyo bıle
0 oy
(976 puan) tarafından

Kış gelince en iyi yapılacak aktivite battaniye yiyecek ve sonrasında uyku ama ne mümkün bebekli anneler için :D

0 oy
(5,240 puan) tarafından
Yaa ben kış geldi diye cok mutluyum. Kış mevsimini daha cok seviyorum. Yazın o neydi oyle sokaga cıkılmiyo evde durulmuyo. Disari cikip yuruyus bile yapamiyoruz. Cay bile icemiyodum. Serin serin uyuyamiyodu. 

Kış cok guzel demle cayini yap kahveni camdan disariyi izle. Cik yuru temiz hava al. 

Kestane al aksam dizi izlerken cayla birlikte ye. Bak cennet hurmalari da cikiyo mutlu olmak icin bissuru sebep var :)))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy
4 cevap 101 göst.
6 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Nur Ay (586 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 109 göst.
21 Ekim 2024 Aile kategorisinde Zeynepjdjdjd (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (521 puan) tarafından soruldu