Yoldayım eve dönüyorum Bayburt’a ama bir çılgınlık yapıp bu sefer otobüsle donmek istedim ayyy tövbe ettim tövbe bir daha binersem iki olsun üstümüz başımız eşimle kusmuk içinde ulaş mahvoldu . Şimdi de soğuk öyle soğuk ki diyorum klimayı yakın yanıyor diyorlar zatürre geçireceğim ne servis var ne bir şey ne mola var geç geldiler zaten ayy çıldırıyprum eve en kötü dönüş anım bu Allah beterinden saklasın da uyuyamıyorum ya sinirimden en çok kendime olan sinirimden … Donuyorum zaten … neyse ki ulaş uyuyor yavrum ya rezil ettim resmen oğlumu siz neden uyumadınız ?
Nerden dönüyorsunzu neryee ??ben çok seviyom uzun yolculuğu otobüsle tek sıkntı tatlı uyku ama boynum ağrıyor yatamiyom en kötü yolculuğu en son eşimin kuzeni 3 çocukla bizle takılmıştı bizim çocuk yoktu onalrin cocukalrla uğraşmak maf olduk eşim resmen baba gibi kucakda oynati üzerine kusmalar falan maf olmuştuk ama eşimle gitmeyi severim bı daha oda ve bebişimiz var artk eşim istemez otobüsle gitmemizibende kızım uydu ancak mutfağı topladım çok yoruldum gündüzde evi temizlemisitm şimdi çay içyom
403,543 soru
12,090,058 cevap
36,382 kullanıcı