+3 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
Oğlum hasta diye dünden beridir telefona yeni bakıyorum 

Aman Allahım gözlerim ayrıldı kalbim sıkıştı yine bir yerde canları yanan insanlara ağladim, zaten yaptığım(ız) başka bişey yok iki kınamak ağlamak dua etmek  üzülmek ve ALISMAK.

Hayır arkadaşlar bunlar normal değil normal olmamalı bir kadının basının kesilmesi normal değil bebeklerin bombalanması normal değil hayvanların parçalanması normal değil şu son zamanlarda yaşadığımız hiçbir şey normal değil, bilmiyorum nasıl yaparız nasıl baş ederiz ama bir yerden başlamamız Lazım. Yine malesef ki en büyük görev biz annelere düşüyor çünkü bize kendimizden başka kimse yardım etmiyor edemez.

"Sezaryenle doğum yapınca bebekle bağımız olusmaz" algısını 85 milyonun gözlerine sokarak video paylaşan sözde sağlık bakanlığınin bile kadını hor gördüğü bir ülkede yine kendimize biz sahip çıkmalıyız. Yarın birgün nasıl ne sekilde öleceğim bilmiyorum ama iki oğlumu da vicdanlı ahlaklı, değil can yakmak kalp kırmaktan bile çekinir şekilde yetiştirmeyi bana nasip etsin Rabbim.

Öyle canım sıkkın ki koca devlette içerde olması gereken binlercesinin aramızda dolanması, çocukların hala korumamasi biz kadınların hunharca katledilmesi offff daha dünyada olan onca kötü şeyler bunlara sebep olanlar yani nasıl böyle kötü olunur anlayamıyorum ki.

Nasıl bir çürümüşlük nasıl bir vicdansizlik bu.

Gündüz programlarda ahlaksızlığın en ayrıntısına kadar anlatılması akşam haberlerde cinayetlerin en ince noktasına kadar söylenmesi, sosyal medyanın çoluk çocuk demeden herkesin elinde olup istediği herşeyin bilgisine ulaşılması, böyle haberlerin artık bizim normalimiz olması ne kadar da cürüdüğümüzu yeterince gözler önüne seriyor.

Nasıl bir çağa düştük Allah'ım yine herşey senin elinde yalvarırim sen bize aydınlık günleri göster...

12 Cevaplar

+1 oy
(1,415 puan) tarafından
Fatihteki olay normal birsey degil ayin diyorlar oylede duruyor cizimleri fln allahim sen bizleri koru korkuyorum artık  herseyden herkesten :( 
(148 puan) tarafından
Evet tarihperisi ni takip ediyorum tam da münevver karabulut cinayetinin davası tekrar başlarken olması da düşündürücü ve malesef münevver gibi öldürülmesi de aynı şekilde insanın kafasını karıştırıyor
Ama sonuç her neyse de dehşet verici ya
-Reklam-
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Sebebinin uyuşturucu olduğunu düşünüyorum. Uyuşturucu ticaretine kimlerin nasıl destek verdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. 

Kuzenim de bağımlı maalesef. Hoca buldular, adam okudu etti, yolu izi bilinmeyen bir ilçede bir köyde inzivaya çekildi kuzenim. Orada bile 5.5 saatte uyuşturucu bulabildi... Ülkede herkes ya bağımlı ya sorunlu. 81 milyonluk bir tımarhane olduk. Bir ülkeye silahla topla saldırılmasına gerek yok, böyle de işgal edilebilir milletler. 
(596 puan) tarafından
İçmek isteyen çölde de olsa buluyor maalesef. Bırakmak biraktirmak çok zor. Ve şu an dışarıda içenlerin yaşı 9 10 ne yazık ki. Ben bu devirden ülkeden hiç ümitli değilim üzülerek ve içim parçalanarak söylüyorum
(148 puan) tarafından
Evet bu yeni cinayetin sebebi uyuşturucu peki ya diğerleri asıl sorun bu noktaya gelmek insanların kötülük yaptığında hiçbir şekilde ceza almaması da en büyük etken
Mesele birinin ölümüne sebep olurken ondan önce yapılan onca şikayetin ardına düşmemek, bu kadın polisimiz ölünce de aynı şekildeydi, itin teki 26 ayrı suçu varken disardaydi ta ki Biri ölene kadar yani gerçekten hükümet devlet ne yapıyor bee
(1,377 puan) tarafından
Uyuşturucu satmak da suç, bunu yapanlar değil ceza almak ödül olarak meclise vekil girdiler. Dünya daha ne kadar kötü olabilir.
(148 puan) tarafından
Dünya bizim aklımızın eremeyecegi kadar kötu malesef
Benim hayal gücüm bu kadar geniş değil şu küçücük evime sığamadım tüm gün :(( Allah'ım ailesi sevenleri ne haldeler oyyyy aklım almıyor...
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Her iki kız için de aşırı üzgünüm yani böyle bir vahşet en medeniyetsiz kabilede bile yoktur. Seven sevdiğini incitmeye kıyamaz böyle bir şeyi sevgili adı altına saklayamazlar. Her ne kadar adaletten bahsetsek de gidip içerde yiyip yatıp keyif yapacağı için sırf bunun gibi mahluklara kısas gelsin istiyorum. Cehennem ateşinde kavrulsun inşallah.
(148 puan) tarafından
Ahh keşke bende idam taraftariyim hele iki üç şekilde sallandirsinlar bakalım bir zaman sonra kim cesaret edebilir bir daha
0 oy
tarafından
O kadar haklısın ki. Tam da düşündüklerimi dile getirmişsin. 
(148 puan) tarafından
Keşke daha güzel şeylerde aynı düşüncede olsaydık:( çok üzgünüm çok
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Gerçekten şans eseri yaşıyoruz. Benim için herkes katil veya adayı. Hiçkimseye güvenemiyorum tek başıma markete tek başıma dolaşmaya tek başıma alışverişe çıkmaya korkuyorum. Yolda yürürken bir psikopata denk gelmeyeceğimizin garantisi yok. Cezalar çok caydırıcı herkes sınırı aştı 
(8,270 puan) tarafından
Cidden öyle bunların başımıza gelmeyeceğinin garantisi asla yok.
(148 puan) tarafından
Öyle malesef ama Allah göstermesin de insanın kırk senelik eşi bile yapıyorken yaşamamız şans eseri
0 oy
(934 puan) tarafından
Çok çok haklısın tek kelime bile ekleyemiyorum tam olarak bunları hissediyorum bende insanlıktan çıkmışız ülkece .utanıyorum Türkiyede yaşamaya 
(148 puan) tarafından
Gercekten öyle
Bir an önce daha başka önlemler alınmalı artık birşeyler yapılmalı yeter yaa
0 oy
tarafından
Kanım dondu resmen fatihteki olayda artık bu dünyaya çocuk getirmemek gerek diye düşünüyorum çünkü heryer pislik katil canı sapik  insanlarla dolu Allah çocuklarımızı ve herkesi korusun
(148 puan) tarafından
Amin canım keşke çocuk getirmemek çözüm olsa
Onlarda bir anadan dogmalar ama bak geldiği noktaya bak bebekken masum olanlar büyüdükçe ailenin çevrenin yada başka şeylerin etkisiyle mahluka dönüşüyorlar
tarafından
Öyle canım ailelerin daha çok dikkat etmesi çocuklarına tedavi ettirmesi lazım gerekirse hastaneye yatirmqli odasında bulunan çizimler hiç normal değil gormussundur belki hastaneye yatirsalar kızlar şuan yaşıyor olucakti
(148 puan) tarafından
Evet öncesinde defalarca suç işlemiş birde geçen sene seni öldüreceğim diye video çekmiş tüyler ürpertici bile bile gelmiş bu noktaya
tarafından
Çok üzücü :(
0 oy
(6,835 puan) tarafından

image

gercekten öyle haber izlemeye, takip etmeye korkar oldum. Bizim izlemeye dayanamadığımız olayları insanlar yaşıyor. Kabus gibi günler geçiriyoruz. Allah gerçekten hepimizin yardımcısı olsun. Sokakta yürümeye korkar olduk mümkün olduğunca kimseyle göz teması bile kurmak istemiyorum. :((
(148 puan) tarafından
Öyle maalesef tek güzel habere hasret kaldık
0 oy
(8,270 puan) tarafından

Çok korkunç, ve bunlar her sene oluyor münevver özgecan binlerce kadın var daha ismi aklıma gelmediği, ceren özdemir vardı bide evine girerken adamın teki takip edip bıcakladı filan artık sokakda bile can güvenliğimiz yok çok korkuyorum travma resmen o iki kızında parcalandığı vucutlarını gördüm midem bulanıyo sabahtan beri iyi değilim :(

(148 puan) tarafından
Ben o kadar bakamadım ama kafamda kurduğum senaryo bile dehşet verici
0 oy
(202 puan) tarafından
Yemin ederim az önce baktım resmen adam kadını nasıl öldüreceğini resim defterine çizmiş ve uygulamış ya nasıl bir canilik bu nasıl bir devre düştük bir oğlum var ikinciyi istiyorum böyle şeyler gördükçe korkuyorum Allah'ım evlatlarımızi korusun Salih merhametli vicdanlı kullar yapsın yemin ederim evden çıkamaz çocuğu çıkaramaz hale geldim şuan kalbim sıkışıyor o derece gitti psikolojim rabbim sonumuzu hayır etsin evlatlarımızı ailelerimizi kalbinde merhamet olan umetti Muhammed i korusun merhamet etsin 
(148 puan) tarafından
Amin canım aminn
0 oy
(7,115 puan) tarafından
Bakmadım bakamam bütün gece gözümün önüne gelir diye bakmadım rabbim evlatlarımızı korusun acılarını gostermesin bir tane oğlum var 2. Çocuğu yapmaya inan ki korkuyorum 
(202 puan) tarafından
Türkiye'de olanlar yüzünden sizin gibi ikinci çocuğu yapmaya korkuyorum bende Allah korusun evlatlarımızı
(148 puan) tarafından
Biz ne kadar korksakta böyle şeyler bitmiyor bitmeyecek Allah'ım korusun sevdiklerimizi
(202 puan) tarafından
Amin canım
(7,115 puan) tarafından
Amin kizlar
0 oy
(5,998 puan) tarafından
İdam gelse keşke. Can yakan canından olsa . Devletin el atması lazım bunlara . 
(148 puan) tarafından
Devlet??? Pardon onlar sadece kinamakla yetinirler topunun cezasını versin Allah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 425 göst.
25 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Ecrin-Busra (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 283 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Melike☺️ (1,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 374 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Princess_s mother (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,025 göst.