Oğlum hasta diye dünden beridir telefona yeni bakıyorum
Aman Allahım gözlerim ayrıldı kalbim sıkıştı yine bir yerde canları yanan insanlara ağladim, zaten yaptığım(ız) başka bişey yok iki kınamak ağlamak dua etmek üzülmek ve ALISMAK.
Hayır arkadaşlar bunlar normal değil normal olmamalı bir kadının basının kesilmesi normal değil bebeklerin bombalanması normal değil hayvanların parçalanması normal değil şu son zamanlarda yaşadığımız hiçbir şey normal değil, bilmiyorum nasıl yaparız nasıl baş ederiz ama bir yerden başlamamız Lazım. Yine malesef ki en büyük görev biz annelere düşüyor çünkü bize kendimizden başka kimse yardım etmiyor edemez.
"Sezaryenle doğum yapınca bebekle bağımız olusmaz" algısını 85 milyonun gözlerine sokarak video paylaşan sözde sağlık bakanlığınin bile kadını hor gördüğü bir ülkede yine kendimize biz sahip çıkmalıyız. Yarın birgün nasıl ne sekilde öleceğim bilmiyorum ama iki oğlumu da vicdanlı ahlaklı, değil can yakmak kalp kırmaktan bile çekinir şekilde yetiştirmeyi bana nasip etsin Rabbim.
Öyle canım sıkkın ki koca devlette içerde olması gereken binlercesinin aramızda dolanması, çocukların hala korumamasi biz kadınların hunharca katledilmesi offff daha dünyada olan onca kötü şeyler bunlara sebep olanlar yani nasıl böyle kötü olunur anlayamıyorum ki.
Nasıl bir çürümüşlük nasıl bir vicdansizlik bu.
Gündüz programlarda ahlaksızlığın en ayrıntısına kadar anlatılması akşam haberlerde cinayetlerin en ince noktasına kadar söylenmesi, sosyal medyanın çoluk çocuk demeden herkesin elinde olup istediği herşeyin bilgisine ulaşılması, böyle haberlerin artık bizim normalimiz olması ne kadar da cürüdüğümüzu yeterince gözler önüne seriyor.
Nasıl bir çağa düştük Allah'ım yine herşey senin elinde yalvarırim sen bize aydınlık günleri göster...