0 oy
279 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Bızım 6 sene olacak esım dıyor 2 sene daha dur sız kaç senede boyatrsınıs

17 Cevaplar

+1 oy
(2,385 puan) tarafından
Bence evin kirlilik durumuna göre boyamalı 
-Reklam-
0 oy
(1,561 puan) tarafından

Senede 1 kere boyanır eşim öyle der:D

tarafından
6 sendır beklıyorum hala boyatmıyot
0 oy
tarafından
5 yilda bikez boyattim dogalgaz ve temizdi
tarafından
Bızım kırlendı 2 çocuk olunca
tarafından
Bizimde bi kizim büyüdüde digerinide büyütunce bida boyariz artik jsjsjs
0 oy
(3,632 puan) tarafından

Badanacılar yılda 1 yapın der, bende 3 yıl oldu yapamadım:)

tarafından
Esım hıcbısey yapmak ıstemıyor eve
0 oy
(16,815 puan) tarafından
Taşındık boyadık sonra birdaha 5 sene sonra boyadık canm
0 oy
(4,433 puan) tarafından
2 yıl oldu boyatalı, yakın bir tarihte de boyatmayı düşünmüyorum ekstra bir durum olmadığı sürece.
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Bence cocuklarda varsa senede bir boyatilmali. Hatta ev kednu eviniz ise eksik gedik tsmiratlari yapilmali. Kiraciyiz 1 yilfiz oturuyiruz duvarlar mahvoldu. Oglum yemekleri duvara firlatiyir. En son tabakta puding yemisti ve duvara el baskisi yapmis:) mecbur boyatacagim
tarafından
Evet kendı evımız ama esım hıcbısey yaptırmak ıstemıyor
0 oy
(407 puan) tarafından

O kadar uzun bir evde oturmadım henüz :) evlendim kiradaydık boyatıp girdik 4 .5 yıl sonra taşındık başlarda bebek yoktu evden çıktıgımızda da 1 yaşını yeni geçmişti kirletemedi. Sonra kendi evimizi aldık boyattık oda henüz 2 yıl olmadı :) ama çocuk büyüynce boyatmayı düşünüyorum şimdilik çizdiği yerleri sihirli süngerle silerek yetiniyorum:) 

0 oy
(16,538 puan) tarafından
İki sene oldu evi alalı içine girmeden boyattık çok kirli değil o yüzden beş yılı bulur bence 
0 oy
(3,850 puan) tarafından
7,5 senelik evliyim. Ilk evlendigimizde boyamistik. Sonra bazi odalarin renk degisikligi icin boyamistim. Gecen kis boyadim komple evi :) 
0 oy
(860 puan) tarafından

Tasindiginizda biraz temizdi boyatmadik 5 yıla girdik kendimiz boyadık hep iz kaldı 2+1.    10000 hep istediler es iz bırakarak boyadı işte :D

0 oy
(930 puan) tarafından
Benm eşim yalan gelir 3ayda bir boyuyor Kendi evi içimiz gönlümüz acilsn diyor ben rahatsz oluyorm artk boya zaten çok pahalı olsun senin evin kötü durmasn değişiklik iyidir diyor kimilerine soruyorm 10 yılda anca 3 yılda anca evli arkadasm var 7yildr boyatmamis bnmki cins ya
0 oy
(14,209 puan) tarafından

2 çocuk var 6 sene çok uzun ya mayıs gibi boyattık eşim diyor tekrar boyatırız çocuklara ne kadar dikkat etsem de sağolsun oğlum hiç dikkat etmez :)

0 oy
(753 puan) tarafından
Kayınpederim boyacı kendisi hep ev alçıysa 1-2 seneye boya ister düz duvar lekeyi çok belli eder çabuk batar der ama ev pütürlü sıvaysa 4-5 sene bi boya götürür der boya özellikle silinebilir olmalı ama silikonlu silinebilir boya çok uzun ömürlü oluyor kendi evini bile 4-5 senede bir boyar 
0 oy
tarafından
Benim ilk oturduğum ev kiraydi boyamadan gitmiştik iyi sildik duvarlari. Ve ilk boyasıydi evin. Ev 10 yıllık. Silince tertemiz oldu
0 oy
(758 puan) tarafından
Ben iki sene önce boyattım yaza düşünüyorum tekrar. Ama renk değişikliği için bir de duvarda delikler bazı yerlerde soyulmalar vs var onlar temizlensin diye. Yoksa silinebilir boyayla 5-6 sene çok rahat durulur bence. Tabi kızım daha küçük çok iddialı da konuşmayayım da, durulur yani.. 
0 oy
(697 puan) tarafından
4 senede bir boyattık hep. Küçük çocuk olunca kirleniyor lekeler oluyor çıkmıyor. 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,136 göst.
30 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Gvrcnn (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 56 göst.
0 oy
40 cevap 589 göst.
28 Haziran 2024 Aile kategorisinde Bebegimdogdu (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 610 göst.
22 Haziran 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,384 puan) tarafından soruldu