0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (2,237 puan) tarafından
Bisküvi istedim öğlen mi getireyim akşam mi dedi acil değil akşam da olur dedim . Akşam eve gelip kızımı alıp markete gideyim diye düşünmüş. Kızım da altını ıslatinca yıkadım. banyodan sonra dışarı çıkarmim dedi markete gitmedi. Akşam dışarı çıkacaktı. Al bisküviyi getir gideceğin yere yine git dedim olmaz alırım gelirken gece getiririm dedi. 

Böyle ufak şeylerde istediğimi yapmaması bana değer vermediğini gösteriyor diye düşünüyorum haksız mıyım. Bi bisküvi ya.. kızımı alıp gidicem akşam akşam dedim git dedi. İçin rahat edecek mi korkmicak mısın dedim hayır dedi. Sonra camdan dışarı baktım sokak lambasının biri yanmıyor korkarim diye çıkmadım 

Biraz kestiricem dedi uyudu ben de uyandirmadim geç kaldı gideceği yere gidemedi. Uyanmış niye beni çağırmadin diyor bide .gel de sinir olma

6 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Kız Allah seni ne etmesin akskskskdskk sen bile diyorsun bir bisküvi ya diye..

Benim eşime çikolata al derim 1 hafta sonra ancak aklına gelir. Allah korusun da bir çikolata için sebepsiz trip de bana biraz gereksiz geldi valla adama da yazık. Kim bilir gün boyu neler neler yaşadı, neler neler düşündü...

Benim eşimin kafası işi yüzünden bir an bile susmaz, evin yolunu hatırladığına şükrederim :D

-Reklam-
+2 oy
(1,877 puan) tarafından
Ben kirilirdim kesin . Sonuçta bir defa denemişsin. Kaç kere söylemişsin. Insan iki dakika alır gelir. 
(2,237 puan) tarafından
Yani ..market beş dk mesafede çok zor olmasa gerek
+1 oy
(4,121 puan) tarafından
Yani kiziyla gitseymis iyiymiş ama gidemediyse de bi gidip alip geleyim der insan. Bu degerle de alakali olabilir usencilikle de :) bilemedim.
(2,237 puan) tarafından
Sen bana değer versen giderdin diyorum o zaman da diyor ki sen değerini böyle küçük şeylerle mi ölçüyorsun
(4,121 puan) tarafından
Ama hayati anlamli kilan boyle kucuk seyler degil mi? İyi o zaman on karatlık pirlanta iste ona da derki param yok alamam .  Burdaki mesele maddi degil ki alip gelse senin gönlün hoş olacaktı mutlu olacaktin
(2,237 puan) tarafından
Ben de bunu demeye çalışıyorum ufak şeylerden mutlu oluyorum ya anlatamıyorum ya anlamak istemiyor
+1 oy
(2,192 puan) tarafından
Bilmiyorm ama bende boyleyim diretmem 1kere derim baskada demem.istedgimi getirmedgnde trip atmam ama onun isteklerinide ben yerine getirmem kisasa kisas  nolursa olsn belki o esnada onemli bisj yani getirsen nolur cok mu bisj 
(2,237 puan) tarafından
Ben her isteğini yapıyorum memnun olsun mutlu olsun diye
+1 oy
(758 puan) tarafından
Ya bu yapay zeka başlıkları çok garip olmaya başladı :D başlığa bak sanırsın devlet sırrı açıklanıyor.

Mesele bu kadarsa adam yorgundur, üşenmiştir, alt tarafı bir bisküvi demiştir. Yanlış anlamayın, ama üstüne bir de trip atmanız biraz çocukça gelmiş olabilir, gününde değildir sizi nazlayamamıştır. Ki size önem vermediğini de hissetmedim açıkçası yazdıklarınızdan. 
(2,237 puan) tarafından
Yorgun olsa yorgunum der
(758 puan) tarafından
Peki :)
0 oy
(416 puan) tarafından
Kaç yaşındasın canım ya bı bisküvi almadı diye evimi terk edecektin yarı. Alır ertesi gün alır 
(2,237 puan) tarafından
Hayır canım markete gidicem dedim
(416 puan) tarafından
He tamam canım pardon

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 966 göst.
4 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Umutsuz_33 (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 465 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 418 göst.
15 Kasım 2022 Aile kategorisinde Gupse (39 puan) tarafından soruldu

403,562 soru

12,090,602 cevap

36,383 kullanıcı

...