Gece 10 da komşum kahveye çağırdı eşi evde yoktu gündüz de davet etmişti çarşıdayım diye gidememiştim bu sefer de gitmesem ayıp olur diye o saatte gittim. Giderken eşime anahtarı alayım mı dedim yok yok bekliyorum ben sizi dedi. 1 saat kadar oturup kalktım gündüz bir komşusu gelmiş hoşgeldine ( kahveye gittiğim komşu ve ben yeni taşındık binaya herkes hoşgeldine geliyor biz tanıyoruz birbirimizi eşleriz devre ) gelirken de anahtarını almamış kapıda kalmış kapıyı pet şişe ile açmış neyse buna biraz güldük eve çıktım. Kapıya vuruyorum yok arıyorum yok duymuyor eşim uyuya kalmış ben çıkarken telefonun şarjdaydı sessizde kalmış. Tekrar arkadaşımı aradım GÜLME KOMSUNA GELİR BAŞINA oldu kapıda kaldım ben diye çık gel de kapıyı açalım dedim geldi ama beceremiyoruz kapıyı zorluyoruz yok olmuyor ben arıyorum kapı zorlanıyor eşim hâlâ duymuyor o sırada karşı komşum sese geldi böyle böyle oldu dedim dur kartla açarım ben dedi biri kapıyı çekti diğeri kartları zorlayarak açtı. Arkadaşım bi git bak abiye bir şey mi oldu yoksa diyor yok dedim ne olacak uyur o onlar kapıda bekliyor gidip baktım eşim de uyku sersemi seslere uyanmış sen nasıl girdin içeri diyor ışınlandım dedim
Gülme komşuna gelir başına lafının tam anlamıyla bu kadar çabuk gerçekleştiği görulmemıstır sanırım
Biti Pet şişe biri kart ile kapı açıyor güvenmedim ben pek komşulara
Hahaha o kadar samataya nasıl gamsız yatmış da kalkmamış ayy cok güldüm bende gecen elimdeki anahtarı içerde unuttum sanıp aramıştım
403,594 soru
12,091,771 cevap
36,384 kullanıcı