0 oy
189 göst.
Aile kategorisinde (27 puan) tarafından
Kızlar aralıkta doğum yapacağım eşimi işten çıkarttılar elimde değil ağlıyorum sürekli moralım sıfır bebeğime birşey olacak diye korkuyorum bu kış kıyamet parasız ne yapacağız bana bi akıl verin kendimi toparlayamıyorum

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuk bereketiyle gelir, ne yapacak çıkacak iş bulacak 
-Reklam-
0 oy
(3,718 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun..merak etme canim su an sadece bebegine zarar veriyorsun..rabbim rizkınızı verir elbet
0 oy
tarafından
Rızık daha siz doğmadan çoktaaaaan tayin edildi. Ne yiyecek, ne içecek ve ne giyeceğiniz çoktandır belli ve KİMSE KENDİ RIZKINDAN BAŞKASINI YİYEMEZ. Rahat olun.

Ben de inşallah aralıkta doğum yapacağım ve cebimizde 5 kuruşumuz yok, hiçbir hazırlık da yapmadım. Her insan kendi rızkıyla doğar. Şeytanın sizi geçim sıkıntısıyla korkutmasına müsaade etmeyin, hiç yoktan canınız sıkılır.
(27 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah insan kafaya takmadan edemiyo işte
0 oy
(2,660 puan) tarafından
Çok tanıdık geldi aynısı bende yaşadım ama şükür bizimkiler insaflıydı fazla fazla tazminat verdiler. O tazminat iş bulana kadar ayakta tuttu bizi
0 oy
tarafından
Endişe etme bebeğini size veren Rabbim onun da rızkını verir emin ol . Ben de hamileyken eşim işsizdi eve taşındık Allah bu ya ev kirasını senelik ödeyebileceğimiz para geçmişti elimize ailem yardım ediyordu düşün ki ne kadar yardım edebilir ama öyle bir yetiyordu ki hep şükür ederim sonra oğlum doğunca eşim iş buldu Allah bu ya bir kapıyı kapatır daha güzel kapılar açar hiç kendini sıkma her şey olacağına gidiyor kendim de aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum 
(27 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah
0 oy
(225 puan) tarafından
Çocuk rızasıyla gelir buna inanın oğlum oldu arabayı değiştirdik üst model aldık kızım oldu sattık ev aldık 

İnşallah sizede Rabbım en hayırlı kapılarını açar 
(27 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah
0 oy
(2,446 puan) tarafından
Çocuk bereketiyle gelir canım dua et bol bol . Bizim de kız korona zamanı oldu daha 40 li değildik eşimi işten çıkardilar ama eşim hiç boş durmadı yevmiyeye gitti bi yandan iş aradı çok şükür buldu . Dua et rabbim rızkınızi verir 
(27 puan) tarafından
İnşallah yaa sizlerde dua edin teşekkür ederim
(2,446 puan) tarafından
Rabbim bebişin hatrina rızık kapını açsın ardına kadar
0 oy
(50,842 puan) tarafından
insallah daha guzel bir is bulur bos durmasin bakinsin dukkan camlarinda falan hep yaziyorlar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 513 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,874 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
3 cevap 62 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 153 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,446 puan) tarafından soruldu