+1 oy
135 göst.
Aile kategorisinde (433 puan) tarafından
Ortalama kaç lg doğarlar? Kız bebeklerle arslarımda fark olır mu acaba. 5.5 aylık hamileyim ama pek karnım şişmedi . 

14 Cevaplar

+1 oy
(9,839 puan) tarafından
İki oğlumu da nasıl denk getirdim bilmiyorum ama gramı gramina aynıydı doğum kilosu :D 3080 Gr. İkiside boyları biri 47 biri50 cm doğmuştu 
-Reklam-
+1 oy
(2,385 puan) tarafından
Kilolu bebek sağlıklı bebek degildir daha doğmadan çocuğu kıyaslamaya başlama . Erkek kız diye . Çocuk çocuktur. Kilolu yada erkek olunca daha iyi mi demek. Benim kızım 3 kilo doğdu aynı yaşta arkadaşımın oğlu var oda 3 kilo doğdu 
(1,377 puan) tarafından
Aynen öyle. Sağlıklı gelilmesş önemli. Oğlum 4200 doğdu hâlâ da yaşıtlarına göre uzun ve kilolu ama habire ateşleniyor :))
(2,385 puan) tarafından
Benimki 3 kilo doğdu . Komşum vardı 1 ay küçük benden oğlu 3 buçuk kilo doğdu ama şu an kızım ondan iri ve sağlıklı o çocuk defalarca hastanede yattı yani kilo demek yada erkek demek sağlıklı demek değil . Nefret ediyorum bu ayrimdan . Oğlum kilolu oğlum da oğlum kafası yüzünden bu ülke bu halde . Ben kızım olduğunu öğrendiğim de görümcem ve eltim de kiz doğurmuş millet e Büşra bı oğlan doğuramadn kaynanana gidip gelip aynı şeyi söylüyorlar  bende dedim kusura bakmayın oğlu ne koydu içeri onu doğurcam.
(417 puan) tarafından
cok dogru hem de karin cikmasiyla bebek kilisunun alaksi yok
(2,385 puan) tarafından
Bence de yok benim içim dardı 3 aylık karnım belliydi herkes anlamıştı . Bide yani cinsiyet ayrımı nedir
(1,377 puan) tarafından
Maalesef bu kafalar çoğunlukta. Bakkcımkz da başlarda oğluma paşam, annesinin şehzadesi bilmem ne diyordu. Heey dur bakalım ben kimim de oğlum şehzade olsun, babası kim de oğlum paşa olsun. Yok öyle bir şey ağam paşam yetiştirmiyorum ben çşvışıöj dedim. Kadın korktu da ne dedim ki diye. Böyle diye diye erkekler kendini bir halt sanıyor yapmayın dedim uzun uzun anlattım. 2 senedir bizimle çok şükür, çok şey öğrendim çocuk yetiştirmeyle ilgili meğer her şeyi yanlış yapmışım diyor.
(2,385 puan) tarafından
Kesinlikle yaparsın oğlum edersin oğlum diyorlar ülke sonra sapık katil dolu. Nefret ettim bu kafadan hep çocukluktan beri
(433 puan) tarafından
Kızlar sakin olun erkek kız ayrımı yapmadım zaten. Onlar cahiliyede kalmış konular . Hormon olarak etkeklerin kemik yapısı vs kıxlardan farklıdır.bunu biliyorsunuzdur sanırım. Ayrıca benim kızım 3350 doğdu ama aşırı iştahsız yani o biçim iştahsız. Erkek kuzeni var ikiz. Birisi şişman doğdu şuan o niçim yiyiyor. Diperi zayof doğdu o da hala zayıf. Kızımdan hala çekiyorum . 2 lokma yedirmek için çabalıyorum .neden aynı çabayı çekmek isteyeyim ki. Sadece agırlık olarak farklı mı doğuyorlar genel de diye sordum. Hemen idam ettiniz :) az sakin olun. Evet bu dünyada etkek evlat yetiştirmek çok önemli. Canilerin çoğusu erkek. Biz doğru yetiştireceğiz elimziden geleni yapacagız bilakis kızlarımıza da aynısını yapacagız. Sadece erkeklerden beklenti olmaz. Allah evlatlarımıxı kötülerden korusun inşallah .
+1 oy
(7,596 puan) tarafından
Kız erkek hiç alakasi yok canım senin fiziğin ile ilgili bir durum . İki kızım var biri 2190 biri 3710 dogdu
0 oy
(45 puan) tarafından
3.600 doğduk 
0 oy
(3,734 puan) tarafından
İç karın büyüktür belki. Komşum 28 kilo alıp 2600, ben 12 kilo alıp 3600 doğum yapmıştım. Hem daha küçük zaten 30. Haftadan sonra başlar güzle kilo almaya. Siz bebeğe kilo yapacak şeyler yemeye özen gösterin 
(433 puan) tarafından
Neler onlar
(433 puan) tarafından
Ben de 5 kg aldım hamileliğimden beri
(3,734 puan) tarafından
Kahvaltıda mutlaka haşlanmış yumurta yeyin kaşar yeyin. Yoğurt da güzel kilo yapar gece yatmadan önce bir kase yeyin kuruyemiş kilo yapar bebeğin zeki olmasını sağlar. Abur cubur kola vs bunları asla tüketmeyin hem zararlı hem de bebek değil siz gereksiz kilo alırsınız
(13,512 puan) tarafından
Arkadaşin önerdikleri çok doğru ayriyeten muz ve balık kilo yapıyor bebeğe
Kilosu az dendı Efeye tükettim bunları 3400 doğdu
0 oy
(5,987 puan) tarafından

İki oğlum da 3.5 kilonun üstünde doğdu. 

Tabi bende 20 küsür kilo aldım :Dsonra verdim baya 

(433 puan) tarafından
Ben daha 5 kg aldım
0 oy
tarafından
Onu bilmiyorum da benim kızım 925 gram doğdu 
(433 puan) tarafından
Erken mi doğdu
0 oy
(1,272 puan) tarafından
2610 doğdu kızım. 12 günlüğüz 3100 olmuş fazla takılma kiloya önemli olan sağlığı 
(433 puan) tarafından
İnan kızım da zayıf doğdu 3 senedir onun kg suyla uğraşıyorum .iştahsız olacagı başından belliymiş. Oğlum bari zayıf olmasın çok yıldım ancak yaşayan bilir valla
0 oy
(11,414 puan) tarafından
Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir canım ki iç karnın da geniş olabilir.
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Oğlan 2800 doğdu 1 yıl sonra kız 2860 doğdu farkı yok bence senin hormonları dan kaynaklı hem şişman bebek sağlıklı mı oluyo canı içinde olsun yeterki
0 oy
(14,209 puan) tarafından

Kızım da da oğlum da da karnım şişmedi 

24 haftaya kadar normal pantolon giydim 

Oğlum maşallah diyeyim 4.100 gram doğdu :)

0 oy
(715 puan) tarafından
Kızımda oğlumda aynı kiloda doğdu bı kaç gram farkıyla sadece 3.350 gram oğlum 39+4 te geldi kızım 41+3 te
0 oy
(4,416 puan) tarafından
3750 doğdu kızım oda adam akıllı  ölçemediler  tartıları bozuktu  devlet hastanesinde ama özelde kilosu daha fazlaydi
0 oy
(1,377 puan) tarafından

Karın büyüklüğünün bebeğin kilosu ile ilgisi yok. 

Cinsiyetin bebeğin kilosu ile ilgisi yok. Tamamen genetik. Ailede bebekler iriyse sen de 5 kilo bir kız bebek doğurabilirsin pekala.

Aldığın kilonun bebeğin kilosu ile ilgisi yok. 8 kilo aldım bebeğim 4200 doğdu. :sideways:

(433 puan) tarafından
MaşAllah :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 216 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 562 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mrvvvv (406 puan) tarafından soruldu