0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (628 puan) tarafından
Canlar İlk gebeliğim kızım olucak bayılmadan yaparız dedi ben baygın istiyordum doktorum sezaryanı ama beni sakinleştircekmiş panik atak var bana bişey olurmu diye korkuyorum heycandan biraz o yüzden şimdiden nasıl oldu dogumunuz fikir verirmisiniz bebekle ilgili ne yapmam gerek bide mesala beşik tulum hastane cıkışı neler var alınacaklar 

4 Cevaplar

0 oy
(628 puan) tarafından
Canlar yazarsanız sevinirim :) 
(45 puan) tarafından
Bırsey Olmaz Hiç Panik Yapmana Gerek Yok Sakin Ol Normal Doğum Neden Yapmıyorsun Hic Tavsiye Etmiyirum Sezeryanı
(628 puan) tarafından
Canım nasip ama riske atmak istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,787 puan) tarafından
Muslin örtü, ince battaniye, 2,3 adet hastahane çıkışı 5 li takım, bebek ağız mendili, tek kullanımlık alt açma, bez, ıslak mendil, pişik kremi, anne lohusa pijama takımı 2 adet, anne terlik,  hasta bezi, bebek nemlendiricisi,  otomatik süt sağma makinesi, gögüs pedi aklıma şimdilik bunlar geldi en önemli olarak.
(628 puan) tarafından
Lohusa pijama takımı zorunlumu canım alırız öyleyse derim eşime teşekkür ederim :)
(1,787 puan) tarafından
Yani emzirmek daha kolay oluyor dugmeli falan oluyorlar ama ben ustumu kaldirir yine emziririm filan dersen almana gerek yok
(628 puan) tarafından
Anladım canım alişveriş yapıcaz artık yavaş yavaş
0 oy
(540 puan) tarafından

uyanık olman çok daha güzel ve sağlıklı. asla acı duymayacaksın zaten ve bebeğinin ilk ağlamasını duyacaksın. yüzünü ilk sen göreceksin.

benim riskli doğumdu 29 haftalık. hayati tehlikeleri vardı bebeklerimin. doktor, "belden uyuşturacağız, seni uyutursak hayati tehlike artar" dedi.  "sakinleştiri yapın" dedim. o da zarar verir şu durumda dediler. derin derin nefes aldım hadi bismillah diye :)

hiç korktuğum gibi olmadı.  hatta kızımın birini görme şansım bile oldu. benim sadece hayati tehlikeden dolayı çok gergindi ama anne acısından korkutucu değil

(628 puan) tarafından
Çok paniğim var canım ya nasıl yapcam ki :(
(540 puan) tarafından
artık annesin bebeğine odaklan :)) o tatlış kıyafetleri düşün ilk giydirilirken belki sana da gösterirler. ay ne bileyim bence çok tatlı anlar ya. zaten sezeryan doğum esnasında annelik bi durum yok. bence doğum anını değil de anestiden sonrasını düşün ;) esas acı 3 saat sonra falan başlıyor
(628 puan) tarafından
Çok mu acıyor peki canım yaşamadım ondan soruyorum
(540 puan) tarafından
ölümcül değil elbette ama hatrı sayılır bir acı olacak. önemli olan doktorlar kalk dediği anda kalkman ve ondan sonrada sık sık yürüyüş yapman. mümkünse merdiven de çık. gazın ne kadar erken çıkarsa ağrıların o kadar erken bitecek. bol bol hareket et. ağrım var diye yatarsan daha da artıyor. ben ağrım çoğaldıkça kalkıp yürümüştüm. doğumdan 6 saat sonra ayağa kalktım 8 saat sonra bebeklerimi görmeye yoğun bakıma gittim. ertesi gün çok daha iyiydim. ama ilk 24 saat çok ağrılı oldu
(628 puan) tarafından
Olsun değer kızım İçin bekledik kaç yıldır biz nasip oldu şükür sağlıklı atlatalım da Allahım büyük canım canım bide uyuyamıyorum ya çok kötü grip ve gözlerim yaşarıyor sadece parol yutabiliyorum uf
0 oy
(106 puan) tarafından
Canim ben 2.ci sezeryanimi oldum bende de vardı ama başında bekleyen doktor seni konuşturuyor soru soruyor ne hissediyorsun iyimisin diye hep sorar sende etkilerini söylersin ben bi ara bayılır gibi oldum bana birsey oluyor yardım edin dedin hemen birseyler yaptılar kendime geldim. Yani öyle korkulacak birsey olmuyor doktorlar çok çok iyiydi ben çok memnun kaldım olduğum hastanede özel değil devlettir ama el bebek gül bebek baktılar bana ve annem. Odam 3 kişilikti ama tek kalıyordum. Çocuk için de zaten ilk çocuğu alıyorlar sende iner inmez odana emzirmeye başlarsın 2 3 saat sonra bacagindaki anestezi etkisi yavaş yavaş azalıyor ağrıların acıların başlıyor bunun için de hep ağrı kesici işte hemşirden iğne yapsınlar ben her ağrıda acıda istedim gelip yaptılar. Saat 3 de çıkmıştım ameliyattan 3 saat sonra anestezi geçti 4 5 saate ayaklandım ilk bi destek alıyorsun yanında kim varsa bazen hemşireler geliyor yardıma ben gelmelerini beklemedim annem ve halam yanımdaydı onlardan destek alıp yürüdüm. Vee yanına kesinlikle nescafe al baş ağrısı için bol bol  iç baş ağrın için tuvalete çıkman için de hem kuru kayısı hem kayısı suyu bulundur çok kolay çıkarsın petibör bisküvi al yanına birsey yiyemeyecegin için bunu yiyebilirsin ben kahve ile kayısı suyu ile yedim hep
(628 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ben özelde olucam ama benim zaten kabızlığım var yiyemiyorum şuan bile nasıl yapcam yicem bilemiyorum kuru kayısını  kayısı suyu nu yani
(106 puan) tarafından
Kesinlikle kuru kayısı ve kayısı suyu hemen çıkartıyor bol bol için yiyin
(628 puan) tarafından
Benim genetik galiba canım teşekkür ederim
(106 puan) tarafından
Genetikte olsa kayısı kayısı suyu kuru kayısı kolaylastiriyor aşırı yediğiniz de bile ishal yapıyor. Mesela buzda öyle çok yediğiniz de katılaştirir kabız yapar
(628 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım aldırırım eşimede organik nerden bulabilirim
(106 puan) tarafından
Kuru yemişciler de oluyor kuru kayısı ama organik mi bilmiyorum canım ven herhangi bi kuruyemişciden almıştım marketler de de oluyor küçük paketler de
(628 puan) tarafından
İlgilendiğin için teşekkür ederim canım :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 67 göst.
0 oy
5 cevap 90 göst.

403,543 soru

12,090,056 cevap

36,382 kullanıcı

...