0 oy
76 göst.
Aile kategorisinde (3,458 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar günaydın hayırlı sabahlar 

Felaket bütün kemiklerim sızlıyor hareket edemiyorum öksürük ve balgamimda var sigara içerken bu kadar balgamim olmuyor du boğuluyorum öneri ve tavsiyeniz var mı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

3 aydır geçmiyor benim ve hamile olduğum için hiç birşey yapamıyorlardı en son geçecek gibi olmadığı için kadın doğumun onayıyla astım ilacı yazdılar öyle biraz rahatladım, bunu yazarken ben öksürüyorum hemde başım dönüyor :D

(3,458 puan) tarafından
Astım bronşit ilaçlarim var cnm onlar hiç aklıma gelmemişti
tarafından
Hamileyken kullanabilirsin dediler mı canım
(3,458 puan) tarafından
Evet ama ben kullanmama taraftarıyım mümkün olduğunca ağrı kesici de almıyorum çünkü aşırı derecede ilaca ve narkoza maruz kaldik yeterince bundan sonra dikkat edeyim istiyorum
-Reklam-
0 oy
(5,991 puan) tarafından
Bal zencefil limonu macun yapıp içtim öksürük için  .hamileyken tabikide. 
(3,458 puan) tarafından
Zencefil yok ama çocuk uyansin alirim
0 oy
(934 puan) tarafından
Covid tekrar çıkmış yakın zamanda hastanelere gittiyseniz dikkat edin .hamileyken pek birşey yapılmıyor bende hamileyken yakalandım boyle öksürük ağrı geçmek bilmedi.kadin doğum doktorum prospan şurup verdi bitkisel.bir süre rahatlatiyor .bir bardak ılık suya limon ve bal koyup içtim .ıhlamur içtim .parol aldım yani bunlar geçici de olsa rahatlatıyor .beslenmeye özen gösterip bağışıklığı toparlamak gerekiyor başka yolu malesef yok .çok geçmiş olsun 
(3,458 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm şimdi linç yerim ama ben covite inanmıyorum dün aşırı derecede terledim şekilde yemek yerken lokantanin bahçesinde oturdum rüzgar aldım
(934 puan) tarafından
Bu ülkede benimde hicbirseye inanasim yok da yaşayıp gidiyoruz işte :)  havalar çok değişken şuan bizde aile boyu hastayız terleme soğuma en büyük etken zaten geçer inşallah bir an önce
0 oy
(3,815 puan) tarafından
Bal zencefil ihlamur cayi tavsiye ederim  günde 2 fincan kadar ,bol dinlenme ,ev de varsa basit agri kesici yada soğuk algınlığı ilaci mesela aferin plus gibi birsey

3 güne toparlanmazsan bir dr muhakkak git geçmiş olsun.
(133 puan) tarafından
Kız hamileyken nası içsin aferini:)
(3,815 puan) tarafından
Hamile mi görmedim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 56 göst.
12 Kasım 2024 Aile kategorisinde SehribanGorel (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
0 oy
9 cevap 106 göst.