+1 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Galiba evden çıkınca tümden boyaya sokmamız gerekecek :D . O kadar boya kitabı defteri içinde duvarları tercih ediyor sanatçı :D sizinkiler de böyle mi ? 

image

image

22 Cevaplar

0 oy
(1,523 puan) tarafından

Bizimki halı koltuk tercih ediyo ve krem koltuktan kalem izi gecmiyo aglicammmm:'(

(1,523 puan) tarafından

image

işte geçmeyen eserimiz:( 

tarafından
Kız siz yoruma nasıl foto ekliyonuz ya :D
(1,523 puan) tarafından
Şimdi posta normal yorum olarak foto atıyorsun sonra o yorumu duzenleye bas ve altta yoruma dönüştür yazıyor kendi yorumunu bulup isaretliyorsun onayladin mi tamamdır;)
(94 puan) tarafından
Bılge halledeceğiz bekle ablamı arıyorum temizleyeceğiz o koltuğu
(1,523 puan) tarafından
Tmm bekliyorum
-Reklam-
0 oy
(8,986 puan) tarafından

image

birsuru varrr birsuru 

Bilgisi olan varsa belki aydınlatır bizi geçen hakmarda bir duvar kağıdı gibi birsey gördüm duvara yapisiyormus yazı tahtası niyetine kalemi falan vardı 

O duvara kendi kendine nasıl yapisiyor

(8,986 puan) tarafından
Arkasında şeffaf birsey vardı omu yapiskani
tarafından
Ben bilmiyorum yapışkanlı ama yalnız olmadığıma sevindim :D
(1,523 puan) tarafından
Evt o şeffaf olanı kaldiriyorsun
(8,986 puan) tarafından
Sence alinirmi 2.3 tane alıp odasındaki duvara yapıştırmak icin
(1,523 puan) tarafından
Almanı tavsiye etmiyorum aldım ben onu hiç düzgün cizmedi kızdım hatta burası tek çizilir bssks yer yasak dedim gel gör heryeri çizdi simdi tahta aldım tahtası aklı esince ciziyo gerisi hep ortalığı çiziyor hatta krem koltuğa tahta kalemle yazmış gecmiyo
0 oy
(14,656 puan) tarafından
Sen bizim eski evi görecektin:D Boyattık sonra çıktık 
tarafından
Herhalde benim de sonum o :D silmekten duvar aşındı hdnnd
0 oy
(6,297 puan) tarafından

Evde olsaydım bende atardım ☺ kapılar duvarlar koltuklar halılar yemek masası :D geçen TV yi bile çizmiş düşün 

tarafından
Aboooo :D
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Ay hayatta izin vermem 

Böyle mi kalıyor yoksa paşa bey yapınca siliyirmusunuz
tarafından
Sadece kendi evimizde yapıyor zaten izin veriyorum ben :) silince geçiyor zaten her akşam silerim sabaha aynı snsnsn
(1,523 puan) tarafından
İzin verme değilde iki dk arkanı dönünce oluyo herkes bende izin vermem genelde defter tahtasını çizerdi ama gel gör yemek yaparken o tahtasını ciziyordu bi geldim gelmez olaydım su içtiği bardağı koltukları duvarı parkeyi halıyı bi güzel yazmış hatta oyuncağını bile şok oldum kızdım ama nafile
tarafından
Ben kızmıyorum bunun için filan yapsın siliyorum bir şey olmaz :D
(1,523 puan) tarafından
Valla mecbur kızdım halinin koltukların içine etti kizmayinca devam ediyo ilk başta olmaz yaptığın iyi değil dedim bu sefer yüzüme baka baka çizmeye başladı
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Ohooooo sen benim eve gel elimde bezle dolanıyorum ama kim yapiyor bil bakim yeğenim benim kucukle Yasir benim kız yapmaz şükür de 
tarafından
Hahhha :D benim oğlum kafasına göre yaşadığı için hayatı yapıyor :D kızmam ama zaten siliniyor :) annemlerde hiç yapmadı kendi evimizde yapıyor bir şey demiyorum :)
(4,655 puan) tarafından
Deme deme o yapsın sen sil kuzum
(4,655 puan) tarafından
Yarın büyüyince sen yap desen bile o yapmaz
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Yok canım bızde hiç olmadı kiracı olduğum için sanırım gerçi çocuklar da Allah için hiç yeltenmedi  çizmeye 
tarafından
Benim ki çiziyor valla :D
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Önceden benim occuklarim çok yapıyorlardı sonra aldım kalemleri yatağının altına koydum kalemligiyle birlikte sadece resim yapma boyama saatlerimiz var o zamanlar veriyorum yanında olduğum zaman masasının üzerinde yapıyoruz sonra kaldırıyorum arkamı dönemem çocuğun elinde kalem varken 
0 oy
(791 puan) tarafından
Allah eksikliklerini göstermesin hiç boyayla silmeyle geçer gönülleri kırılmasın :) 
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Ooo geçen sene bizimkide odasında sanatını yapıyordu. Yatağına cikardi bir güzel duvarı cizerdi. Hiç kızmadım rahat bıraktım bu sene yapmıyor bir iki kere yaptı daha da yapmıyor. Silince geçiyor zaten :)
0 oy
(50,850 puan) tarafından
babasi kiziyodu abartmadik biz ☺️ ama eski evde eserlerimizi birakip ciktik☺️ ciflememe ragmen cikmadi
0 oy
(5,110 puan) tarafından
Gözümün önünde mutfak masasında boyatiyorum isimiz bitince kaldiriyorum ondan yapamiyor canim bir iki kez gozumden kacirdim koltugumu boyamis ondan beri akillandim :)
0 oy
(6,171 puan) tarafından

Bnm buyuk oğlan bikere bile duvarı boyamadi 

Bakalım küçüğü nasıl olacak :devil:

0 oy
(7,702 puan) tarafından
Duvarları değil de mobilyalarımı çizmişti kızım biraz kızdım burayı değil defteri çizeceksin diye daha yapmadı çok şükür. 
0 oy
(11,507 puan) tarafından
Bir de yaparken yakalanmış :D 
0 oy
(13,179 puan) tarafından

1 2 kere yaptı kızdım şuan yapmıyor yatağı ahsap onu kiralamış en son  :D

0 oy
(2,084 puan) tarafından
Ben bilerek kendi odasına izin veriyorum beraber yapıyoruz bı görsen Picasso tablosu sanki
0 oy
(18,548 puan) tarafından

image

bizim sanatımız bu olur mu '))♥️
0 oy
(3,047 puan) tarafından
Salonu boydan boya çizdi oğlum :) neredeyse her çocuk yapıyor bunu galiba
0 oy
(10,592 puan) tarafından
Benimkine bi duvar verdim 2 karaladi sonra birakti onu da sevmiyo essek herif 

İlgili sorular

0 oy