0 oy
891 göst.
Diğer kategorisinde (2,237 puan) tarafından
Dün akşam konu açıldı eşime dedim Hatay amik ovasında Yahudilerle savaş olacak diyorlar. Yahudiler mi hiç durmam giderim dedi. kızıma baktım gözlerim doldu. Olmaz benim kızım var dedim ... Neyse Allah sonumuzu hayır etsin. Bu dünya geçici,biz kalıcı olan yeri yani cenneti isteyelim Allah tan . Bu dünyaya mutlu olmaya gelmedik

33 Cevaplar

+1 oy
(758 puan) tarafından
Aklım gönlüm onda kalır, hiç istemem gitsin, ama ülke sıcak savaşa girer de benim kocam gitmezse ben ona bir daha eskisi gibi bakamam. Erkekliği bile azalır sanki gözümde. Korkak gibi gelir. Allah korusun eve hırsız gelse benimki kaçacak mı? Tabi ki herkes kocası yanında olsun ister ama bence gitmeli. Sorması bile hata. Allah yaşatmasın ya.. 
-Reklam-
+1 oy
(1,372 puan) tarafından
Evdeki savaştan iyidir der gider:)))
+1 oy
(4,082 puan) tarafından
Öncelikle Rabbim öyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın 

Eğer bir savaş seferberlik durumu olursa eşimi gönderirim gitmek istemezse kafasına vura vura yollarım bu memleket Bizim biz bu toprağı korunmayacaksa kim koruyacak? O kadar çoluğu çocuğu olan anne baba var bu memlekette kendi için değil önce çocuğunun geleceği için gitmeli son nefesine kadar bu toprağı korumalı kimse seferberlik için yanaşmazsa senin benim onun bunun ne evi ne memleketi ne çoluğu ne çocuğu kalmaz Yok olur o beğenilmeyen Suriyeliler gibi savaş durumunda kaçılacaksa şimdiden gidin bu memlekette savaştan kaçan kişilere ihtiyaç Yok..

Kimse de kusura bakmasın yazdıklarımdan dolayı kişisel değil sonuçta bizim atalarımız sizler gibi düşünüp canı pahasına savaşmamış olsaydı olmayacaktık! Gerekirse ben bile giderim memleket benim memleketim her karışında hakkım var ölene kadar da korumaya çalışırım..
(707 puan) tarafından
++++++ ❤️
(2,237 puan) tarafından
Tamam sen önden buyur
(4,082 puan) tarafından
Sen gelmesende olur ben önde olmasa da giderim..
Keyfine bak!
+1 oy
(3,281 puan) tarafından
Eşim giderim diyor da ben de şehit olmak isterdim ama hakkeder miyfim bilmiyorum
+1 oy
(2,987 puan) tarafından
Esim asker yani baska ihtimal yok zatn
+1 oy
(638 puan) tarafından
Allah korusun ya nasıl bir döneme denk geldik böyle pandemiden sonra kimse toparlanamadi psikolojik olarak.. 
+1 oy
(707 puan) tarafından
Daha öncede savaşlar oldu atalarımızında cocuklari eşleri vardı vatanı kurtarmak için çocuklarından yavrularindan geçtiler hepsinden Allah razi olsun ruhları şad olsun iki kizim var ve eşimi çok seviyorum ama  söz konusu vatansa büyük konuşmayayım dakika düşünmem şehitlik her kula nasip olmaz kaderimizde varsa seve seve can veririm Allahim gostermesin ama şahet olursa asıl ozaman evlatlari icin namusları icin vatanlari icin savasacaklar bu vatan kolay kazanılmadı kolayda kaybedilmemesi gerekiyor kaderde varsa gorup yasariz yeterki Rabbım düşman eline düşürmesin 
+1 oy
(2,450 puan) tarafından
İyi şeyler söyleyelim ki verdiğimiz cevaplardan snr Allah imtihan haline getirmesin

İnşallah öyle bir durumla karşı karşıya kalmayalım 
+1 oy
(493 puan) tarafından
Hemde ilk sırada gider gitme desemde gider Allahım zalimlere fırsat vermesin
+1 oy
(1,491 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ya biz napalim ? Kasım 5 te göreve gidecek 1 ay yok Suriye'ye geçiyor ve üstelik yeni ev çıktı TOKİ evleri deprmzedelere yapılan ve evin içinin heryerini yaptırdı bizi taşıyıp gidicek 2 buçuk yaş oğlumla 1 başıma kalicam savaş olsada ilk gidecek kisi kendi şimdi biz napalim sen söyle :'(

+1 oy
(329 puan) tarafından
Benim eşim gitmeyi çok istiyor insan düşününce zor geliyor ama mecbur ülkeyi kim savunucak
0 oy
(686 puan) tarafından

Göndermem ;)sizinkiler gitsin:D

0 oy
(4,544 puan) tarafından
Savas ohal ilan edilirse senin gondermeme gibi bir lüksün yok canim hem orada savasanlarin çoluğu çocuğu yokmu atalarimiz el kadar cocuklari gondermis ninelerimiz bile savasa dahil olmus 

Vatan sag olsun içi bos bir cümle değil 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 461 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ayparca (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,997 göst.
+1 oy
13 cevap 439 göst.