+1 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (913 puan) tarafından
Merhaba kızlar benim kızım kesinlikle emzik bağımlısı değil gün içinde asla emzik aramaz öğlen uykusuna yatarken de emzik almaz ama gece olunca bişey oluyor sanki emzik alıyor ağızından emziği düşünce ağlamalara başlıyor 8 aylıkken hiçbir sorunumuz yoktu hatta emziği alırdım uyuduğu gibi ağızından ama 2 aydır bişeyler oldu sanki emziksiz gece uykusu yapamıyor nasıl bıraktırabikirim neler yapabilirim 

2 Cevaplar

0 oy
(3,490 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
En güzel yöntem ucunu kesmek canim, benimde oğlum hiç aramazdi sadece gece uykuya dalarken alırdı ben ucunu kesmedim kendisi dişi ile kesmiş o üç git gide büyüdü bir daha almadı :))
(913 puan) tarafından
Bunu deneyeceğim inşallah uykuya rahat geçer artık gece sürekli emzik arayışına girmekten yoruldum
(3,490 puan) tarafından
Bilirim bende zamanında öyleydim. İlk 1 hafta zorlanirsiniz ama sonra rahat ediyorsun
(913 puan) tarafından
İnşallah benimkinde de işe yarar çok inatçı aşırı zor bir kız gerçekten
(3,490 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım, inşallah yarar ama yine de yedek emziğin olsun gece vakti kalma orta da
(913 puan) tarafından
Var yedek emziği evde bazen birini bulamayınca diğerini veriyorum
-Reklam-
0 oy
(253 puan) tarafından
Bence o yaşlarda mutlaka bıraktırin benim kızım 21 aylık şuan çok düşkün emzige böyle kaybetme korkusu var gece bile emzik diyor bende o yaşlarda biraktirsaydim bu kadar bilincinde olmzdi şuan anlıyor artık sende daha fazla büyümeden biraktirabilirsin. Geçen bı video izlemiştim uçan balona takip el sallıyorlar filan deneyebilirsin 
(913 puan) tarafından
Deneyeceğim en az ağlayacağı yöntemle bıraktırmak istiyorum emzik gerçekten sıkıntı gece uykularım emzik aramakla geçiyor yatakta
(253 puan) tarafından
Benim de öyle biliyorum seni çok iyi anlıyorum
(913 puan) tarafından
İnşallah bırakır emziği allahtan bağımlı değil gün içerisinde emziği ağızına bile sürmez Bi gece uykuları sorunlu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 135 göst.
12 Kasım 2021 Aile kategorisinde Selenyatkineymen (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hifanurunannesi (543 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde nurdandde (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 95 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Cagan18 (0 puan) tarafından soruldu

405,854 soru

12,163,698 cevap

36,614 kullanıcı

...