0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (129 puan) tarafından
Doğum sonrası merak edip ayna ile hiç baktınız mı kızlar :)) bakmaz olaydım 

13 Cevaplar

0 oy
(2,884 puan) tarafından
Vajinal doğumda değil de sezaryen de çok baktım, bakıp bakıp ağladım :D ilk zamanlar
(2,084 puan) tarafından
Normal doğum yapmadım iki sezeryanim var ikisi arasında dağlar kadar fark var ilkimde dikişlerim estetik dikişti ve yüzük parmağım kadar var yok ufacik bir kesikti. İkinci de bir kasık ucundan digerine kadar kesildim resmen. Ve normal ip ile dikim oldu birde dikiş aldırmaya gittim. Eriyen dikiş bile değildi. İkinci sezeryan bende de travma oldu resmen .
(2,884 puan) tarafından
Ben 3. Çocuğa çok korkuyorum o yüzden
(2,084 puan) tarafından
Ay kesinlikle. Bebeğim daha 3 aylık bile değil tam. Psikolojik olarak çok etkilenmişim hem sezeryanda yaşadıklarım hem iki çocuklu hayata geçiş derken. Önceki gece 10-15 dakikalık uykuda gördüğüm rüya 3. ye hamileyim ve aldırmayı düşünüyorum falan eşimle nasıl konuşacağımı aldırmaya izin vermez diye hesap yapıyorum içimden :D
(129 puan) tarafından
Balkaymak bende ilki çok güzeldi dikişim herşeyim çok güzeldi bu ikinci de çok kestiler beni Epizyotemim var ve inanılmaz derece zorlandım hem doğumda hem de lohusalkta şuan 33 günlüğüm yeni toparladım inan kimse normal sağlıktır hemen ayağa kalkarsn demesin hepsi farklı oluyor
(2,884 puan) tarafından
Benim ilkinde var epizyotem kesisi 40 dikiş atıldı makata kadar yırtılma vardı ama inan sezaryen mı normal mi deseler hala normal derim.
-Reklam-
0 oy
(2,234 puan) tarafından
Daha doğumum olmadı henüz ama ilk kızımda hiç bakmamıştım aklıma bile gelmedi :)) 
0 oy
(523 puan) tarafından
Çok şükür 4 tane doğum yaptım 4un de de baktım mutluydum çok şükür ikimiz de sağlıklı yiz diye 
(129 puan) tarafından
Tabikide cok şükür ama insan yinede görüntü karşısında şoka uğruyor
0 oy
(12 puan) tarafından
Valla çok karnım yoktu gebelikte ama bı an dümdüz olmuştum  ve bı boşluk oldu hala daha öyle özlüyorum göbeğimi hep derler ya sezeryan göbeği kalır diye  bende  sonradan emzirme sürecinde kilo daha çok aldm cnm mesela süt olsun diye
0 oy
(1,344 puan) tarafından
İkitane normal doğum yapdim 11 ay aralıklarla.Sende bittin he eski günlerinden eser kalmamışdedim kendi kendime
0 oy
(316 puan) tarafından
2ay önce doğum yaptım hiç belki 3defa bakmışım baksamda diyorum hala hamileyim:( eşimden vücüdümü sakliyorum çok çok utanıyorum şuanda emziyorum memem bildiniz gibi asagda duriyor inshallah eski vücudumu geri alrim benimki Sezeryandi
(129 puan) tarafından
Gögüslerimi hiç sorma bende öyle ama düzelmez bence :(((
0 oy
(4,619 puan) tarafından
Sezaryen doğumdu ilk gün hiç ayna falan düşünüp bakamazdim çok kötüydüm eve gelince ikinci gün duş alıp baktım sanki doğum yapmamış gibiydim sanki hala hamileyim gibiydi üzülmedim ama hiç 40 gün sonra eski kiloma eski fiziğine döndüm herkes soruyor nasıl sezaryen doğum eminmisin doğurduğuna diye anneme çekmişim bence :)
0 oy
(4,000 puan) tarafından
Iki normal dogum yaptim ikisinde de bakmadim. Merakta etmedim acikcasi :D
(129 puan) tarafından
Keşke bende merak etmeseydim:)))
0 oy
(11,570 puan) tarafından
ablam fotoğrafımı çekmişti. ben, ben değildim. sezaryen doğum yaptım. zaten ödemim vardı. o ben değildim kesinlikle :) 
0 oy
(6,495 puan) tarafından
Dikişleri batikon yaparken bakmıştım. :) 
0 oy
(9,267 puan) tarafından

Baktım ayağa kalkar kalkmaz hemde odamda kocaman bir ayna vardı :D karnım taa inmiş rahime kadar sanki bacak aramda kocaman bir top varmış gibi bir his karnım çok yoktu ama çok asagidaydi bu nasıl toparlanir derken toparlandi şükür çok az sarkık 

0 oy
(1,288 puan) tarafından
Yeni doğum yaptım gidip gelip bakıyorum kendime acıyorum:(
(129 puan) tarafından
5. Gün baktım oturdum ağladım
(1,288 puan) tarafından
Ama yavaş yavaş veriyorum canım hem çok sık emziriyorum hemde iki çocuğun peşinde git gel derken gidiyor yavaş yavaş
0 oy
(631 puan) tarafından

İlkinde de baktım 15 gün önce doğum yaptım bunda da baktım. Valla bizim arazi bayağı genişlemiş diyorum kendi kendime :D şaka bir yana dikim konusu ilkine nazaran daha iyi. İlki gözümün önünden gitmiyor anam o neydi bu halime çok şükür 

(129 puan) tarafından
Hahahahahha beni anlattın resmen :))

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 609 göst.
0 oy
9 cevap 193 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde BusraC (817 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 873 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (252 puan) tarafından soruldu
0 oy