0 oy
151 göst.
Aile kategorisinde (3,647 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar çocuklar kalktımi okullara yollandimi bugünün planlaması yapıldımi gelin kahvaltı yapalım eşim sag olsun simit aldı bıraktı o kadar makbule geçti ki yorgunluktan ölüyorum aşırı derecede uykum var tam toparladım derken tekrar grip oldum bugünün planlaması ev dizmeye devam etmek 

image

7 Cevaplar

0 oy
(3,734 puan) tarafından
Günaydın canım..bebegim uyuyor bende buralarda geziniyorum iste..post okuyorum :)
(3,647 puan) tarafından
Gece uyumaz Sabah kalkmazlar
-Reklam-
0 oy
(20,225 puan) tarafından
Günaydın canım okan uyandı kahvaltı yaptı beslenmesini koydum eşim gelip alıcak bi duşa gircem ardından pankek yapıcam yatakları sağı solu topladm bi süpürme kaldı bugün pek işim yok 
0 oy
tarafından
Eşim hediye almış çok mutlu oldum ❤️❤️❤️afiyet olsun canım eşim izinli gezeriz büyük ihtimalle nereye gideriz bilmiyorum ama 

Aklımda Ürgüp var 
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Günaydın canım afiyet şifa olsun temizliğe devam bende dün birazını yaptım bugünde kalanları halletmeye çalışacam akşam bir tane elde yıkanan halım vardı onu banyoda yıkadım şimdi astım minik kuşuma kahvaltı hazırladım o yesin de bende bismillah diyip devam edeyim işlerime
0 oy
(46 puan) tarafından

Lohusaligim bitiyo bugun lohusalik piskolojisi cok kotu heleki kaynanan yanindaysa anlatamam 

Zaten bebisime down sendromu olabilir dediler onun sonucunu bekliyoruz diyorumki acaba temiz gelecekmi gelmezsede nasil yetecem ben bu cocuga ustune bide kaynanam 
Yıkılmadım ayaktayım bacım:D
0 oy
(14,323 puan) tarafından

Günaydın ☀️ 

Kızımı okula gönderdim her sabah olduğu gibi bugün de kıyafet seçme sorunu ile ;)

Oğlum kahvaltı yaptı bende Yeşilçay içiyorum :)

Saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum bugünüme  kaç gündür de emin olamıyorum  :unsure:

image

0 oy
(2,923 puan) tarafından
Günaydın canım inşallah çok çabuk toparlarsin

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 257 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde BUSRA& (3,647 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 192 göst.
3 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,647 puan) tarafından soruldu
0 oy