+1 oy
805 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,133 puan) tarafından

image

kizlar az önce lavaboda pıt diye birşey yere düştü peceteye aldığım anda gördüğüm şey bu sanki yeni oluşmuş bebeğe benziyor zaten 2 aydır adet olmuyordum sağlık ocağına kan verdim negatif çıktı hamile değilim diye emin oldum şimdi goggleden bakınca düşük yaptığımı fark ettim karnım felaket agriyor sabahı bekliyorum doktora gidecem çoluk çocuk gece valti perişan olmasın diye ama içim içimi yiyor bu nasıl olur ya doktor negatif çıktığını söylemişti adetim bir hafta geçtikten sonra kan vermiştim resimde belli oluyor mu bilmiyorum ama minnacık kafasi gözlerl var sanki yere düşünce pıt diye ses çıktı normal vajinal bir akıntı değil eminim sanırım düşük yaptım kokrtum gece gece uyuyamıyorum 

20 Cevaplar

0 oy
(1,491 puan) tarafından
Cebine benziyor gibi ama neden negatif çıksın ki onu anlayamadim
(7,133 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm ya hatta baş dönmesi ve mide bulantısı vardı belk psikolojiktir dedim negatif çıkınca hatta idrar testinde yanılma olabilir diye kesin olması için kan verdim bugün de adetimi 20 21 gün kadar geçti yani 3 haftalık hamileymisim gibi bişey oluyor
(1,491 puan) tarafından
Yok 3 hafta değil en son adet tarihinin üzerinden sayacaksin daha fazla çıkar 6-7 haftalık gibi birşey olması gerek keşke tekrar bir test verseydin en azından evde yapsaydın eşin uyaniksa gidip test alsın nöbetçi eczane den o zaman anlaşılır beta hemen düşmez çünkü
(7,133 puan) tarafından
Yaa doğru aslında gece gece panik yaptım yanlış hesapladim heralde evet 7 haftalık filan oluyor . Eşimde 6 da kalkıyor ya bir saat daha idare edeyim diyorum canım ya bu arada saol beni aydınlattığın için
(1,491 puan) tarafından
Allah korktuguna ugratmasin canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kan verince şuan hâlâ pozitif gösterir eğer düşük yapıyorsanz ya da gebelik yine de devam ediyorsa.  Bu düşükte olabilir, olmayabilir de. Bazen rahim bu şekilde kendini temizliyor bazen kist miyom polip gibindirumlarda böyle akıntılar olabiliyor. Siz sağlık ocağı ile falan uğraşmayın direkt olarak kadın doğuma gidip ne olduğunu öğrenin ultrason size şart yumurtalık ve rahime bakılması gerek kan sonucu ile de bunun ne olduğu netleşir. 
(7,133 puan) tarafından
Kadın doğuma bugün randevu bulabilir miyim bilmiyorum canım ya acile gidicem iki tane çocuk var oğlanı öğlen okula bırakıcam gücüm yeterse eğer. Oda korkmasin dedim acile gidip baktiricam akıntının içindeki şey tıpkı cenin e benziyor yani nasıl olur anlamaidm hem negatif çıktı hem gebelik var bugün gidip anliycam inşallah
0 oy
(628 puan) tarafından
Canım ilk idrarla dene  testi inşAllah değildir ya çok iyi anlıyorum seni :) 
(7,133 puan) tarafından
Ya şok oldum aslında hamile değilsin testin negatif dedi doktor .bende değilim diye rahat dsvraniyorum dün marketten baya alışveriş yaptım bı kucağımda kizim elimde poşetler baya ağırlık kaldırdım ne olduysa ondan oldu
(628 puan) tarafından
Nasıl durumun canım iyimisin :)
0 oy
(5,989 puan) tarafından

Düşük kanaması çok fazla olurmuş diye biliyorum. 

(7,133 puan) tarafından
Kanama var şuan ama çok fazla değil ve ağrım var baya karnimda zaten adet olunca bile 3 gün sürüyor hiç kanım gelmiyor belki yapimdan kaynaklı kanama aşırı olmayabilir suan
(477 puan) tarafından
Acile git en azından bebek yaşıyorsa ilaç verir durdururlar
(7,133 puan) tarafından
Resimde cenin e benzeyen birşey var zaten canım bende o yüzden düşük yaptığımı söyledim yoksa hamile olduğumu bile bilmiyordum
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm '((
(7,133 puan) tarafından
Saol Allah razı olsun canım
0 oy
(494 puan) tarafından
Benim dusuklerde kesin bel agirsi olurdu.  
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Merak ettim naptınız? Düşük mü değil mi?
0 oy
(2,167 puan) tarafından
Bende bir cenin gördüm kafası felan var umarım öyle değildir o parçayı doktora göster o anlar ve söyler zaten :(
0 oy
(254 puan) tarafından
Dış gebelik kimyasal gebelik olabilir mi
0 oy
(7,420 puan) tarafından

Umarım bebek değildir :( gittiniz mi sonuç nedir 

0 oy
(2,636 puan) tarafından
Allahnsifa versin durumunuz nasıl oldu
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Aşırı merak etttim bebek mıymış o acaba 
(542 puan) tarafından
Ne oldu acaba canım var mı bi haber
0 oy
(5,666 puan) tarafından
Eğer düşükse kanda beta hemen sifirlanmaz. Acile gidip resmi gösterip kan verebilirsiniz. Geçmiş olsun.
0 oy
(16,815 puan) tarafından
Naptin canım gitinmi dr.
0 oy
(166 puan) tarafından
Ya bebek gibi sanki canım ya bende çok benzettim ama neden doktor kan sonucuna bakıp negatif dedi o zaman? Çok tuhaf bi durum. Allah korusun ya inşallah düşündüğün gibi bir şey değildir. Ben olsam hemen acile gitmiştim. Merakta bırakma bizi olur mu doktora gidince hemen yaz lütfen.
0 oy
(6,419 puan) tarafından
Naptın canım bebek miydi
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Ay evet bebeğe benziyor canım ya
0 oy
(1,854 puan) tarafından
Acaba yatış mı yaptınız? İnşAllah düşük değildir
0 oy
(230 puan) tarafından
Bende düşük yapmıştım 8 haftalıktı aynı bu şekilde ama şu doluydu kesesı. Sen lan ver zaten beta degeri hemen sıfırlanmıyor 
0 oy
(3,351 puan) tarafından
Geçmiş olsun düşük müymüş

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 540 göst.
0 oy
4 cevap 245 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Dila0122 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 403 göst.
11 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yorgun0001 (112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 412 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,489 puan) tarafından soruldu

403,544 soru

12,090,204 cevap

36,382 kullanıcı

...