0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (62 puan) tarafından
4 yasina yeni giren 4yaşındaki çocuğumun bacağı ağrıyor dizinin üstü 10 saniye sürüp geçiyor randevusu var ama sizede sormak istedim böyle şiddetli degil aglamiyo sadece hani bizim ayagimizda çekilme olur ya öyle bisey ama değil başına gelen tecrubeleri annelerime sormak istedim 

7 Cevaplar

+1 oy
(477 puan) tarafından
Bizde boyu uzuyor derlerdi
-Reklam-
0 oy
(297 puan) tarafından
Doktor daha iyi sonuc soyler ama benim kızımda o yaslarda surekli bacaklarının ağrıdığını soylerdi film filan cekildi temiz çıktı çok şükür büyüme ağrıları diyorlar ama geçmiş olsun 
(62 puan) tarafından
Nezaman geçti agrilar
(297 puan) tarafından
Tam süre olarak hatırlamıyorum canım ama biraz sürdü yani
0 oy
(107 puan) tarafından
Benim oğlumda şuan 5 yaşında  1 senedir aynı durumu yaşıyoruz bacaklarini kasıyor tam ağrı olduğunu da söylemiyor ama rahatsız edici bi his biz büyüme agrisi diye büyütmedk ama kontrole getircez yakn zamanda 
(62 puan) tarafından
Geçmişi olsun
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Büyüme ağrısı diye biliyorum. 
0 oy
(2,711 puan) tarafından
Boy uzadigi icin dedi doktorumuz bize birde erkek cocuklarda daha cok oluyormus
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Kuzum şişlik morluk var mı ? 
(62 puan) tarafından
Hayır yok
0 oy
(934 puan) tarafından
İlk akla gelen büyüme ağrısıdır ama sürekli olmaz belirli bir süre olur sonra geçer .eğer geçmez ise Çocuk romatolojisi bölümüne gidip ilithapli romatizma açısından tetkiklerini yaptırın 3 tane yeğenimde aynı sikayetlerle iltihaplı romatizma çıktı .birisi geç teşhis edildiği için kalpte 3 kapakçık hasar aldı .diğerleri erken teşhisle hasar almadan kurtuldu deposilin diye bir iğne var onunla sürekli tedavi altındalar .

Sadece aklınızda olsun isterim.ailede varsa genetik geçişli bir rahatsızlık kalp damar hastasi varsa baba tarafında veya sizin tarafta risk artıyor.

Çocukların ağrıları çok surmemesi lazım normal sartlarda

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
3 Ekim 2024 Aile kategorisinde Kuzeybebesi (1,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,845 göst.
3 gün önce Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 62 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Krtls_01 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
20 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde cnsn (124 puan) tarafından soruldu

403,556 soru

12,090,383 cevap

36,383 kullanıcı

...