0 oy
739 göst.
Diğer kategorisinde (2,929 puan) tarafından
İstanbul'da Down sendromlu 17 yaşındaki bir çocuk, misafirliğe gittiği komşularının 40 günlük bebeğini 7. kattan aşağıya attı.

Yere düşen bebek hayatını kaybetti.

Direkt haberi kopyaladım. 3 kere 5 kere filan okudum. Hem yavrusu giden anne hem de bunu yapan günahsızın annesi.. Her iki tarafa perisanlık. Gerçekten bebek görme vs bazen kalmalı..  Gidilmemeli..

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok üzüldüm ama ikisini yanlız birakmasalrmis keşke 
(2,929 puan) tarafından
Aşağı inmiş bebek odadayken, bir anlık dalgınlık işte hayatımızda nelere mal oluyor :(
tarafından
Çok üzüldüm:(
-Reklam-
0 oy
(122,566 puan) tarafından
ben ne okudum yaa bu neydj simdi
(2,929 puan) tarafından
Aynı böyle tepki verdim, 3 5 kere tekrar tekrar okudum. Rabbim yardımcıları olsun inşallah:( çok üzüldüm çok
0 oy
(3,183 puan) tarafından
Ben 17 yaşındaki kızın annesini çok suçlarım çnk öyle bir çocukla bir yere gidilmez bnm komsumda var çocuğu down sendromu gittiği bir yere asla götürmez o kdr istiyorsa parka götürsün kendimi bebeğin annesnin yerine koyuyorum annesi illa evde zarar verdiği birşeylere şahit olmuştur bence neden getiriyor ki başkasının evine
(2,929 puan) tarafından
Rabbim yardımcıları olsun. Engelli bireyler hayatımızın bir parçası tamamen soyutlayamayiz. Benim de ikizim engelli yatalak kaldı kazadan sonra ama her yere götürüyoruz evde tek bırakılmaz çünkü. Öyle bir şeydir anne bunalmistir çıkmıştır onu da anlarım. Ama kesinlikle 1 saniye yalnız bırakmaması lazımdı burada ihmal var. Nasıl bebeklerin arkasında duruyoruz zarar vermesin diye aynı o şekil. Rabbim çok büyük:(
(3,183 puan) tarafından
Dediğim gibi zarar verdiğini biliyor olsaydı annesi oraya değil başka yere götürebilirdi ya da bebeğin annesi küçük bebeği onunla yalnız birakmamayi bilecekti

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 389 göst.
15 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 964 göst.
0 oy
38 cevap 1,178 göst.
14 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,391 göst.
11 Ekim 2020 Aile kategorisinde Nurr (3,078 puan) tarafından soruldu

404,418 soru

12,115,576 cevap

36,456 kullanıcı

...